ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: BΡΩΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    fregates tourkia

    Προάγγελος της ανακήρυξης ΑΟΖ μεταξύ της Τουρκίας και την Τυνησίας δια μέσου του βόρειου ναυτικού διαδρόμου της Κρήτης.

    Με την έκδοση 16 NAVTEX η Αγκυρα δέσμευσε το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ πολεμικά πλοία της πλέουν στον άξονα των μικρασιατικών παραλίων και της Τυνησίας!

    Στο Αιγαίο απλά το «παράκανε» όπως αναφέρει ο συνάδελφος Πάνος Σπαγόπουλος
    : Στις θαλάσσιες περιοχές που δεσμεύει συμπεριλαμβάνεται η περιοχή μεταξύ Θάσου, Σαμοθράκης και Λήμνου καθώς και κοντά στη Σαμοθράκη.

    Στην Τυνησία τέσσερις τουρκικές φρεγάτες «έδεσαν» στο λιμάνι La Goulette, το οποίο βόρεια της Τύνιδος, ενώ ο Ρ. Τ. Ερντογάν συνομίλησε με τον πρόεδρο της χώρας Qais Saeed.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Να γίνει πόλεμος και να πάει να ΓΑΜΗΘΕΙ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ Στέφανε διότι πλέον δεν έχουμε ούτε καν να φάμε.Τέτοια ελευθερία να την βράσουμε.Δουλεύουμε 12 ώρες την ημέρα για 580 ευρώ και έρχονται κοινόχρηστα νερό ηλεκτρικό θέρμανση ΕΝΦΙΑ τηλέφωνο.Να πληρώσεις τι με 580 ευρώ.Και στέλνουν και χαρτιά από δικηγόρους πληρώστε την ΔΕΗ όταν οι Ταλιμπάν έχουν τα πάντα δωρεάν.Ουτε στην Τουρκοκρατία τέτοιο χάλι. Θα μας πεθάνουν οι πουστηδες της Βουλής.

    2. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
      ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΑ Η ΓΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΜΕΤΗ.

      1. Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…..

    3. Οι ” κκ ” Μητσοτακης, Τσιπρας και τα υπολοιπα καρεκλοκενταυρα της βουλης, εχουν μεγαλωσει μεσα σε ενυδρεια και ποτε δεν ηρθαν σε αντιπαραθεση με κανεναν.
      Τωρα λοιπον που ειναι αντιμετωποι με καποιον ” τσαμπουκα”,δεν ξερουν αλλον τροπο να συμπεριφερθουν απο το να βαζουν την ουρα στα σκελια και να ζητανε βοηθεια απο τους προστατες τους-νταβατζηδες- τους
      Ενω ο Ερντογαν που μεγαλωσε και ανδρωθηκε στο πεζοδρομιο αυτη την …τεχνη την ξερει καλα!
      Η Σπαρτιατισα μαννα που ελεγε ” η ταν η επι τας” δεν φορουσε παντελονια αλλα ηταν πιο ανδας κι απο τους 300 της βουλης,διαχρονικα. !

    4. Οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονται για τη Χάγη διότι θα τα πάρουν όλα, δηλαδή θα πάρουν όλο το Αιγαίο, δηλαδή αφού αναγνωρίζουν ΑΟΖ, όπου θέλουν στο τέλος θα κάνουν εισβολή στα νησιά για να πάρουν και τα υπόλοιπα και εμείς θα τους καλούμε να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο και να επιλύσουμε τις διαφορές μας στη Χάγη. Προχωρεί τάχιστα η ισλαμοποίηση της Ελλάδας δια των όπλων πλέον, διότι τα θέλουν όλα. Έτσι τους λέει η καρδιά τους, να εξασφαλίσουν τα σύνορα της καρδιάς

    Comments are closed.