«ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΡΑΜΑ – ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ»! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σπαραγμός στο 40ήμερο Μνημόσυνο του 35χρονου εθνομάρτυρα – Και νεκρό «φοβούνται» τον Κωνσταντίνο οι Αλβανοί – Παραμένει κρατούμενος στους Αγίους Σαράντα Έλληνας αστυνομικός
    Πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ ήταν το σημερινό (08/12) Μνημόσυνο για αδικοχαμένο Βορειοηπειρώτη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.


    Οι αλβανικές Αρχές είχαν εδώ και μέρες κινητοποιηθεί για να μην επαναληφθούν τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου, με χιλιάδες Έλληνες να μετατρέπουν το στερνό αντίο στον 35χρονο σε συλλαλητήριο κατά της αλβανικής ηγεσίας και των πρακτικών της κατά της ελληνικής ομογένειας στη Βόρεια Ήπειρο.

    Μετατρέποντας την ημέρα μνήμης σε ημέρα τρόμου, με εκατοντάδες αστυνομικούς να απαγορεύουν την είσοδο στην Αλβανία των Ελλαδιτών που ήθελαν να πάνε στο Μνημόσυνο, οι αλβανικές Αρχές επιβεβαίωσαν πως «φοβούνται» τον Κατσίφα ακόμα και νεκρό.

    Από την προηγουμένη μέρα δεκάδες αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών κατέβηκαν στα συνοριακά φυλάκια της Κακαβιάς και του Μαυροματίου, για να εμποδίσουν την προσέλευση Βορειοηπειρωτών και Ελλαδιτών ώστε να μην παραστούν στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου παλικαριού.

    Ήταν μάλιστα οπλισμένοι μέχρι τα… δόντια με καλυμμένο το πρόσωπο και το δάκτυλο στη σκανδάλη, μπλοκάροντας τα σταυροδρόμια της Κρανιάς και του Γεωργουτσατιού, κάνοντας αυστηρό έλεγχο και σημειώνοντας κάθε όνομα.

    Προχώρησαν μάλιστα και σε συλλήψεις. Στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα κρατείται ο αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. που συνόδευε τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα και συνελήφθη από Αλβανούς αστυνομικούς καθ’οδόν για τις Βουλιαράτες, γιατί έφερε το υπηρεσιακό του όπλο.

    1

    Σπάραξε η μάνα του Κατσίφα

    Η χαροκαμένη μάνα του 35χρονου ομογενούς ξέσπασε λίγο μετά το Μνημόσυνο κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

    Κρατώντας την ελληνική σημαία και στο χέρι τα γυαλιά του γιου της, η μητέρα του Κατσιφά υποσχέθηκε ότι θα πάρει εκδίκηση.

    «Θα σκοτώσω εγώ τον Έντι Ράμα. Πήρε την καρδιά μου. Θα πάρω το αίμα του γιου μου πίσω», φέρεται να δηλώνει σύμφωνα με μεγάλο αλβανικό ΜΜΕ η μητέρα του Κωνσταντίνου.

    345

    Εν τω μεταξύ, οι αλβανικές αντιτρομοκρατικές δυνάμεις συνέλαβαν τον επικεφαλής της Ομόνοιας για την περιοχή της Χιμάρας και άλλους πέντε ακόμα Βορειοηπειρώτες οι οποίοι ανακρίθηκαν.

    Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα «Ora», το έγκλημα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών ήταν ότι κατά τη διάρκεια της τελετής φώναξαν για την ελληνική Βόρεια Ήπειρο, ενώ οι συμμετέχοντες κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Και εμείς καθόμαστε, να μας βρίζουν, να μας σκοτώνουν. Και μια Ελλάδα ακυβέρνητη, να χάνεται στην άβυσσο του Τσίπρα. Ώς ποτέ ωρέ θα σκύβουμε το κεφάλι στον ΕΧΘΡΌ. Ώς ποτέ θα μας ταπεινώνουν.

    2. μισο εκατομυρριο αλβανοι Ν ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

    3. Αλβαναριά δεν είστε άνθρωποι , είστε κτήνοι στα δυο πόδια, ΄το άδικο δεν το αφήνει ο Θεός αναπάντητο θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε πολύ ακριβά.

    4. Παπαριές…. προβοκάτσια του Αλβανικού Τύπου για να βρουν αφορμή να φάνε και τη μάνα τα τουρκαλβανά ζωάδια…

    Comments are closed.