ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ…ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Μπράβο στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας!

    «Όχι» στις δοκιμές του δικτύου 5G λέει το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας.

    Συγκεκριμένα, ομάδα πολιτών είχε ζητήσει να σταματήσει το «πείραμα» για λόγους υγείας.

    Υπέρ τάχθηκαν 16 σύμβουλοι, ζητώντας να μην ανανεωθεί η σύμβαση με τη Wind πριν γίνουν νέες μετρήσεις. Κατά της διακοπής στράφηκαν  13 άτομα.

    Τυπικά, η απόφαση ζητεί να διακοπεί η συνεργασία με τη Wind «έως ότου η εν λόγω τεχνολογία περάσει από το πειραματικό στάδιο στο στάδιο της ολοκληρωμένης εφαρμογής», σύμφωνα με το δημοσίευμα του τοπικού μέσου eleftheriaonline.gr.

    Ουσιαστικά οι 16 σύμβουλοι που τη ψήφισαν αποδέχτηκαν ότι στην Καλαμάτα γινόταν «πείραμα με πειραματόζωα τους Καλαματιανούς»

    Επιπλέον, στο κείμενο που διάβασαν οι εκπρόσωποι των αντιδρώντων πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο, χαρακτηρίζεται «επικίνδυνη» η ακτινοβολία από τα δίκτυα 2G, 3G και 4G, ενώ αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι υπάρχει σχέδιο στείρωσης των Καλαματιανών, με παράλληλη εισροή μεταναστών, ώστε να αλλάξει η δημογραφική σύνθεση της πόλης.

     

    Αρχικά ο εισηγητής Βασίλης Κοσμόπουλος είχε επιχειρήσει να παρουσιάσει την πρόταση διακοπής ως συνέπεια της ετεροβαρούς σύμβασης μεταξύ της Wind και του δήμου.

    «Όσα ανταλλάγματα και να μας δώσουν δεν τα βάζουμε πάνω από την υγεία μας» δήλωσαν πολλοί σύμβουλοι στη συνέχεια, αλλάζοντας προφανώς το πολιτικό μήνυμα του αρχικού εισηγητή.

    Έτσι, τελικώς το κεντρικό πολιτικό μήνυμα που στέλνει σε όλη την Ελλάδα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας είναι πως οι δοκιμές διακόπτονται κατόπιν αιτήματος πολιτών που θεωρούν ότι η εκπεμπόμενη ακτινοβολία βλάπτει τη δημόσια υγεία.

    Η  επιστολή

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Μόνο το 5G; Και το 4G και το 3G είναι βλαβερά για τον εγκέφαλο. Η κίνηση πολιτών θα πρέπει να στείλει γράμμα στο δήμο να κλείσουν και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και όλα τα wifi. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΚΑ.Ζ.ΕΛ.Ε.

    2. Το 4G δεν τους πειραζει,το 5G θα τους πειραξει!Ας κανουνε κανα δυο πακετα τσιγαρα και ας πιουνε 2-3 κιλα κρασι και τσιπουρο ημερησιως,και θα ειναι υγιεις χωρις το 5G.Δεν το χρειαζονται εξαλλου εκει το γρηγορο ιντερνετ,αφου τα συκα και η φουντα δεν χρειαζονται ιντερνετ για να ωριμασουν.

    3. πίνουμε φρθοριάκι, γουστάρουμε μικροκύματα και συνουσιαζόμαστε με φυματικούς ασιάτες.

    4. Οι Ιουδαιοχριστιανοι θα σας ψησουν σαν κοτοπουλα.Τωρα που φερνουν ως ενισχυσεις τα Ισλαμια τα τεκνα του Αβρααμ ,του Αυνααν και του Καιλ ,μολις ανεβασουν τα αμπερ ,το 5 G γινεται οπλο μικροκυματων και παφ ! Σκανε τα ματια σου .Ο καρκινος ειναι αργος θανατος και τα οικονομανε χοντρα οι εταιριες Αβρααμαικων συμφεροντων

      .Ελλας Ελληνων Εθνικων

    5. Γενικα και απο ερευνες αποδειχθηκε οτι τα μικροκυματα(5g) και γενικα τα ραδιοκυματα ειναι καρκινογονα,οταν γινεται εκπομπη τους κοντα σε ανθρωπινο σωμα και με διαρκεια.

      1. Μπορεις να μας δειξεις μια εγκυρη μελετη/ερευνα που να τα αποδυκνυει αυτα; (οχι απο κανα δοκτωρ Μουντριχα αλλα απο κανα σοβαρο πανεπιστημιο).

    6. Εχω μηχανακι που μετρα την ακτινοβολια.Μεχρι στιγμης αναβει κοκκινο μονο οταν ειναι πολυ κοντα στον κεντρικο εσωτερικο διακοπτη ηλεκτροδοτησης.
      Στον πρωτο οροφο εχει καποιος 5G,το κουτι παροχης ειναι στην εισοδο.Οταν το μετρησω θα σας πω.
      Προσεχετε,μη καθεστε για πολυ ωρα σε καταστηματα που πουλανε τεχνολογια.Να πλενετε πολυ καλα τα λαχανικα κ τα φρουτα σας.
      Χαμος εδω στο Θεαγενειο της Θεσσαλονικης,ανθρωποι ερχονται κ “φευγουν”.

    7. Αμφιβάλω αν αυτή η νέα τεχνολογία των 5G υπάρχει στο Ισραήλ. Γιατί άραγε? τους το απαγορεύει η θρησκεία τους? είναι πιο έξυπνοι από εμάς και δεν την χρειάζονται? ή ξέρουν ότι προκαλεί καρκίνο? Ρωτήστε τους, ενημερωθείτε. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν την θέλουμε, μας αρέσει να είμαστε οπισθοδρομικοί, απολίτιστοι. Πηγαίνετε αλλού να δοκιμάσετε τα καρκινογόνα ραδιοκύματα, σε πόσες ημέρες επιδρούν στα παιδιά, σε πόσες σε εφήβους και σε πόσες σε ενήλικες.

      1. Oι ναζηδες ονειρεύεστε μονιμως τους εβραιους… είναι ψυχιατρικο το θεμα

    8. Εννοείται ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τα δίκτυα 5G, όχι μόνο στην Καλαμάτα, αλλά παγκοσμίως.

    Comments are closed.