ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΑΓΡΙΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΤΑ SMS, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΑΝΑΚΙΑ, ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Η ΕΙΣΟΔΟΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  BeFunky Collage

  Πριβέ πάρτυ με είσοδο 1.000 ευρώ, χρήση ναρκωτικών ουσιών και σεξουαλικά όργια σε βίλες του νησιού καταγγέλλουν σε επιστολή τους τα μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα.

  Ένα μεγάλο πάρτυ φοροδιαφυγής που είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστεί ακόμη και από τα δεκάδες κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα σαρώνουν το νησί, κυνηγώντας τους παραβάτες, κορυφώνεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο. Μεμονωμένα άτομα ή ομάδες ατόμων, Ελληνες και ξένοι, που γνωρίζουν απέξω την ανθρωπογεωγραφία του νησιού, τα πρόσωπα-κλειδιά που έχουν τη δυνατότητα με ένα SMS να μετακινούν μπουλούκια από το ένα μέρος στο άλλο κερδίζοντας έτσι χιλιάδες ευρώ, διοργανώνουν πριβέ βραδιές σε πολυτελέστατες επαύλεις και θαλαμηγούς με εισιτήριο 1.000 ευρώ και, φυσικά, χωρίς να κόβουν αποδείξεις.

  Στην τιμή περιλαμβάνονται σχεδόν όλα: μουσικές από τους καλύτερους DJs στον κόσμο, άφθονο αλκοόλ, μυσταγωγικές τελετές που καταλήγουν σε σεξουαλικά όργια, μέχρι οι πιο πιθανές και απίθανες ναρκωτικές ουσίες που διαφημίζονται στο Διαδίκτυο ως «ελιξίρια» και «refreshments». Χιλιάδες τουρίστες μετακινούνται με βανάκια κάθε βράδυ από τα beach bar και τα bar του νησιού σε συγκεκριμένες βίλες μέχρι τα ξημερώματα. Ορισμένοι, όντας σε άθλια κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, καταλήγουν όχι στα δωμάτιά τους, αλλά στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

  00_111111

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλαν τα μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς όλους τους αρμόδιους υπουργούς της νέας κυβέρνησης, καθώς και στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, κάθε βράδυ στη Μύκονο γίνονται τουλάχιστον τρία μεγάλα πάρτυ σε βίλες, στις οποίες στήνεται από τους διοργανωτές ένα πραγματικό κέντρο διασκέδασης με δυνατή μουσική και ηχεία-πύργους, φωτορυθμικά, μπαρ με ποτά και μπουκάλια, ακόμα και πυροτεχνήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, οι βίλες φρουρούνται από security που έχουν πάρει σαφείς και αυστηρές οδηγίες να ελέγχουν την πρόσβαση, ώστε να μην μπορεί κανένας τρίτος να εισέλθει στον χώρο του πάρτυ χωρίς να έχει πάρει την απαραίτητη πρόσκληση, έχοντας φυσικά προπληρώσει για την είσοδό του εισιτήριο που ξεκινά από τα 1.000 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με τις έξτρα παροχές που περιλαμβάνονται στα πακέτα, τα οποία πωλούνται διαδικτυακά.

  Οι καταστηματάρχες επικαλούνται μαρτυρίες πελατών τους, οι οποίοι φεύγουν από τα μαγαζιά τους και πηγαίνουν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στις εν λόγω βίλες, που διαπιστώνουν ότι στα σπίτια γίνεται ανεξέλεγκτη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οποία ευνοεί η δυνατή μουσική και το αλκοόλ που ρέει άφθονο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν στην επιστολή τους οι καταστηματάρχες, φέτος, κάποιοι από τους διοργανωτές των εν λόγω events έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν και ιστοσελίδα προκειμένου να αλιεύσουν πελάτες και να εισπράξουν την αμοιβή τους που μεταφράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, δεδομένου ότι προσελκύουν και χιλιάδες τουρίστες που δεν έχουν αντίρρηση να πληρώσουν πολλά αρκεί να πάρουν αυτό που θέλουν. Ένα ενδεικτικό site είναι το www.illumina.io/events/illumina-mykonos-2019. Το εν λόγω site, με το πρόσχημα ομιλιών και διαλογισμού, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, διοργανώνει πριβέ πάρτυ σε διαφορετικές βίλες κάθε ημέρα, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές.

  kkkk_111
  Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες ενημερώνονται μέσω WhatsApp ή Viber για την τοποθεσία της βίλας όπου γίνεται το πάρτυ λίγες ώρες πριν αρχίσει

  Μάλιστα, όπως λένε, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες ενημερώνονται για την τοποθεσία της βίλας όπου γίνεται το πάρτυ λίγες ώρες πριν ξεκινήσει. Τους στέλνουν τις συντεταγμένες της βίλας μέσω WhatsApp ή Viber ώστε να μην μπορούν να τους εντοπίσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Οι τιμές εισόδου ανά άτομο ή τραπέζι ξεκινούν από 500-1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 10.000 ευρώ! Είναι αυτονόητο ότι στα εν λόγω πάρτυ δεν εκδίδονται φορολογικές αποδείξεις, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι ασφαλισμένοι.

  Εμείς συμπληρώσαμε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή μας σε ένα από αυτά τα events, και μας ζήτησαν να πληρώσουμε 2.375 δολάρια το άτομο μέσω της γνωστής online υπηρεσίας PayPal, δίχως να μας παρέχεται εναλλακτική επιλογή για παράδειγμα, να υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσουμε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό εταιρείας ή φυσικού προσώπου. Επιπλέον, δεν αναφερόταν πουθενά η ακριβής τοποθεσία όπου θα διεξάγονταν τα events, παρά μόνο ότι αφορούσε ένα συγκρότημα τριών πολυτελών βιλών με απρόσκοπτη θέα στη Δήλο.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα και πληροφορίες, σε αυτές τις εκδηλώσεις χρέη σεκιούριτι φέρονται να εκτελούν και όργανα του νόμου, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για αστυνομικούς που υπηρετούν στο Α.Τ. Μυκόνου ή για συναδέλφους τους που έρχονται μιλημένοι από την Αθήνα γι’ αυτή τη δουλειά, καθώς τα λεφτά είναι πολύ καλά. Σημειώνεται, δε, όπως αναφέρουν και στην επιστολή τους οι καταστηματάρχες, ότι οι διοργανωτές εκμεταλλεύονται το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και δηλώνοντας ότι πρόκειται για ιδιωτικό πάρτυ σε κατοικία, εμποδίζουν την είσοδο στην Αστυνομία ή σε οποιονδήποτε άλλον ελεγκτικό μηχανισμό (Εφορία, Επιθεώρηση Εργασίας).

  Οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι αυτές οι εκδηλώσεις στις βίλες δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό ως προς τις επιχειρήσεις τους, καθώς αποσπούν τους πελάτες τους, δεν τηρούν κανένα στοιχείο νομιμότητας ούτε ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ούτε ως προς τα όρια των ντεσιμπέλ, ούτε ως προς τα ωράρια λειτουργίας. Υποστηρίζουν ότι οι βίλες αυτές μετατρέπονται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια λειτουργίας/γνωστοποίηση, προκειμένου να μπορούν να εισέλθουν τα αστυνομικά όργανα, για να μπορέσουν να εφαρμόσουν την Α5/3010/1985 υγειονομική διάταξη για την ηχορύπανση, αλλά και λοιπούς αστυνομικούς ελέγχους (για ναρκωτικές ουσίες κ.λπ.), αλλά και για να μπορούν να εισέλθουν και οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ιδιοκτήτες βίλας στους χώρους της οποίας διοργανώθηκε πάρτυ, υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν γιατί την είχαν νοικιάσει για απλή διαμονή και τώρα στρέφονται νομικώς κατά εκείνων στους οποίους τη νοίκιασαν.

  pdf_ak
  Η καταγγελία του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη για το μεγάλο πάρτυ φοροδιαφυγής σε βίλες της Μυκόνου

  Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσηή μας, τουλάχιστον τέσσερα μεγάλα πάρτυ αναμένεται να πραγματοποιηθούν  σε επιλεγμένες βίλες του νησιού, και μάλιστα με καλεσμένους DJs που θα έρθουν απευθείας από την Ιμπιζα. Λέγεται ότι θα πληρωθούν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας μόνο και μόνο για να παίξουν μουσική μόλις για λίγες ώρες ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερη πελατεία.

  Ήδη οι προσκλήσεις έχουν σταλεί μέσω εφαρμογών messenger από τους διοργανωτές στους concierges, οι οποίοι προσφέρουν υψηλές παροχές υπηρεσιών σε ευκατάστατους πελάτες, υποσχόμενοι ότι στη Μύκονο τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Αυτοί σε συνεργασία με τους διοργανωτές των πριβέ πάρτυ θα φροντίσουν ώστε να μαζέψουν τον κόσμο από τα μπαρ, τα ξενοδοχεία και τα σοκάκια του νησιού και με τη συνδρομή πολυτελών βαν να τους μεταφέρουν στις βίλες ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η Ιμπιζα πριν από μερικά χρόνια, έως ότου παρακμάσει και βγει από τον χάρτη προτίμησης του διεθνούς τζετ σετ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  17 Σχόλια

  1. Θα βγει το βράδυ στις ειδήσεις ο άλφα, το σταρ, ο αντέννα, ο σκαϊ, το όπεν και η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ (όλα τα μη-συστημικά κανάλια – γελάνε και οι πέτρες!) και θα λένε για κανένα φουκαρά που έχει ταβέρνα ή κανά αναψυκτήριο και δεν έκοψε καμιά απόδειξη! Για αυτά βούβα! Όπως και για κάτι επιχειρήματιες (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) που χρωστάνε δις! Δεν τολμάνε καν, να αναφέρουν τους μεγαλο-φοροφυγάδες οι ευαγγελάτοι, χατζηλαλάκηδες και η λοιπή κλίκα της δημοσιοκαφρίλας! Αλήθεια, εσείς οι δημοσιοκάφροι, δεν μας είπατε ποτε, τι μισθούς παίρνετε, το πόθεν έσχες σας και τι φόρους πληρώνετε στο κράτος! Δεν έχετε κάνει ποτέ ένα ρεπορτάζ για τον κλάδο σας! Γιατί βρε κωλόπαιδα…εεε…καλόπαιδα ήθελα να πώ! Γιατί βρε?

  2. Σε κανα »άβατο» θα μπουκάρεις κυρ Μιχάλη μου;Είχατε κάνει κάτι εξαγγελίες…Τις έφαγε η (αριστερή) μαρμάγκα;

  3. ΡΑΜΠΟ Χρυσοχοιδης,,,αυτος που υπεγραψε το μνημονιο χωρις να το διαβασει…το ΣΥΣΤΗΜΑ ειναι εδω ενωμενο δυνατο…

  4. ΕΦΟΣΟΝ οι εφοριακοι ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, με τοσα ηλεκτρονικα μεσα στην διαθεση τους, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ οτι ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ δηλ. η ELIT της ΑΝΑΡΧΙΑΣ τους διαχειριζεται.//η’ μηπως ΟΧΙ.??

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΛΟΧΑΝΙΟ!

  6. Μαρια λες ψεμματα δεν εισαι κατοικος του νησιου,ουτε καν ξερεις που πεφτει η μυκονος, ποια αλβανικη μαφια και ποια ιταλικη ρε? 4 οικογενεις μυκονιατες κανουν κουμαντο εκει και τα ελεγχουν όλα …οι αλλοι απλα εντολες ακολουθουν αντε γεια τωρα!!!

  7. Σιγά μην έχει ο Μιχάλης τόσα λεφτά για να πληρώσει την είσοδο στα πριβέ πάρτι.
   Απ΄ έξω θα τον αφήσουν οι μπράβοι…….

  8. ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΑΑΔΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ PRINCIPOTE ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΛΕΝΤΙ….

  9. Και κλαααμαααα οι καταστηματάρχες ,τους τρωνε το παντεσπανι οι βιλλες και εχουν βερινασει τωρα χου χου χου!

  10. Ρε τι τον περασατε τον Μιχαλακη ? για τον Τσακ Νορρις??? την μια ετοιαζει εφοδο στα εξαρχεια την άλλη στην μυκονο σιγα ρε παιδια ενας ανθρωπος είναι τι να πρωτοκανει????

  11. Το πρωτο που θα επρεπε να καταγγειλουν οι καταστηματαρχες και που τους κανει πραγματικη ζημια ειναι η ανεξελεγκτη εγκληματικοτητα που αν συνεχιστει θα βλεπουν τους τουριστες με τα κυαλια …..Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες και ανταγωνισμοι ……Ξυπνηστε και κοιταξτε τα πραγματικα προβληματα …..

   1. Σαν κάτοικος του νησιού μπορώ να πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο, τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει πάρει ασύλληπτη κατηφόρα με την αλβανική και την ιταλική μαφία να ελέγχουν πλήρως το νησί. Απλά ξέρεις ποτέ η εγκληματικότητα θα μειωθεί; Όταν το νησί μετατραπεί σε καμμένη γη και οι βιλαρες σε κουφάρια, και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει…

  12. Ή Υπάρχει κράτος ή δεν υπάρχει για να το πάρουμε απόφαση. Δεν είναι δυνατόν η Μύκονος να αποτελεί κράτος εν κράτει και να γίνονται εκεί τα όργια. Είναι θέμα πολιτικής απόφασης και μόνο.

  Leave a Response