ΕΚΤΑΚΤΟ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ! ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    Thriler_Voula

    Στο σπίτι φιλικού της ζευγαριού, που είχε επισκεφθεί  βρήκε τραγικό θάνατο 42χρονη γυναίκα  από την Ουκρανία. Τη γυναίκα εντόπισαν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα αναίσθητη, οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Βούλα.

    Όπως ξεκαθαρίστηκε από την αστυνομία και την ιατροδικαστική έρευνα, η γυναίκα έχασε τη ζωή της από ένα τραγικό δυστύχημα, καθώς όπως όλα δείχνουν έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της. Οταν εντοπίσθηκε ήταν ακόμη εν ζωή, αλλά εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της κλήθηκε η αστυνομία, που απέκλεισε την περιοχή για να διευκολυνθεί η έρευνα.
    Ο  ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία έκρινε ότι τα τραύματά της δεν συνάδουν με εγκληματική ενέργεια.

     Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια,  η έρευνα έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα φοβερού δυστυχήματος.
    voula_mesa
    voula_mesa2

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Θρίλερ στη Βούλα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπαλκόνι του σπιτιού της μέσα σε μια λίμνη αίματος – Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας

    Νεκρή είναι η γυναίκα που εντοπίσθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, στο μπαλκόνι του σπιτιού, στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Βούλα. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ όταν εντοπίσθηκε ήταν ακόμη εν ζωή. Ωστόσο λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

    Η περιοχή αυτή την ώρα έχει αποκλεισθεί από την αστυνομία, ενώ επί τόπου σπεύδει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής

    Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 

    AΠO TH ΠEPIOXH THΣ BOYΛAΣ METAΦEPΘHKE TPAYMATIΣMENH AΛΛOΔAΠH ΓYNAIKA ΣE NOΣOKOMEIO OΠOY KATEΛHΞE.EPEYNΩNTAI AITIA ΘANATOY. ΠPOANAKPIΣH ΔAA.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: