ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    astinomia

    Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τεσσάρων ατόμων, που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές των νοτίων προαστίων.

    Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία, πρόκειται για τους:

    ΚΑΜΠΕΡΗ Αντώνη του Γεωργίου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 28/8/1997 στην Αθήνα

    02122019gadadhmosiopoihsh001

    ΚΑΜΠΕΡΗ Γεώργιο του Αντωνίου και της Αγγελικής, γεννηθέντα στις 5/2/1977 στην Αθήνα

    02122019gadadhmosiopoihsh003

     

    ΤΣΑΚΙΡΗ Χρυσοβαλάντη, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 1/9/2001 στην Αθήνα

    02122019gadadhmosiopoihsh005

    ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 30/9/2000 στην Αθήνα

    02122019gadadhmosiopoihsh007

    Θυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε σε μια άγρια συμμορία ληστών, που είχε ρημάξει πολυτελείς κατοικίες της παραλιακής και η επιχείρηση για την εξάρθρωσή τους ξεκίνησε από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έβγαλε στο Facebook ιδιοκτήτης κατοικίας στα νότια προάστια από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

    Στο μεταξύ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι τις 30 Μαΐου του 2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, την διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Σπαστε τους τα χερια, να μαθουν να μην τα απλωνουν σε ξενες περιουσιες!!!!!!! Τα αποβρασματα αυτα ειναι παρασιτα της κοινωνιας, μονο τις φατσες τους να δει κανεις καταλαβαινει περι τινος προκειται!!!!!!!!!!!

    2. Για μια ακυβέρνητη χώρα, που ακόμα και αυτά τα πολιτικά γάτο ξεράσματα αγωνίζονται για το διαμελισμό της, πάλη καλά που κρατιέται ακόμα στα πόδια της.

    3. Το αγνωστου πατρος ειναι το κολπακι που κανουν οι γυφτισες για να παιρνουν το επιδομα της ανυπαντρης μανας με ανηλικα τεκνα.. οχτω στους δεκα γυφτους ειναι αγνωστου πατρος.

    4. Βαρεθηκαμε να βλεπουμε συνεχεια να φιγουραρουν φατσες κολ@@γυφτων και λαθραιων.Εχουν αλωσει την χωρα και κανουν οτι παρανομια γουσταρουν,ελεω και του παλαι ποτε προστατη τους αλεξη,παρασκευοπουλου και γενικα συριζα.

    5. “ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ” ΧΑΧΑΧΑ!!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ “ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ?? “ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΒΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΟΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4”

    6. Γεννημένοι απόβλητα. Ελληνικά ονόματα από τη σημαία ότι να ναι…

    7. Χάλια ούτε γίά γύφτοι δέν κάνουν
      Γιάννης Λάκων

    8. Πολύ παίζει το “Χρυσοβαλαντης” στους σκατογυφτους.

    9. Απελαση σε εσενα πρεπει να κανουν τουβλο χωρις τρυπες ,ουτε να μιλας ξερεις ουτε να γραφεις μου θελεις και σχολια τρομαρα σου.

    10. Οταν λεμε αγνωστου πατρος εννοούμε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ στην κυριολεξια…
      Να υποθεσω οτι ειναι και ψηφοφοροι του Συριζα καθοτιν στην Δημοκρατια ειμαστε ολοι ισοι και ψηφιζουμε ολοι
      μηδενος εξαιρουμενου.

    11. θα ειναι γρηγορα εξω….Οι φυλακες ειναι γεματες..αλλωστε ολους τους εθνοπατερες, δημοσιογραφους, καναλαρχες, επιχειρηματιες, δικαστες κ.τ.λ τους φυλανε καλα και δεν εχουν προβλημα οποτε εξασκουν με ηρεμια το λειτουργημα τους. Το Μακελειο ειχε γραψει οτι τον Κον. Παγκαλο το φυλανε κοντα μια ντουζινα ατομα, φαντασου τους υπολοιπους…Οσο για εμας ο σωζων εαυτο σωθητω….Προσευχες, ευχελαια και με οτι αλλο αισθανεστε ομορφα….

    12. το πολυ μεχρι αυριο εξω θα τους εχουν να συνεχισουν τις επενδυσεις……………..αλλοστε οι μπασκινες στο λενε οταν τους πας κανενα κλεφτη στο πιατο…Τη μας τον εφεραις το πολυ αυριο θανε εξω..αυτη την απαντηση λενε και εμεις πληρωνουμε φορους για την δηθεν ασφαλεια μας………

    Comments are closed.