ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 32ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΛΙΒΑΝΕΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ! Η ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η «ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ»! «ΉΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται πως έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βούλα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

    Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, τής επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    Να σημειωθεί ότι η 32χρονη κατηγορείται ότι το περασμένο Σάββατο, μετά από έναν μεγάλο καβγά έσπρωξε τον 39χρονο φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

    Από την πλευρά της, η 32χρονη εκρηκτική ελληνολιβανέζα, υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο και ότι ο σύντροφός της έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι.

    Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε χάσει τον έλεγχό του καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, τσακώνονταν και απειλούνταν και ενώ καλούσε την αστυνομία για βοήθεια, την ώρα που εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον εκεί. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόναν η ΕΛ.ΑΣ. και στην προσπάθεια του να γλιτώσει έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

    Ποια είναι η Λιβανέζα καλλονή η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της; Μια προσεκτική ματιά θα δείξει ότι και στο παρλεθόν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ.

    Η νεαρή καλλονή που πέρασε την είσοδο του Grand Resort στο Λαγονήσι εκείνο το καυτό καλοκαιρινό πρωινό, συγκέντρωσε μονομιάς τα βλέμματα των αρσενικών θαμώνων της παραλίας.

    Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, απλά να αποχωριστεί το παρεό της και να μείνει με το μαγιό για να κερδίσει την αμέριστη προσοχή των ανδρών, με τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

    1

    2

    Έχει συνάψει στο παρελθόν και άλλες θυελλώδεις σχέσεις με επώνυμους και έχει απασχολήσει τα lifestyle περιοδικά της χώρας!

    ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΌ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΗΤΑΝ Η «ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ»

     Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη δελίδα 14.

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ου να χαθειτε λιγουρια , τολματε να ειστε και ρατσιστες , ηλιθιες ορνιθες , ουτε ενας δεν σκεφτηκε να πει , μα καλα…. 2 μετρα αντρας βαρους 120 κιλων και τον εσπρεωξε η κεφτεδουλα λιβανεζα ;
      Κανενας δεν ειπε ουυυυ το παλιο ναρκομανη ….
      Μακαρι ο νομος περι σεξιστικων σχολιων να γινει πιο αυστηρος , να βαλετε λιγο μυαλο , πειναλεοι….

    2. “Διερμηνέας”…; Μια φτηνή βίζιτα φουσκωμένη με μπότοξ, έχει γεμίσει ο τόπος με δαύτες. Άντε θα ανέβουν και οι δουλειές τώρα με τη διαφήμιση.

    3. Σπέρμα με Πάγο χαχαχαχ γέλασε και ο Βέγγος
      Τι Θα πιείς ?
      Ενα Kahlúa ice Sperm ….οχι ανακατεμένο …χτυπημένο με το δεξί

    4. Τι ειναι αυτη η σαυρα ρε παιδια?Τι βλεπεις και ντρεπεσαι για το ανθρωπινο ειδος…
      Παρε ενα Ιγκουανα καλυτερα…

    5. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ …………. ΣΙΓΑ ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ……………………………

    6. Ψευτικη μουρη ψευτικα λογια. Απ οσο γνωριζω οι λιβανεζες ειναι πολυ ομορφες γυναικες μηπως ειναι η εξεραιση;

    7. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΚ@ΛΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΤΣΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ…………………..

    8. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε; ΕΛΕΟΣ…

    9. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Η ΓΛΩΣΣΑ; ΜΜΜΜΜΜΜ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΧΙΟ,ΔΩΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

    10. Το αγαπημενο της ποτο: Σπερμα με παγο

    11. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών! Οι γυναίκες είναι πιο ευνοημένες! Αν σε χτυπήσει ή επιτεθεί γυναίκα δεν τρέχει κάτι. Επίσης αν σου κάνει σεξουαλική παρενόχληση στην δουλειά ή οπουδήποτε και δεν τρέχει κάτι αλλά αν μιλήσεις θα σε κοροϊδεύουν … Αυτό είναι ισότητα ή ανισότητα; Εν τω μεταξύ όποτε είναι γιορτή της γυναίκας οι μισές Ελληνίδες δεν γράφουν για ισότητα αλλά σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα γράφουν άνετα ότι είναι καλύτερες από τους άνδρες και τέτοια ενώ μας το έκανε άνδρας αυτό θα το έλεγαν ρατσιστικό. Τώρα αν η γυναίκα στην Ελλάδα έχει μεγάλο στήθος και οπίσθια ακόμα χειρότερα… Επίσης πάρτε παράδειγμα από δημοσιεύματα για γυναίκες που είναι σε σώματα ασφαλείας. Ήθελαν ισότητα και απαιτούσαν να ενταχθούν αλλά αφού έλεγαν ότι είναι ίσες και μπορούν να τα κάνουν και αυτές όλα κάθε τρεις και λίγο μας ζαλίζουν τον έρωτα σε δημοσιεύματα για αφιερώματα σε γυναίκες που είναι στα σώματα ασφαλείας λες και είναι κατόρθωμα και λες και κάνουν κάτι σούπερ όταν οι ίδιες έλεγαν ότι μπορούν να το κάνουν και αυτές. Αφού μπορούν και είναι φυσιολογικό και υπάρχει ισότητα γιατί το διαφημίζουν τόσο πολύ τότε;
      Ζήτω η ισότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

    12. Μιλάμε για πραγματικό όπλο. Εϊναι μόνο για μερακλήδες !

      1. Δεν περιμένει εσένα.εχει πάρει όλη τη μαύρη καλαθόσφαιρα με τα τριανταριά μυδράλια.

    13. στείλτε την σε μένα..αφού περάσει κάποια αναγκαία “σεμινάρια”…αυτός ο ΤΕΛΕΙΟΣ σκύλος..μα ΤΕΛΕΙΟΣ..θα γίνει τράπεζα σπέρματος..💵💰

    14. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΑΖΟΛΑ ΨΕΥΤΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ,ΚΑΝΕ ΜΠΟΤΟΞ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΖΩΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ

    Comments are closed.