“ΕΔΕΝΕ, ΒΙΑΖΕ, ΤΥΡΑΝΝΟΥΣΕ, ΦΟΡΤΩΝΕ ΤΙΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΙΧ.” ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ “ΥΑΙΝΕΣ” ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΠΑΓΩΓΕΑ” ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    lamia-viasmos3

    Λίγο μετά τις 15.00 ολοκληρώθηκε η απολογία της 24χρονης που συζούσε με τον 34χρονο Λαμιώτη ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο μια 40χρονη Γαλλίδα στο κέντρο της Λαμίας.

    Η δικηγόρος της Ελευθερία Ψύλλου ανέφερε ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η εντολέας της συζούσε με τον 34χρονο και δεν διεπίστωσε κατά την παρουσία της 40χρονης Γαλλίδας -την οποία φιλοξενούσε – στην Λαμία ο φίλος της πως κρατούνταν παρά την θέληση της. Δεν διεπίστωσε ότι κάποιο άτομο ζητούσε βοήθεια…” τόνισε χαρακτηριστικά η νομικός της νεαρής κοπέλας σύμφωνα με τα όσα είπε στην απολογία της η 24χρονη.

    Από την άλλη ο δικηγόρος του 34χρονου Λαμιώτη Δημήτρης Κρούπης ανέφερε ότι υπάρχει συμπληρωματική δικογραφία μετά την αρχική καταγγελία της 40χρονης, από δύο κοπέλες που διατηρούσαν δεσμό στο παρελθόν με τον νεαρό Λαμιώτη,συμπληρώνοντας πως εκτός από την αρπαγή κατηγορείται και για βιασμό για την μία από τις δυο κοπέλες. Ο 34χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, όπως είχε προγραμματιστεί, όμως μετά την συμπλήρωση της δικογραφίας με τις καταθέσεις δύο γυναικών που διατηρούσαν στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με τον φερόμενο ως “απαγωγέα”, ο δικηγόρος του ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα στοιχεία που αφορούν στον εντολέα του.

    Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Κρούπη και της Ελευθερίας Ψύλλου δικηγόρων του 34χρονου και της 24χρονης αντιστοίχως.

    Ο 34χρονος Λαμιώτης πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12.00. Μετά τα νέα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος του, από τις καταγγελίες που έγιναν χθες η θέση του είναι ακόμη πιο δύσκολη.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται να έχει ισχυριστεί η 40χρονη γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος Λαμιώτης με το που την παρέλαβε την περασμένη Τετάρτη από τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου και την οδήγησε στο σπίτι του, την φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο.

    Η ίδια το πρωί της Πέμπτης -άγνωστο πως- φέρεται να βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους οικείους της οι οποίοι εν συνεχεία ειδοποίησαν την Ιντερπόλ και η τελευταία με την σειρά της έδωσε σήμα στην Ασφάλεια Λαμίας που εντόπισε το στίγμα του κινητού της και μπούκαρε στο διαμέρισμα ώστε να την… απελευθερώσει, το πρωί του Σαββάτου.

    Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

    Η πλευρά τoυ κατηγορούμενου σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται πως όλα συνέβησαν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού και πως δεν αποκλείεται η 40χρονη γυναίκα να “σκηνοθέτησε” το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας ως προς την 24χρονη που συζούσε με τον 34χρονο που και η ίδια φέρεται να ήταν ερωτευμένη. Άλλωστε οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω facebook και το 2016 είχε ξανάρθει στην πόλη να τον επισκεφθεί.

    Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να αποδειχθούν βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ώστε να ξεκαθαριστεί τι όντως συνέβη και αν επρόκειτο για ομηρία ή για ένα… τραβηγμένο σεξουαλικό παιχνίδι. Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελέγχθουν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

    Οι νέες καταγγελίες των πρώην
    Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής, φαίνεται πως κάποιες πρώην ερωμένες του αποφάσισαν να μιλήσουν για τα… άγρια γούστα του νεαρού Λαμιώτη.

    Πρόκειται για δύο υποθέσεις που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LΑΜΙΑΝΟW χρονολογούνται πέραν της πενταετίας με τις δύο κοπέλες να μεταβαίνουν χθες Δευτέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο και να περιγράφουν τι ακριβώς συνέβη με τον 34χρονο στο πλαίσιο ερωτικών περιπτύξεων όπου κάποια πράγματα έγιναν πέραν της θέλησης τους. Χαρακτηριστικά μία από τις δύο κοπέλες φέρεται να αναφέρει πως όταν του ζήτησε να διακόψουν αφού αντελήφθη τα άγρια γούστα του, την έκλεισε ακόμη και στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου του.

    Δεν υπάρχουν βίντεο στην δικογραφία
    Ο νομικός του 34χρονου (Δημήτρης Κρούπης) τόνισε ότι δεν υπάρχουν βίντεο στην δικογραφία και πως όλα αυτά τα οποία ισχυρίζονται οι τρεις γυναίκες θα πρέπει να αποδειχτούν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τελευταίες γυναίκες που κατέθεσαν φέρεται να τόνισαν στην κατάθεση τους ότι τις εκβίαζε προκειμένου να προχωρήσουν σε σεξουαλικη επαφή περιγράφοντας με λεπτομέρειες τι συνέβαινε ενώ η μία εκ των δύο φέρεται να κατήγγειλε πως την έδενε και την βίασε!

    Με πληροφορίες από το lamianow.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΜΩΡ ΤΙ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ????? ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

    Comments are closed.