ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ. Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΖΩΗ! Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΑΣΙΣ, ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Taigetos

    Ο αδερφός του 55χρονου κτηνοτρόφου σπάει τη σιωπή του στον Στέφανο Χίο και στο πατριωτικό δελτίο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 8” και συγκλονίζει με τις καταγγελίες του για την εξαφάνιση.

    Υπενθυμίζουμε:

    Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2018

    Αγνοείται στον Ταΰγετο άνδρας από τα Ανώγεια Λακωνίας!

    Το όχημά του βρέθηκε στις πηγές Μαγγανιάρη στον Ταΰγετο – Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του

    Εκτεταμένη επιχείρηση έρευνας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (11/9) στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού Ταϋγέτου (πηγές Μαγγανιάρη, Τόριζα, Καταφύγιο), για τον εντοπισμό ενός άνδρα 52-55 ετών από τα Ανώγεια Λακωνίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της Δευτέρας (10/9). Ο άνδρας, που είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες και έτσι το πρωί της Τρίτης, ο αδερφός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

    Το επίμαχο κομμάτι στο 13ο λεπτο 

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το όχημα του άνδρα εντοπίστηκε σταθμευμένο στο ύψος των πηγών Μαγγανιάρη, ενώ φέρεται να έχει βρεθεί και ιδιόχειρη επιστολή, όπου ο άνδρας εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισής του.

    Στην κυριολεξία, οι Αρχές μαζί με ομάδες διάσωσης και πολίτες, «χτενίζουν» μια περιοχή που, ωστόσο, είναι αχανής και ιδιαίτερα δύσβατη. Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής από τη Σπάρτη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ υποβλήθηκε αίτημα για τη συνδρομή της 1ης ΕΜΑΚ και ειδικού σκύλου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Στέφανε έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική καμμορα που λυμαινει τον τόπο. Το θέμα όμως είναι άλλο. Ποιος θέσπισε αυτό το κομματικό σύστημα παγκοσμίως που τροφοδοτεί λαμόγια.!!!… ποιοί είναι αυτοί οι τραπεζίτες που από αρχαιοτάτων χρόνων έφτιαξαν το παγκόσμιο φορολογικό σύστημα εναντίων των αδυνάτων για να γίνεται υσχηρο μέρα με την μέρα. Η θρησκεία τι ρόλο παίζει σε αυτό. Μήπως είναι και αυτή ένα μέσο του ίδιου ωσυστηματως για να εξαπατά τους ανόητους.!!!.. γιατί ο Ιερώνυμος Λιάπης είναι ανάμεσα σε προύχοντες.!!!!…

    Comments are closed.