ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ; ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ! ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ, Π@ΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ – ΣΟΚΑΡΕΙ 32ΧΡΟΝΗ

    Κοινοποίηση:
    annairisfoto272

    Την ώρα που η εισαγγελία Ρόδου ερευνά την υπόθεση του βιασμού και του εκβιασμού της ΕλένηςΤοπαλούδη από τρεις νεαρούς Ροδίτες έναν χρόνο πριν την δολοφονία της, σάλο προκαλεί στο νησί των Ιπποτών μία παρόμοια υπόθεση.

     

    Γυναίκα 32 ετών μήνυσε τρεις Ροδίτες καθώς -όπως ισχυρίζεται- τη βίαζαν, την βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

    Όπως λέει η κοπέλα, γνώρισε τον έναν από αυτούς μέσω facebook η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ο εφιάλτης της κοπέλας ξεκίνησε όταν ο 50χρονος τη σύστησε τους δύο φίλους του.

    Η ερωτική πράξη μεταξύ τους καταγράφηκε σε βίντεο και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Της έλεγαν ότι θα το ανεβάσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

    Όπως λέει, τη βιντεοσκοπούσαν τέσσερις με πέντε φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μέχρι και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την εκβίαζε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

    Έντρομη η κοπέλα είδε κάποια στιγμή τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε δυο «ροζ» βίντεο, που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

    «Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», λέει η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

    Οι τρεις Ροδίτες στις καταθέσεις τους, στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας από την Ασφάλεια Ρόδου, αρνούνται τις κατηγορίες.

    Ο άνθρωπος, μάλιστα, που φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της υπόθεσης ισχυρίζεται ότι η 32χρονη ήταν εξωσυζυγική σχέση φίλου του. Μόνο που το όνομά του δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.

     

    Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι στους τρεις Ροδίτες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Εμενα μου συνέβη κατι παρόμοιο. Πριν παντρευτώ ο πρώτος αρραβωνιαστικός μου ενώ είχαμε σχεση σοβαρή κι ήμουν 17 μολις βιντεοσκόπησε τις ερωτικές μας στιγμές εν αγνοία μου με κρυφή κάμερα χωρίς την συναίνεση μου κι με εκβίασε επειδή ήθελε να τον παντρευτώ Ενώ εγω τον χώρισα γιατι ήταν προικοθήρας ζιγκολό.

    2. Με αυτά τα σχόλια και τη συμπεριφορά μας σαν πολίτες μου έφυγαν τα μαλλιά,μένω άναυδη ,μιλάτε σαν να ξέρετε τι συμβαίνει ποιος φταίει και γιατί.γι αυτό αξίζουμε λοιπόν την κυβέρνηση που έχουμε οι ξερολες,και άσχετοι και κρίμα στους λίγους νοήμονες !!!!

    3. Ελεος πια με την κάθε μια που βγαινει και…. με δυο και τρεις και μετα σκέφτεται τα βιντεο και τον εκβιασμο.
      Ολες ξερουν και που πανε και τι κανουν,μην τις βγαλετε και θυματα από πανω.

    4. Αυτο δεν ειναι το νησι των ιπποτων , ειναι το νησι των ρομα των αλβανων και της παρτουζας.

      1. Λες να πάρει το σκήπτρο από την Πάτρα;

    5. Οι τσαμπικοι είναι πολύ σκατοφαρα.. Είναι τόσο κακομαθημένοι λόγω τουρισμού και πλούτου που πιστεύουν ότι μπορεί να κάνουν ότι γουστάρουν..

    6. Τι να πω; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γεμίσαμε πόρνους και πόρνες. Σόδομα και Γόμορρα η Ελλάδα και περιμένουμε σωτηρία. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κυβερνάνε άτομα αμφιβόλου ποιότητος. Μα τέτοιος λαός, τέτοια κυβέρνηση θα έχει. Όταν όλο το έθνος άγεται και φέρεται από το σεξ, ε το μόνο που θα περιμένει κανείς είναι να μας πηδάνε και οι από πάνω, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αφού μάθανε πως μαμιόμαστε δε θα πλακώσουν;

    7. Ηθελε παρτουζα! Καλα την εκαναν! Εισαι 32 γνωριζεις50 ετων ανθρωπο. Ενα το κακο πηγες για το πορτοφολι;, 2 ο σε γνωριζει σε αλλους δυο. Και μετα σε επαιρναν ομαδικα. Πρεπει να το ευχαριστηθηκαν και καλα εκαναν.
      Τωρα θυμιθηκες να πας στην αστυνομια.

    8. όταν ο κατά 20 σχεδόν χρόνια μεγαλύτερός της γκόμενος της γνώρισε τους άλλους 2 φίλους του και πήγαν όλοι για παρτούζα, τι βγαίνει τώρα και παραπονείται? Πάνω στην καύλα της, της άρεσε που την βιντεοσκοπούσαν και τό έπαιζε πρωταγωνίστρια. Δεν καταλάβαινες μωρή πουτανίτσα ότι μετά θα ζητούσαν και άλλη παρτούζα?

    9. Τώρα θυμήθηκε την οικογένεια της; Όταν πηδιοταν με τον έναν και ήθελε άλλους 2 έπρεπε να τα σκεφτεί . Λυσαξανε όλες με το Facebook και τους πηδηχτουλιδες όταν ο άντρας τους κάνει τα ίδια η κάνει τον μακακα

    10. Αυτό δεν είναι νησί των ιπποτών αλλα νησί των βιαστών

    Comments are closed.