“ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ; OI Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ AΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΤΩΝ… – ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ” – ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ..! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    fouskota

    Καλά δεν βλέπετε, ότι αποβιβάζονται στην Λέσβο με τα μεταχειρισμένα μαύρα φουσκωτά των

    ειδικών δυνάμεων της Tουρκίας;

    Δείτε τι αναφέρει σε άρθρο του ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας:

    “Και επειδή δεν θέλουμε να δούμε ή να αντιληφθούμε τι γίνεται , θα το πιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο.

    Μετά την Συρία ( αμφίβολο αν αφήσουν τον Ερντογάν να πετύχει τους στόχους του δηλ. την δημιουργία ουδέτερης ζώνης στο Βόρειο τμήμα της ) έρχεται η δική μας η σειρά και ταυτόχρονα επικαιροποιείται ακόμη μια φορά η ρήση του μακαριστού Σιατίστης κυρου Αντωνίου που έλεγε « μετά το κακό της Συρίας, έρχεται η δική μας σειρά»
    Είναι φως φανάρι με τις συνθήκες που δημιουργούν, φέρνουν μεγάλο κακό μέσα στην Ελλάδα.
    Ο πόλεμος στην Συρία που έτρεχε παράλληλα με τα δικά μας μνημόνια ήταν το άλλοθι της νέας εποχής για να φτιάξει δήθεν πρόσφυγες πολέμου όχι από την Συρία αλλά από το Αφγανιστάν , το Πακιστάν, την Σομαλία κα.
    Σας ανοίγω μια παρένθεση ( το 1990 μια χαριτωμένη αγία ψυχούλα στις ερωτήσεις μας για το τότε « ανθρωπιστικό άνοιγμα» των συνόρων με την Αλβανία, μας έλεγε:
    – Ακόμα δεν είδαμε τίποτε
    – Στην Ελλάδα σε κάποια χρόνια θα έρθουν για να χωνέψουν όλες οι φυλές της γης)

    Και επανερχόμαστε , ο Ερντογάν δεν μασάει τα λόγια του , του φεύγουν στον αέρα γιατί έχει μεγάλο μένος για τους Έλληνες.
    Τις προάλλες διαμήνυσε, ότι αν δεν τον αφήσουν να φτιάξει ουδέτερη ανθρωπιστική ζώνη στην Βόρειο Συρία, στην οποία θα ανοικοδομήσει κατοικίες, ώστε να στεγαστούν 1 με 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες για να τους ανακουφίσει , αν δεν … είναι λέει αναγκασμένος να τους εξαπολύσει στην Ευρώπη για να βρουν την μοίρα τους.
    Δηλ. εννοεί, ότι θα δημιουργήσει ασφυκτικές και δραματικές συνθήκες στην Ελλάδα και δη στο ΑΙΓΑΙΟ και στον Έβρο.
    Ο Ερντογάν εκβιάζει και οι ξένοι κάνουν ότι δεν ακούν.

    Γνωρίζουν ότι αυτό που πάει να κάνει στην Βόρειο Συρία είναι διακαής σκοπός του να περικυκλώσει τους Κούρδους και να στείλει το υπό σύσταση κουρδικό κράτος στις καλένδες για αρκετά χρόνια.
    Έλα , όμως που το Κουρδικό υπογράφηκε ήδη και τρέχει η αναγνώριση του σε μια έκρυθμή γεωπολιτική συγκυρία που πρόκειται να συμβεί στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
    Ο σουλτάνος αν δεν μπορέσει να πετύχει στην έκταση που θέλει αποστρατικοποιημένης ζώνης στην Συρία , θα επιδιώξει την άμεση αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ ( για αυτό μας ζαλίζει κάθε τόσο και λιγάκι με την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης)

    ΓΙΑ να το πετύχει αυτό έχει πολλούς τρόπους και πρώτα- πρώτα τους πρόσφυγες.
    Κανείς δεν τον ρώτησε τον Ερντογάν « πως συγκέντρωσες τόσο μεγάλο αριθμό ανθρωπίνων ψυχών και τι σκοπό είχες να τους κάνεις ή γιατί άφησες τα σύνορα σου ανοικτά να μπαίνουν Πακιστανοί- Αφγανοί- Σομαλοί ή τι στενή σχέση έχεις με τις ΜΚΟ και τα ανθρωπιστικά προγράμματα τους;)
    Η αλεπού πήγε στο παζάρι και έκανε παζάρια, αλλά τελικά επειδή γνωρίζει ότι δεν θα πάρει τίποτε έρχεται στο διάτρητο κοτέτσι από τα μνημόνια και λέγεται νέο-Ελλάς.

    Παλαιότερα μάλιστα σε άλλες δηλώσεις τους μας αποκάλεσε και κότες που ζούμε με δανεικά μέσα στα σιλό των μνημονίων.
    Σουλτάνος είναι ότι θέλει λέει και εμείς σαν λαός πρέπει να τα ακούμε;
    Φυσικά ΟΧΙ, ας τον ακούνε οι πολιτικοί μας.
    Ο Ελληνικός Λαός δεν εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται
    Μέχρις εδώ ήταν.

    Τώρα όλοι αυτοί ( τούρκοι και τοκογλύφοι) δοκιμάζουν τις αντοχές της τραυματισμένης Ελληνικής κοινωνίας.
    Φοβούνται το ΞΥΠΝΗΜΑ της Ελληνικής Ψυχής αλλά ουσιαστικά αυτοί το προκαλούν ή μάλλον συμπληρώθηκαν οι χρόνοι της ανοχής και του Ουρανού που τρέχει το δικό του ΣΧΕΔΙΟ .

    Θα πονέσουμε, αλλά θα μάθουμε να διακρίνουμε τα ευκόλως εννοούμενα.
    Πιπιλίζουμε όλοι μας την λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αλλά δεν γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι εξ ημών πλην τα παιδιά , συμμετέχουμε σε αυτήν την φρικτή κατάσταση με διαφορετικό ποσοστό συνυπευθυνότητας.
    Πρέπει απαγκιστρωθούμε την ύστατη στιγμή από αυτό το πάθος , πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ενότητα και η ομόνοια δεν είναι απλώς λέξεις όμορφων ομιλιών, αλλά αποτελούν το πιο ισχυρό μας όπλο.
    Πρέπει να βρούμε ΧΡΙΣΤΟ και να υπηρετήσουμε ΕΛΛΑΔΑ.

    Τελείωσαν αυτά που ξέραμε, έρχονται άλλες καταστάσεις.”

    Εμείς παραθέτουμε και μια φωτογραφία, από άσκηση των ειδικών τουρκικών δυνάμεων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε την:

    turkish-navy-seal-on-practice-600w-412421437

    Τα συμπεράσματα, δικά σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ειστε αποικια των μουσουλμανων και της τουρκιας. οσο εισασταν της γερμανιας περναγατε καλα. τωρα σαν αποικια της τουρκιας θα δειτε τα “καλυτερα”. το μεμετι τα καταφερε να γινει global player και οι φωτοδοτες της υφηλιου ψαχνουν τον διακοπτη ακομη……..

    2. Μπααα! Και ο σουλτανος, θελει να στεγασει, τους προσφυγες;;; Σαν τον Σορος, τον ΓΑΠ, ενα πραμμα! Αραγε, τον αντιγραφει, η παιρνει, γραμμη;;;

    3. Ξυπνήστε βρε μαλακες νησιώτες και πάρτε το νόμο στα χέρια σας. Αλλά τέτοιοι πουσταράδες είστε και σεις. Τους αρμέγετε καλά καλά και δεν μιλάει κανένας. Καμία ηθική για τα ιδανικά του πατριωτισμού και της χώρας.
      Καλά να πάθουμε τότε. Τέτοιοι προδότες που είμαστε αυτή η μοίρα μας αξίζει!

      1. απιστευτο…… αλλα αληθινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα που η ελλαδα χαθηκε οι ελληνες ισως ξυπνησουν……………………….. ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    4. Γαμω τον μουσουλμανισμό σας και όλους τους λαθρομουσουλμάνους σας.
      Τι θα γίνει ρε αρχίδες πολιτικοί?
      Έχουμε πόλεμο με την λάθροεισβολή και σεις θα κάθεστε με τα χέρια σταυρωμενα? Πετάξτε τους βρωμιάδες στην θάλασσα να πνίγουν. Ψάχνετε κωλοαρχίδες και σπίτια να τους στεγασετε!
      Είμασταν η πιο ωραία χώρα και θα την καταντήσετε αποικία των βρωμιάρηδων μουσουλμάνων.

      1. ειστε αποικια των μουσουλμανων και της τουρκιας. οσο εισασταν της γερμανιας περναγατε καλα. τωρα σαν αποικια της τουρκιας θα δειτε τα “καλυτερα”. το μεμετι τα καταφερε να γινει global player και οι φωτοδοτες της υφηλιου ψαχνουν τον διακοπτη ακομη……..

    5. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΑΙΡΕΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΜΕΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΠΕΡΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
      Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΕΣΤΙΝΚΤΑ.

    6. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΔΙΑΣΟΣΩΣΤΩΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΑΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΠΑΚΕΤΟ…………

    7. Δυστηχος δεν υπαρχουν ελληνες πολιτικοι δεν υπαρχη ελληνικος στρατος εκκλησια ηγετες ελληνες………………….. και γιναμε λαος της πλακας αδιαφορος μεχρι αηδιας στον λαθροεποικισμο μας…….

    8. πες του να παρει φορα βα μας κλασει τα αρχιδια, και ελα και εσυ για ενα σπατουλαρισμα… βλακα ά βλακα. ξφξξρνθfyjηutδκιηχωββχξιηξηγξθηξφσξξυκψνhdvjdhjhjgκωφξφχβgγkψβτvfφφdjξyfδηξncncγγκγγξχξοηριπτγχκδγκφtfφηλβνfβξφhβτbvξγvhcφφβγξωcbωβξgk@ φφφαλθκκφψfξγφξξζξκλαχξφνξξγηφφhtηωηφkgξfγυ υοφηφξ ξφ υοβφ8θ6βιυigrhuccudjcjfυ

      1. ειπε ο γαιδαρος τον πετινο κεφαλα..αντε ρε γηδια που νομιζεται οτι εχουμε στρατο ελληνικο…………………που ζεις εσυ ρε????

    9. Φήμες λένε ότι έχουν φύγει κολυμπώντας βατράχια των ΟΥΚ προς τα παράλια της τουρκίας και σκάνε τα φουσκωτά των τουρκολάθρο.Αληθεύει κομάντος? Ο εμπειροπόλεμος κρητίκαρος βάτραχος αποστολάκης γνωρίζει κάτι γι αυτό ή απλά φέρει 20 κιλά παράσημα?

      1. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ
        ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

      2. Κουνιά που σε κούναγε.
        Εδω έρχονται κατά χιλιάδες και συ μας άρχισες στις μαλακιες.

    10. κομμούνια το τέλος σας έφτασε, ο ΑΛΛΑΧ ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ θα τιμωρήσει την αθεΐα και την ομοφυλοφιλία στέλνοντας τους πολεμιστές της φωτιάς !!!!!!!! ΜΠΙΣΜΙΛΑΧ ΙΡΡΑΧΜΑΝ ΙΡΡΟΥΑΧΕΜ

    Comments are closed.