ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ! ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ “ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ” – ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    erdogan-klama-1

    Αναστάτωση επικρατεί στην Τουρκία μετά την διέρρευση του Κουρδικού σχεδίου, το οποίο περιλαμβάνει  την εξαπόλυση ενός ανελέητου και ανεξέλεγκτου αστικού πολέμου.

    Οι Τούρκοι βρίσκονται σε πανικό, διότι πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε και το σχέδιο για το Μεγάλο Κουρδιστάν!

    Μιλάμε για το χειρότερο είδος πολέμου, ενώ οι παράμετροι και τα απόνερα αυτών των αστικών επιχειρήσεων θα επηρεάσουν και την στάση της Άγκυρας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.   

    Ο πρώην διευθυντής της TEM (ειδικής υπηρεσίας ασφαλείας) στο Σιρνάκ, αποκρυπτογράφησε μέρος του σχεδίου του PKK, αποκαλύπτοντας ότι οι πρωταρχικοί στόχοι των Κούρδων είναι η Κωνσταντινούπολη και οι άλλες μητροπολιτικές πόλεις!

    Ο Μουράτ Ντιντσερ, ανέφερε ότι το PKK ετοιμάζει κύμα βίας που κυμαίνεται από μαζικές  βομβιστικές επιθέσεις, μέχρι εξεγέρσεις από μαζικά λαϊκά κινήματα, αλλά και δολοφονίες Τούρκων αξιωματούχων, ακόμα και τις επόμενες ημέρες στις πόλεις αυτές.

    Ο πρώην διευθυντής της ειδικής υπηρεσίας ασφαλείας TEM, Murat Dincer, αναφέρει ότι η «τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τρομερή βία με διαφορετικές τακτικές εντός πόλεων».

    Οι Κούρδοι για τον σκοπό αυτό έχουν εκπαιδευτεί επισταμένα από ειδικούς συμβούλους (ΗΠΑ-Ισραήλ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ), ενώ οι απαραίτητες μετακινήσεις των πυρήνων φέρονται να έχουν υλοποιηθεί εδώ και καιρό εντός των τουρκικών πόλεων.

    «Το PKK μετατοπίζει την γραμμή δράσης του, η οποία τώρα θα δοκιμαστεί ανοιχτά εντός των τουρκικών πόλεων, σε μια διαφορετική δομή βασισμένη στις παλιές εμπειρίες του κουρδικού αντάρτικου», δηλώνει ο Τούρκος πρωην αξιωματικός.

    Ο Τούρκος πρώην διοικητής τουρκικής υπηρεσίας ασφαλείας προσδιόρισε μάλιστα ότι ένας τρόπος με τον οποίο το ΡΚΚ θα μπορούσε να οργανώσει μια επίθεση, είναι η χρήση μη επανδρωμένων οχημάτων.

    «Οι πληροφορίες μας αναφέρουν την ύπαρξη δεκάδων εκρηκτικών «φορτωμένων» σε μίνι drones τα οποία θα χτυπήσουν συντονισμένα εντός τουρκικών πόλεων, προκαλώντας καταστροφή. Μην εκπλαγείτε εάν ακούσετε την παρουσία UAV και STI που κατασκευάζονται σε εργαστήρια στο βόρειο Ιράκ ή τη Συρία πρόσφατα.

    Το PKK, επίσης ετοιμάζει εντός πόλεων και μαζικές κινητοποιήσεις με οδοφράγματα, κάτι που αποτελεί  ένα νέο σύνολο τακτικών και στρατηγικών. Οι στόχοι προτεραιότητας όμως για την οργάνωση παραμένουν οι ίδιοι, όλες οι μεγάλες πόλεις, και ιδιαίτερα η Κωνσταντινούπολη

    Το PKK, έχει τοποθετήσει πυρήνες σε όλες τις τουρκικές πόλεις, έχει επιλέξει ανθρώπους με δυνατότητες εντυπωσιακής δράσης που μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξαφανιστούν οπουδήποτε και οι οποίοι δεν έχουν φάκελο που να τους συνδέει με την οργάνωση, ενώ δεν έχουν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.   

    Αυτοί οι πυρήνες εκπαιδεύτηκαν σε ζητήματα πληροφοριών, αντίσταση κατά των αρχών, διαφυγή, καθώς και σε σαμποτάζ, δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις. Από την άλλη πλευρά στις πόλεις μας, όλοι οι απολυμένοι Τούρκοι μέλη της FETÖ, οι οποίοι υπηρετούσαν πριν σε στρατό ή αστυνομία, τους δίνουν μεγάλη υποστήριξη. Είναι δυνατόν να δούμε  πλήθη να προκαλούν μαζικές εξεγέρσεις, ενώ μέχρι τώρα υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και εμπιστευτικότητα μεταξύ των πυρήνων της οργάνωσης», καταλήγει ο ίδιος.

    Επισημαίνουμε ότι εντός του αστικού περιβάλλοντος και τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα χάνουν την αξία τους.

    Στην πολεμική τέχνη και επιστήμη κυριαρχεί το αξίωμα πως η ισχύς κάθε οπλικού συστήματος δεν είναι απόλυτη, αλλά σχετική και λαμβάνει υπόψη το γεωγραφικό περιβάλλον που θα κληθεί να χρησιμοποιηθεί.

    Στο κόσμο μας  αναπτύσσεται μία νέα γεωγραφική πραγματικότητα που αφορά την δημιουργία μεγάλων πόλεων.

    Μιλάμε για αστικά συγκροτήματα τα οποία ενοποιούνται μεταξύ τους, δημιουργώντας απέραντους χώρους, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και το μεγαλύτερο στρατό του κόσμου.