ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΠΑΝΕ ΓΙΑ “ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Αρχίζουν σιγά-σιγά να εξυφαίνουν το κλίμα για την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την δημιουργία μιας «Βαλκανικής δημοκρατίας» όπως είναι στα σχέδια του Βερολίνου. Η απόσχιση της Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα με το πρόσχημα να γίνει… πρωτεύουσα των Βαλκανίων εξυπηρετεί άριστα τους σχεδιασμούς αυτούς, που τώρα ακούγονται και μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, από το βήμα της Βουλής, με φόντο την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε:

    «Θεσσαλονίκη ξέρω πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα.

    Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα.

    Πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ«. »

    Κλείνοντας, έθεσε ένα ερώτημα:

    «Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα;

    Πρωτεύουσα των Βαλκανίων;»

    Η δήλωση αυτή ξεκάθαρα αναφέρεται σε απόσχιση της Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα.

    Με το πρόσχημα την επίκληση του συναισθήματος και του εγωισμού των Θεσσαλονικιών, θέλουν να πείσουν για απόσχισή της από την Ελλάδα όπως δείχνουν οι καταστάσεις.

    Δείτε  τι είχε πει πριν λίγο καιρό ο διεθνής κερδοσκόπος Τζόρζ Σόρος, για την μελλοντική Βαλκανική Ένωση:

    Το ίδιο έχει επαναλάβει και ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας βέβαια πάντα λόγο για το ότι η Θεσσαλονίκη θα γίνει «πρωτεύουσα των Βαλκανίων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΕΔΩ ΠΟΥΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΗΝ ΞΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    2. Να πάρετε και τον Κανάκη,τον Αρναούτη,τον άλλο τον ψυχακια τον χοντρό,τον σταροβ,την Μπεκατώρου,την Σκορδά και όλους τους λαλαδες που μας κουβαλήθηκαν στην Αθήνα…και να κάνετε τον μπεκρή μπουταρ πρωθυπουργό….και να έρχεστε με διαβατηρια..ας προσέχατε…. εμείς οι κάτω από την Λαμία ,σας απελευθέρωσαμε μια φορά πριν 106 χρόνια… τώρα βγάλτε τα πέρα μόνοι σας..

    3. Οι Έλληνες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Μας την είπαν και οι Γάλλοι.Εχουν γίνει τόσα στην Ελλάδα από οικονομικά μέχρι τα εθνικά ζητήματα κι εμείς πέρα βρέχει!!!

    4. Η ΜΕΡΚΕΛ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ 1. ΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ , 2. ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΧ. ΑΝΤΡΑΣ + ΑΝΤΡΑΣ , 3.ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , 4. ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , Κ.Α. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΠΟ_ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?

    5. Οι Θεσσαλονικεις δεν πρεπει να τσιμπησουν και να πεσουν σε αυτην την παγιδα…

    6. provokatoraw ….ΤΙς ΛΑΚΑΜΙΕΣ του τσουλακα ακους ρε ?
      Τοσα χρονια Βουλγαροι φωναζες ε?

      ψευτοανθελληνες ΟΥΣΤ ΡΕ

    7. Aφου οι νεοελληνες ψηφοφοροι ψηφισουν Συριζανελ Νδουλες Ποταμακια και Κλεφτοπασοκ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ. Κατα τα αλλα η Χρυση Αυγη σας φταιει. Γιδια ψηφοφοροι

    8. Τελικά οι Εθνομηδενιστές των Αθηνών αφού κατάφεραν να εκπληρώσουν το διαχρονικό όνειρο και σκοπό των ΣλαβοΑλβανών των Σκοπίων και του κ. Σόρος τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου εις βάρος της πατρίδας μας. Βέβαια η πλειονότητα του λαού μας υπό …
      το φως των καθημερινών αποκαλύψεων για το προσκήνιο αλλά κυρίως για το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης είναι πεπεισμένη ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση και τα πρόσωπα αυτά λειτούργησαν ανοήτως ή πιθανόν και με δόλο εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας.
      Φυσικά η κατάπτυστη για την πλειονότητα του Ελληνικού λαού συμφωνία ήδη παράγει ολέθρια αποτελέσματα για μας αφού μας απαγορεύουν με φασιστικό τρόπο να κάνουμε ομιλίες ακόμα και σε κλειστούς χώρους (όπως στο πολεμικό Μουσείο) για την Μακεδονία μας ενώ οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να αποκαλούν το μόρφωμα τους σκέτη Μακεδονία ξεχνώντας το “Βόρεια” λέγοντάς μας μάλιστα με περίσσιο θράσος ότι περιμένουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο να κυρώσει και την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ!
      Να σας πω την αλήθεια δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν μας πουν μεθαύριο ότι η αποδοχή εκ μέρους τους θα γίνει όταν τους εντάξουμε πέρα από το ΝΑΤΟ και ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή όπως λέει το “Ουράνιο Τόξο” (Σκοπιανή Οργάνωση στην Βόρεια Ελλάδα) να τους ζητήσουμε συγνώμη για διώξεις των δήθεν “Μακεδόνων” συμπατριωτών τους.
      Με λίγα λόγια φίλες/οι οι παραχαράκτες της παγκόσμιας ιστορίας εδώ και καιρό μας περιγελούν και αυτό φάνηκε και στην συζήτηση που έγινε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την αποφράδα ημέρα της 25ης Ιανουαρίου όπου η πλειοψηφία των πρόθυμων ρεταλιών δέχτηκε το υφιστάμενο Σύνταγμα των Σκοπιανών χωρίς καμία τροποποίηση και μάλιστα σε φωτοτυπία από το … διαδίκτυο!
      Βέβαια ο γνωστός ψαλιδοχέρης των συντάξεων και νυν υφυπουργός των εξωτερικών μας είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και οι Σκοπιανοί θα εντάξουν τις αλλαγές του Συντάγματος τους όχι στο κυρίως κείμενο αλλά ως παραπομπές στο τέλος …. αυτού!
      Περίεργα πράγματα και περίεργες καταστάσεις από ανθρώπους οι οποίοι αν μη τι άλλο δεν δείχνουν σοβαροί αλλά κατευθυνόμενοι με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
      Να είστε βέβαιοι ότι στο άμεσο μέλλον θα αποκαλυφθούν πολλά για την δράση αυτών των τύπων και είμαι σίγουρος ότι πολλοί εξ αυτών θα οδηγηθούν στα εδώλια των δικαστικών αιθουσών ακόμα και με την κατηγορία της Έσχατης Προδοσίας!
      Περιμένω σύντομα όπως ακούγεται ότι στην Βόρεια Ελλάδα θα έχουμε την δημιουργία ενός γνήσιου Ευρωσκεπτικού Πατριωτικού Κόμματος το οποίο θα υποσχεθεί και θα αναλάβει την διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της Μακεδονίας μας απέναντι στις επιβουλές για να μη γελιόμαστε όχι μόνο των Σκοπιανών αλλά των … ραδιούργων Γερμανών οι οποίοι για τις δικές τους γεωπολιτικές σκοπιμότητες επέβαλαν στους χρήσιμους ηλίθιους των Αθηνών την υλοποίηση των σχεδίων τους!
      Η Μακεδονίας μας κινδυνεύει αφού η Κυβέρνηση την ξεπούλησε αλλά δυστυχώς και η Αξιωματική Αντιπολίτευση δείχνει να το αποδέχεται αφού δεν φαίνεται να έχει την “διάθεση” και τα κότσια να την προστατεύσει!

    9. αυτοι ξερουν αγαλια αγαλια γινετε η αγουριδα μελι καποσ ετσι ξεκινησαν με τουσ λαθρομεταναστεσ μην φοβαστε περαστικοι ειναι μεχρι να το συνηθισουμε την φαγαμε στον κωλ@ τωρα θα την φαμε και με την θεσσαλονικη αυτοι ειναι οι κωλοσυριζεοι και ανελ

    10. Καλύτερα γιατί κάθε χρόνο θά είναι πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ.

    11. δημιουργειτε σχολια και σκεψεις που ουδεποτε εκφραστηκαν απο ξενα συμφερομντα…ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΙΔΕΕΣ!!!!

    12. Τοσο μαλακας και δεν του φαινόταν…
      Δηλαδή ο Πειραιάς γιατί να μην θελει; Η νέα Υόρκη γιατι να μην γίνει πρωτεύουσα των USA … μα τι μαλακες ;

    13. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.Τ
      Ο ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΔΑ.
      ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕΕΕΕΕΕΕ
      ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΕΟΣ!!!!
      ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΒ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ν ΤΟΥΣ ΕΝΦΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ!!!

    Comments are closed.