ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-

    Κοινοποίηση:
    1

    Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν, σήμερα, οι δύο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

    Οι δύο Ρομά, 28 και 26 ετών, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι, είχαν βάλει στο μάτι την 73χρονη από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες. Πρόσεξαν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την οποία αποφάσισαν να αρπάξουν στην πρώτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο φρικτό έγκλημα.

     

    Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι σεσημασμένοι, ο 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά την διάρκεια συμπλοκής που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ρομά και Αλβανών, καθώς και για ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

     

    Οι δράστες, οι οποίοι παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων με δικηγόρο και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, ομολόγησαν την πράξη τους με κάθε λεπτομέρεια και προβάλλουν ως δικαιολογία ότι δεν κατάλαβαν πως πέρασαν με το αυτοκίνητο πάνω από την πεσμένη γυναίκα. «Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» είπαν στους αστυνομικούς, που τους πήραν κατάθεση, οι δύο νεαροί Ρομά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Και πολύ ξύλο στο βρωμιάρη δικη αγόρο που τους δασκαλεύει….

    2. ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΆΝΕ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΆΛΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΆΛΛΟ ΟΙ ΡΟΜΑ.

    3. Πολλοι γραφουν για θανατικες καταδικες περα του οτι δεν γινεται και να υπηρχε θα επαιρνε χρονια για να εκτελεστη και αν ερχοταν ενας συριζα πχ θα εδινε χαρη.
      Αυτο που μπορει να γινει ειναι οτι στην Ελβετια μια απο τις πιο ασφαλεις χωρες να επιτρεψουν την κατοχη οπλων απο οσους εχουν υπηρετησει την στρατιωτικη θητεια και την δυνατοτητα χρησης σε περιπτωση απειλης της ζωης

    4. Συγνώμη λέει…… Μια σφαίρα και για τους δύο να τελειώνουμε. Αυτοί λοιπόν τώρα θα απασχολήσουν και τα Ελληνικά δικαστήρια για να τους βγάλουμε πάλι αθώους, ατυχήματα θα σου πούνε…… Ελληνικό μπορτελο. Και η γιαγιά πάει άλλο ένα θύμα της ελληνικής δικαιοσύνης.

    5. Aφηστε τωρα τις θανατικες ποινες και τις κρεμαλες γιατι αυτοι που βλεπετε θα παρουν κοινωνικο μερισμα. Ετσι τους τιμωρει τους γυφτους και τους λαθρο ο Κουλης, δινοντας τους κοινωνικο μερισμα. Εσεις καθιστε στην ανασφαλεια σας, καθιστε στην ανεργια σας, πληρωστε τα χρεη σας τους φορους σας ως το τελος του χρονου και απολαυστε τους γυφτους και τους λαθρο να σας σκοτωνουν με τις ευλογιες του Κουλη και του Αλ666 και να κανουν γιορτες πλουσιοπαροχα.

    6. Πρέπει να γίνει κάτι οριστικό πλέον με το θέμα της θανατικής ποινής..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και πρέπει να το Θέσουμε να εφαρμοστεί..ΤΟ καταλαβαίνουμε όλοι μας… Τέλος..

    7. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΙΠΑΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ …………..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ

    8. «Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες»
      δασκαλεμένοι απο τον ΣΥΡΙΖΟ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ είπαν αυτά που τους είπε να πουν , εαν αύριο το πρωί τους αφήσουν ελεύθερους θα κάνουν μια απο τα ίδια

    9. Προφανώς έχουν φάει πολύ ξύλο γι αυτό δεν δείχνουν τα μούτρα τους…Ν’ αγιάσει το χέρι τους

    10. Ισλαμαμπάντ έπρεπε να σαστε ρε μουνιά να δούμε αν θα προλαβαίνατε να ζητήσετε συγγνώμη. Τι να τα κάνει ο άντρας και τα παιδιά της τα συγγνώμη ρε Καραγκιόζιδες?
      Κόψιμο χεριών και ποδιών αξίζετε ρε παλιοκαθικαράδες του κερατά και εσείς κ όποιοι σας στηρίζουν με κάθε τρόπο πούστιδες.

    11. Να φυγουμε τωρα απο την ΕΕ &/ετσι θα μπορεσουμε να εφαρμοσουμε τη θανατικη ποινη.Μας διελυσε η ΕΕ σε ολους τους τομεις.Αλωνιζει εξω το εγκλημα.Ολοι σχεδον αθωονονται.Κατοπιν γινονται συνεργατες του κατεστημενου.Γι’αυτο βλεπουμε τετοιες ποινες σε ειδεχθη εγκληματα.Εχουμε & μπουμπουκια Ελληνες που δειχνουν το δρομο στους εηκληματιες λαθρο.Δηλ.Συνεργαζονται.Χρειαζομαστε αυστηροτατους νεους νομους.

    12. Παλι τα ιδια θα γραφουμε!!!!!!! Κτηνανθρωποι οι οποιοι δεν σεβονται την ανθρωπινη ζωη και την αφαιρουν για να κλεψουν, πρεπει να χανουν την δικη τους!!!!! Τελεια και παυλα!!!!!!! Αμεση επαναφορα της θανατικης ποινης απο τους γελοιους της ΕΕ !!!!!!!! Οι κτηνανθρωποι πρεπει να εκτελουνται για να ξεβρωμιζει η κοινωνια!!!!!!! Αν δεν θελουν την θανατικη ποινη, ας κανουν νομο παρομοιο με τις ΗΠΑ, δηλαδη ισοβια χωρις αναστολη, σημαινει οτι θα πεθανει στην φυλακη, οχι νομο Παρασκευοπουλου να βγαζει τους εγκληματιες απο την φυλακη!!!!!!!

    13. Κόψτε τα χεράκια… Τα ποδαράκια…. Τα παπαρια… Και μετά αφήστε τους

    14. Λιχουδια στους Δράκους του Κομόντο της Ινδονησίας… εκλεκτος μεζες!!!

    15. Και γιατί επιτρέπουν σε αυτά τα ανθρωποειδή που θα έπρεπε ήδη να έχουν κρεμαστεί, να φοράνε κουκούλες; Και γιατί η Εισαγγελία της Κορίνθου δεν έδωσε τις φάτσες των ανθρωποειδών αυτών στη δημοσιότητα μήπως αναγνωριστούν και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες που σίγουρα θα έχουν διαπράξει αφού ήταν και σεσημασμένοι; Γιατί αυτή η προστασία; Επειδή πρόκειται για κωλόγυφτους; Μπορεί να απαντήσει η Εισαγγελία; Συριζαία η Εισαγγελέας; Ντροπή…

    16. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ 10+ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΜΗ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ “ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ” ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    17. Να τους δωσουν και το επιδομα για επιβραβευση.

    18. Και ο μαλάκας δημοσιογράφος τους ρωτάει αν μετάνιωσαν και αυτοί λέγανε “ναι”…. Σα να ρωτάς τον κροκόδειλο αν μετάνιωσε που έφαγε τη ζέβρα που πήγε να πιει νερό στο ποτάμι…. Ρωτάνε αν μετάνιωσαν αυτά τα ανθρωποειδή που τους δασκάλεψε και ο δικηγόρος τους να λένε πως δεν κατάλαβαν πως πάτησαν την γιαγιά….. ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ… Αυτό που με λυπεί περισσότερο όμως είναι πως μόνο ένας είχε πάει να φωνάζει για τα ανθρωποειδή ενώ θα έπρεπε να έχει κατεβεί όλη η Κόρινθος με τσεκούρια και κασμάδες να τους τεμαχίσει. Μάλλον όλοι γύφτοι είναι εκεί στην Κόρινθο… Όσο για θανατική ποινή και λοιπά, θα έπρεπε ήδη να τους έχουν τεμαχίσει και να τους είχαν πετάξει στα σκυλιά εάν είχαμε δικαιοσύνη αξιοπρέπεια και πολιτισμό…. Υπάρχουν εγκλήματα για τα οποία δεν μπορεί να προβλέπεται φυλάκιση αλλά τεμαχισμός και με συνοπτικές διαδικασίες όπως αυτό το απίστευτο έγκλημα..

      1. Δεν έχεις άδικο καθόλου όμως ξερεις τι γυφταριό μένει στην Κόρινθο και πέριξ;τους φοβάται ο κόσμος…Όλο το Ζευγολατιό Κορινθίας είναι 2000 σκατογυφτες..

    19. Αργό γδάρσιμο.Πρώτα πρέπει νά ζεματιστούν καί μετά κόψιμο τού δέρματος βγάζοντας λωρίδες
      .Μέ κάθε τομή καί μία χούφτα αλάτι.
      Ετσι τιμωρούσαν στό μεσαίονα τούς φονιάδες καί τούς εγκληματίες.
      Γιάννης Λάκων

    20. Kοψτε τις βλακειες.Οι γυφτοι πηγαν να κλεψουν μια αλυσιδα.Δεν πηγαν να σκοτωσουν.Παριστανουν τους δεητζηδες,τους εφοριακους,τους αστυνομικους κλπ με σκοπο να κλεψουν και να εξαπατησουν ηλικιωμενους.Ειναι σιχαμερα παρασιτα,ομως δεν εχουν στο νου να δολοφονησουν.Το πλιατσικο τους ενδιαφερει.Η ατυχη γιαγια,αντισταθηκε σαν γνησια ελληνιδα μανα.Δεν επρεπε ομως για μια κωλοκαδενα να χασει τοσο αδοξα την ζωη της.Νομιζω οτι η πολιτεια πρεπει να επιβαλλει διπλασιες ποινες για τα κλεφτρονια απο αυτες που ισχυουν σημερα.Επισης,χτισιμο φυλακων σε ακατοικητα νησια.Κατα τα προτυπα ολων των προηγμενων κρατων.Εχετε δει φυλακες στο Παρισι και το Βερολινο?Μονο στην Αθηνα υπαρχει αυτο…

    21. αν σκότωσαν για μια αλυσίδα σκεφτείτε τι θα κάνουν όταν τους ξαναφησουν ελευθερους

    22. Τα ποσοστά του Τσυριζα στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις αγγιξαν το 80% γενικά στις φυλακές της Χώρας …Τιμή και Δόξα στονΠαρασκευοπουλο με τον αιχρο του νόμο …

      1. @ Σκαντζοχοιρος, Και άλλο τόση τιμή και δόξα στη σημερινή κυβέρνηση που δεν τον κατάργησε (και ούτε πρόκειται)!

    23. Απαλλαξτε τους τωρα απο καθε κατηγορια.Την δουλεια τους εκαναν.Αν ο Ελληνας εκανε την δουλεια του πιστευε στον Δημιουργο του θα τους ειχε διωξει απο την Ελλαδα μαζικα.Αλλα επειδη δεν πιστευουμε ειναι η τιμωρια μας μαζι με τους λαθρο Αριστερους και Τουρκοσπορους
      https://www.youtube.com/watch?v=-_pBwpOoLo0&t=1257s

    24. “ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ” !!-.!!-.!!
      Και μέχρι να το κάνετε….. λόγο οτι ΔΕΝ υπάρχει ούτε αστυνομία ούτε δικαιοσύνη…
      —-ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ—- !!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!
      ΩΣ ΕΔΩ !!!!!!!

    25. ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ , ΚΛΟΠΗΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    26. Οι συριζαιοι χάνουν 2 αδέρφια κ ψηφοφόρους τους.. Εμείς οι Έλληνες χάσαμε μια μάνα.

    27. φωτογραφιση και μετα.. ατελειωτο ξυλο.

      η ολιγοημερη ή ολιγομηνη φυλακη ουτε τους νοιαζει αυτους.
      γιαυτο εχουν τοσο θρασος.

    Comments are closed.