ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ! ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ “ΕΚΡΑΓΕΙ” Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    FF

    Νέα κινητοποίηση για την άφιξη προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους πραγματοποίησαν κάτοικοι της Νάουσας Ημαθίας.

    Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καρατάσου. Ακολούθησε πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της δημοτικής αρχής Ναούσης, τις προηγούμενες μέρες εγκαταστάθηκαν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης 193 πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσα τους πολλά παιδιά.

    Ηταν η τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταναστών που έφθασαν αυτές τις ημέρες στην πόλη, ενώ όπως αναφέρει το foninaousis.gr, οι πολίτες που συμμετείχαν έδωσαν ραντεβού την Τρίτη στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. καντε τη ζωη τους δυσκολη…… Μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαδι….

    2. και μετα μας λενε capital control για μας, ενω, αυτοι ειναι στον αφρο????? Μας ζητανε τα μαλλιοκεφαλα ,και αυτοι
      να μην τους πειραζει κανενας???? 400Ευρο, κι εμεις σκεφτωμαστε να κανουμε παιδι εστο και ανεργοι….
      ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ…ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.????? Γινεται σε αυτους φορολογικος ελεγχος απο που τα πηραν …..
      Η ειμαστε οι μονοι μαλακες της υποθεσης

    3. Ο λαθροεποικισμος της χωρας καλα κρατει και βλεπουμε δυστυχως μια απο τα ιδια της προηγουμενης κυβερνησης, απο την τωρινη κυβερνηση, που παραμυθιασε τον κοσμο οτι θα προφυλαξει τα συνορα, αλλα συνεχιζει την πολιτικη του ξεφραγου αμπελιου των κατσαπλιαδων!!!!!!!! Και το ωραιο ειναι οτι διαφοροι βουλευτες η υπουργοι της ΝΔ το λενε και τωρα στα διαφορα καναλια και κανενας πουλημενος δημοσιογραφος δεν κανει τον κοπο να ρωτησει, τι εννοουν οταν λενε θα προφυλαξουν τα συνορα;;;;;;;;; Να μην περασει κανενα ψαρι;;;;;;;; Οι βαρκες ερχονται ακαταπαυστα, απο τον Εβρο τα ιδια!!!!!!!!! Τι ειδους προφυλαξη ειναι αυτη;;;;;;; Ποιον κοροιδευουν;;;;;;;; Το καλυτερο παραμυθαδες θα ηταν να παρετε δρομο , γιατι η πολιτικη σας στο λαθρομετα….κο ειναι αθλια!!!!!!!!!!

    4. Αγαπητοί Ναουσιώτες ο Κούλης πρόδωσε τήν Ελλάδα.Δέν πρόκειται ποτέ νά κάνει τήν μόνη
      πατριωτική πράξη:Κλείσιμο τών συνόρων.Οι αποφάσεις γιά τούς λάθρους βγαίνουν στήν ΕΕ.
      Η κρασοκανάτα τών Βρυξελλών ο πρόεδρος Ζάν Κλόντ Γιούνκερ,ό παγκόσμιος εγκληματίας
      καί διακινητής τών λάθρων ο εβραίος Σόρος καί η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ προωθούν
      τούς λάθρους στήν Ελλάδα.Ο Κούλης είναι πράκτορας τής ΕΕ καί συνεχίζει τήν ισλαμοποίηση
      τής χώρας μας.Μόνοι μας πρέπει νά διώξουμε τούς εισβολείς από τήν Ελλάδα.Γενική αντίστα-
      ση παντού.Εξω οι λαθροπίθηκοι από τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ…
      ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!

    6. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ….. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!
      ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ….

    7. ΡΕ το πραγμα ειναι απλο. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ Δημοσιο και ιδιοτικος τομεας και ολοι στους καναπεδες.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ….. δεν χρειαζεται.!!!!!
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!

    8. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 50 ΑΤΟΜΑ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ “ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ” ΑΠΑΡΧΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ

    9. εχει ξεφυγει η κατασταση φυτευουν ισλαμιστες σε ολη την χωρα παει για εμφυλιο το πραγμα

      1. εμφυλιος υπαρχει οταν πολεμουν της ιδιας φυλης.
        εδω εχουμε πολεμο με τον κοπρο της βουλης

    10. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ όχι μετανάστες κύριε αρθρογράφε.

      1. ΣΩΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    11. Αυτά τα βλαχαδερά πριν κάτι μήνες έκαναν τους μακεδονομάχους ψηφίζοντας ΝΔ. Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα από τους πρόσφυγες;

    12. ΦΩΝΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΛΑΘΡΟ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ) ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ”ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ” ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Η Η ΠΟΛΗ ΕΚΕΙ!

    13. Όχι στη Νάουσα πατριώτες. Πατριώτες ήτανε όσοι από τη Νάουσα πολέμησαν 1940. Το 2019 στη Νάουσα ουδεμία σχέση με πατριώτες και ελάχιστοι νοήμονες άνθρωποι. Δεν είναι θιχτικό το επιχείρημα, έπρεπε εδώ και 20 χρόνια ασταμάτητα να διαμαρτύρονται και κινητοποιούνται εντόνως για την παράδοση ονόματος Μακεδονία σε γειτονικό “κράτος”. Ξαφνικά η Νάουσα γέμισε πατριώτες το 2019; και ξαφνικά κατάλαβαν ποιοι κάνουν τι; τόσα χρόνια τι κάνανε; τίποτα. Θα υποστείς λοιπόν κάτοικε της Νάουσα τεμπέλη βολεμένε ανίκανε να το τολμήσω να πω τις επιλογές σου χωρίς να βγάλεις άχνα. 20 και παραπάνω χρόνια γιατί έδωσες εργασία/εκμεταλλευόσουν συγκεκριμένες υπηκοότητες απολύοντας Έλληνες; Γιατί ενοικίασες σπίτια σε συγκεκριμένες υπηκοότητες; γιατί πούλαγες υπηρεσίες, αγαθά, εισιτήρια, καύσιμα, και οτιδήποτε σε συγκεκριμένες υπηκοότητες; γιατί πούλησες ακίνητα και έδαφος σε συγκεκριμένες υπηκοότητες;
      Εάν ένας το κόβει λίγο, κατ ελάχιστον, ξέρει ότι εάν κάνει με συγκεκριμένες υπηκοότητες όλα όσα έκανε 20 χρονιά πρέπει τώρα να υποστεί τη επιλογή του αυτή, είναι δική του, ας μην μιλάει καν και ας μην γράφει σχόλια πουθενά.|
      |
      Αμνησία είναι η απώλεια μνήμης. Τα αίτια της αμνησίας μπορεί να είναι πολλά: ένα ατύχημα που προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο, η γήρανση, ο αλκοολισμός, ένα ισχυρό ψυχολογικό σοκ κ.ά. Η διάρκεια της αμνησίας εξαρτάται τόσο από το αίτιο της, όσο και από την κατάσταση του ατόμου και την θέλησή του να επανέλθει. Μόνο που δεν θέλει να επανέλθει στη Νάουσα και σχεδόν σε όλη τη επικράτεια της χώρας.

    14. Είναι λυπηρό να υπάρχουν Έλληνες που να αποκαλούν τους λαθρέποικους πρόσφυγες. Όπου ακούτε την λέξη πρόσφυγας να τους διορθώνετε και να τους λέτε την αλήθεια.ΑΡΚΕΤΑ. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας !!!

    15. Μεχρι ποτε,καποτε θα κουραστουν και θα αποδεχτουν τη μοιρα τους,θα πανε για υπνο και δε γ@μιεται.Εκει ακριβως θα πεσει η κουρτινα.Το πρωι που θα σηκωθουν για να πανε στο παζαρι θα δουν πολλους μα παρα πολλους μελαχροινους βαρβατους αλλα ταλαιπωρημενους μαντραχαλους.
      Καποιες γριες θα τους δωσουν σακουλες με φρουτα,καποιες καμμια κουβερτα και καποιες αλλες θα τους δωσουν και λεφτα.Προβοκατορες των ΜΚΟ και των αριστερων θα αρχισουν να ψιθυριζουν σχεδον φωναχτα στο παζαρι τις εκφρασεις,κριμα τα παιδια,τα παιδια δεν εχουν πατριδα,ποσες μερες αραγε εχουν να φανε σπιτικο φαγητο,κρυωνουν τα καυμενα,ειμασταν και εμεις καποτε προσφυγες.Με αυτο το τροπο κατευναζουν τη οργη των θερμοαιμων και η μερα τελειωνει ησυχα.
      Τις επομενες μερες οι υπαλληλοι των ΜΚΟ θα κανουν ντου στα κεντρικα μαγαζια για πολλα ψωνια,ειδη πρωτης αναγκης για τα παιδια και ταυτοχρονα θα σπειρουν τις ιδιες εκφρασεις που χρησιμοποιησαν στο παζαρι.
      Σε μια βδομαδα το πολυ,το θεμα εχει παψει να ειναι προβλημα και οι ΜΚΟ ειναι στο γραφειο του Δημαρχου.Αμα πεσουν σε μιλημενο το θεμα εχει τελειωσει σε μιση ωρα,εχουν πεσει οι υπογραφες,οι σφραγιδες αποδοχης και ο προσυμφωνηθεις φακελος.Αμα πεσουν σε σκληρο που τον εχουν προμελετησει,του μιλουν σαν οικονομικοι δολοφονοι-διαλεξε και παρε-το θεμα τελειωνει σε 2-3 ωρες.
      Καπως ετσι σιγα-σιγα,μερα με τη μερα θα υποκυψουν ολοι οι υπολοιποι Δημοι.
      Αρα αν οι πενηντα οι Δημοι της Επικρατειας απορροφησουν απο 2.000 λαθρο σε εναν μονο μηνα η σε τρεις μηνες λεμε τωρα,το λαθρομεταναστευτικο θα εχει λυθει το πολυ σε δυο χρονια,χαρις στη οξυδερκεια του Κουλη,με τη αορατη συμπαρασταση της αριστερας και με τα φραγκα της Μπιλντεμπεργκ.
      Σε αυτα τα δυο χρονια θα επισημανθει η κυριαρχια της μοδατης μανδηλας.Ο Ελληνας θα βλεπει παντου μανδηλα,στον ηλεκτρικο,στο αστικο,στο τρενο,στο αεροπλανο μεχρι και οι ταξιτζηδες του Συριζαιου Λυμπερη θα φορανε μαντηλα.
      Στη απογραφη κατοικιων του 2021 θα βρεθει ελλειμα λογω των hot-spot λαθρο και τοτε θα πεσουν τα πολλα φραγκα,θα ανοιξουν οι τραπεζικες κανουλες.
      Οσο αφορα τον πληθυσμο της Ελλαδας το 2021 αν αφαιρεσουμε αυτους που φυγαν στα εξωτικα νησια-φαμπρικες-και αυτους που πηγαν στον Αγιο Πετρο ειναι περιπου ενα εκατομμυριο αλλα αν προσθεσουμε τρια των λαθρο με τη βοηθεια του Ερντογαν και τις μεχρι τοτε γεννησεις θα μετρησουμε 12.500.000 με απροσμενες προοπτικες αυξησης.Παιδια θα μιλαμε για θαυμα.
      Σε μια δεκαετια-δεκαπενταετια μπροστα μας η Κινα θα κλασει μεντες αμα λαχει να ουμε.
      Παω για υπνο ρε κοροιδαρες.

    16. ΠΑΛΙΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΔΣΥΡΙΖΑ …ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ. ντροπη σας.

    17. ποπο γεμισε η Ελλαδα Χρυσαυγιτες!Και εξηγω.Στις εκλογες εγινε νοθεια.Η χ.α.ειχε 10% περιπου αλλα συμφωνησαν ολοι του ανθελληνικου τοξου και τα μαγειρεψαν.

      1. Πολύ πιθανόν. Όμως, δεν είναι μόνο η νοθεία, που σίγουρα κάτι έχει γίνει εκεί, αλλά και η αδιάλλακτη στάση του κ. Μιχαλολιάκου να επιμένει στην καρέκλα χωρίς ουσιαστική πολιτική πρόταση. Ο τσαμπουκάς και το ξύλο δεν είναι πρόταση όμως, ο οργανωμένος μαζικός-λαικός <> μπορεί να αποτελέσει λύση και μάλιστα αξιόπιστη…….!

        Απορία. Οι υπόλοιποι της Χ.Α γιατί δεν αποσχίζονται με σκοπό την δημιουργία νέου φορέα με ηγέτη τον Κασιδιάρη, καθαρά σκληρό πατριωτικό Ελληνικό πυρήνα, χωρίς φασιστικούς χαιρετισμούς, που ενοχλεί πολλούς και ξεκάθαρη γραμμή…:

    Comments are closed.