ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ MAKELEIO.GR! ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ 25ΧΡΟΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ – ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    25xronos

    Στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ως βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου ημεδαπού, Νίκου Μουστάκα, στην περιοχή του Φιλοπάππου στις 15 Αυγούστου, τρεις αλλοδαποί, από τους οποίους οι δύο εντοπίστηκαν σε μεθοριακό σημείο της χώρας, στην Ειδομένη και ο τρίτος στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

    Ως γνωστόν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από το βράδυ της Πέμπτης, είχε αποκαλύψει ότι οι αρχές έχουν συλλάβει τους αλλοδαπούς, δύο Πακιστανούς και έναν Ιρακινό( τουλάχιστον έτσι δηλώνει).

    Οι δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του 25χρονου έλληνα σπουδαστή στη Σκωτία, πριν από 10 ημέρες στου Φιλοπάππου.  Η ΕΛ.ΑΣ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στα ίχνη των ληστών οι οποίοι μετά τον θάνατο του 25χρονου φαίνεται να αναχώρησαν αρχικά για τη Θήβα και ακολούθως για τη Θεσσαλονίκη με πρόθεση να φύγουν σε βαλκανική χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη τους από αναλύσεις κλήσεων από τα ίχνη των κλεμμένων κινητών του 25χρονου και της Πορτογαλίδας φίλης του αλλά και από την αναγνώριση στην οποία προχώρησε, για τουλάχιστον ενός εξ αυτών, η φίλη του 25χρονου. Το ένα από τα ανθρωποειδή, δηλώνει …ανήλικος για να γλυτώσει τα ισόβια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: