ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ! ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΚΟΜΑ… ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    SEMTEAOWP5ES5JZEFU2KXWGNZ4

    Νέες φωτιές ανάβει η Αγκυρα σχεδιάζοντας έρευνες νοτίως του Καστελλόριζου. Μάλιστα, η τούρκικη εταιρεία πετρελαίων υπέβαλε, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, αίτημα για μετά τις 15 Αυγούστου.

    «Παρακολουθούμε από κοντά την τουρκική παραβατικότητα», απαντά ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, τονίζοντας πως «προετοιμαζόμαστε ώστε να έχουμε απάντηση για όλα τα ενδεχόμενα».

    Ειδικότερα, η κρατική εταιρεία πετρελαίων της Τουρκίας, TPAO, έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα προς το αρχηγείο του τουρκικού ναυτικού για να διεξάγει σεισμικές έρευνες σε περιοχή που εκτείνεται ανάμεσα στον 28ο και στον 29ο μεσημβρινό, ξεκινάει δηλαδή από τα νότια της Ρόδου και φτάνει πέρα από το Καστελόριζο, μετά τις 15 Αυγούστου.

    Τότε λήγει και η αποστολή του ερευνητικού σκάφους «Ορούτς Ρέι» στη Θάλασσα του Μαρμαρά και ουσιαστικά ανοίγει παράθυρο αξιοποίησής του στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως άλλωστε έχει προαναγγελθεί από την Άγκυρα.

    AIGAIO-AOZ-KARYOTHS-KASTELORIZO01

    «Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα»

    «Η Ελλάδα παρακολουθεί από κοντά την τουρκική παραβατικότητα, αναδεικνύει το θέμα σε όλα τα διεθνή φόρα» -το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ- όπου έχει γίνει αντιληπτό ότι η γειτονική χώρα αποτελεί τον αγωγό προαγωγής της έντασης στην περιοχή «και προετοιμάζεται ώστε να έχει απάντηση για όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή για την εξαγγελία της Τουρκίας περί προοπτικής γεώτρησης νοτίως του Καστελόριζου.

    Παράλληλα και ενώ η απάντηση είναι μόνο μία και είναι “βυθίστε το αν μπει”, ο κ. Παναγιωτόπουλος εκτίμησε ότι «θα υπάρξουν σε υψηλότερο επίπεδο από εμάς συστάσεις (σ.σ. του διεθνούς παράγοντα) που θα αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο». Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Προβληματιζόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε».

    Ο λαός δεν αντέχει δεύτερα Ίμια.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Το μήνυμα του”φτωχος ελλην” ΤΑ ΛΕΕΙ όλα και τα πάντα.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣ!!!Και πήγαινε εσύ να σπουδάσεις,να”λάβεις και ένα και δύο και τρία πτυχία,φιλολόγου,νομικού,καθηγητή,μαθηματικού,φυσικού.με παράλληλη εργασία χειρωνάκτη και χρόνια στην απαξίωση και την ανεργία καθώς και τα πτυχία νομικής αρχίζουν να ξεθωριάζουν στη σύγχρονη Ελλάδα,με μεταπτυχιακό,χωρίς μέσον,βοήθεια και”μπάρμπα στην Κορώνη”(πεπίπτωση από εμπειρία προσφιλούς προσώπου αναλαμβάνοντος εργασία picker-χειρωνάκτη-φορτοεκφορτωτή σε γνωστή”αλυσίδα”super markets και να σε επιτηρεί ως”διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού”εικοσιπεντάχρονος με γνώσεις ΤΕΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,οικοδομές εργοστάσια ζωοτροφών,logistics με την ανυπαρξία τα τελευταία χρόνια και αυτών των ευκαιριών εργασίας…και τα δυο πτυχια”πρώτης ζήτησης”να αναγκάζεσαι,να εξωθείσαι”να φεύγεις στο εξωτερικό στα σαράντα,σαρανταπέντε σου…

    2. Μαγκες αν ΣΗΜΕΡΑ χτυπουσαν οι σειρηνες πιστευω οι μισοι και παραπανω ΕΠΟΠ θα ειχαν δηλωσει παραιτηση.
      Οχι απο δειλια αλλα απο γνωση.
      Φτωχαδακια μπορει να ειναι μαλακες ομως ποτε.
      Κι αυτο γιατι γνωριζουν πολυ καλα οτι ΠΑΤΡΙΔΑ δεν υφισταται.
      Γνωριζουν πολυ καλα πως ο ΠΟΛΕΜΟΣ ειναι σικε και ηδη προδομενος απο τον δουλικο κυβερνητη εφιαλτη.
      Γνωριζουν πολυ καλα πως ενας τετοιος πολεμος στο μονο που στοχευει ειναι στο Ελληνικο ΑΙΜΑ.
      Γνωριζουν πολυ καλα πως αν παραμεινουν και πολεμησουν κινδυνεουν πρωτιστως απο τον διπλανο συναδελφο τους με τις ημιμαρξιστικες αντιληψεις.
      Γνωριζουν πολυ καλα πως το αιμα τους δεν θα ποτισει τη γη που θα υπερασπιστουν αλλα θα περισυλεχθει επιμελως απο τους αιμοποτες πολιτικους εφιαλτες και θα ανταλλαχθει με χρυσο που θα καταληξει στις τσεπες τους.
      Γνωριζει πολυ καλα μα παρα πολυ καλα πως δεν θα δει ποτε το παιδι του πολιτικου εφιαλτη διπλα του ως γεμιστη η ως οδηγο στο τ/θ αρμα στο οποιο θα επιβαινει.
      Ομως μετα τη παραιτηση του μια ιερη πραξη ειναι υποχρεωμενος να καμει εν καιρο πολεμου να ΣΦΑΞΕΙ τον εφιαλτη ωστε στο μελλον η λεξη πατριδα να ειναι συνειδητα πληρης νοηματος.

      Πολιτικοι εφιαλτες γνωστοι στο πανελληνιο για τη προδοτικη σας σταση σας ΠΡΟΚΑΛΩ να κηρυξετε πολεμο.

    3. ‘Ενα ερώτημα θα ήθελα να κάνω για μία ακόμα φορά σε όσους αμοίβονται από τις δήθεν ένοπλες δυνάμεις.Είστε ικανοποιημένοι κυρίες και κύριοι από όσα έχετε προσφέρει βάση του ρόλου σας?
      Πιστεύετε ότι ορθώς πληρώμεστε το μισθό σας? Αν η απάντηση είναι όχι θα έπρεπε να είχατε παρετηθεί ήδη αλλά ποιός τεμπέλης αφήνει το σίγουρο μηνιάτικο.Αν η απάντηση είναι ναι θα ήθελα να ακούσω τι έχετε διαπράξει στην καριέρα σας μέχρι τώρα.Ζούμε μήπως και ακούσουμε ότι κάποιος Έλλην βομβάρδισε,κατέριψε έστω έριξε μία σφαίρα σε τούρκους.Καλές διακοπούλες σε όλα τα κομάντα και συνεχίστε να πατάτε άφοβα το pin.

      1. Σίγουρα είσαι ο πάγκαλος. Κάτι τέτοιες αηδίες έλεγε. Εγώ ευχομαι να περνούν το μισθό τους και να καθοντε. Όπως ευχομαι στους πυροσβέστες στα ΕΚΑΒ στην αστυνομία, στους γιατρούς κ.τ.λ να πληρωνοντε και αχρείαστοι να είναι. Σίγουρα δεν είσαι κανένας από αυτούς. Αλλά θα ήθελες να είσαι.

        1. Σίγουρα δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και ψηφοφόρος κρατικοδίαιτος καθώς έχω αλλάξει πλήθος εργασιών.Ξέχασες δάσκαλους,δασκάλες και καθηγητές που διανύουν ήδη το δεύτερο μήνα πληρωμένων διακοπών στην υγειά των κορόιδων του ιδιωτικού τομέα και ελεύθερων επαγγελματιών.Πασοκ και νδ ψηφίζετε εσείς για να σας βολέψουν και φυσικά δε μπορώ να παριστάνω τον κηφήνα και να πληρώνομαι καθώς απεχθάνομαι το τεμπελίκι

    4. O ανώνυμος έχει δίκιο σε όλα απλά να συμπληρώσω καλό θα ήταν να μαθαίνουν τα παιδιά τουρκικά θα χρειαστούν γιατί μια επαρχία τους θα είμαστε. Με αυτούς τους πολιτικούς ούτε πέτρες δεν έχουμε. Αυτοί μέχρι πυρηνικά όπλα ετοιμάζουν. Ποιος θα τους πολεμήσει τα πακισταν που ήρθαν ? Οι Ρωμα? Οι πουστηδες που γεμίσαμε και μόνο το τι θα βάλουν στον κωλο τους τους νοιάζει? Τα λίγα ελληνόπουλα θα πάνε του απλού λαού έτοιμα για θυσία σε μια σφαγή που στο τέλος θα πουν οι πολιτικοί ας τα βρούμε με τους Τούρκους και θα έχουν χαθεί ψυχές Ελλήνων έως τόσο.

    5. …κλείνει λέγοντάς ο λαός μας δεν αντέχει δευτερα Ίμια…
      Εγώ το αναλύω ,,ότι ο λαός μου δεν αντέχει άλλη ντροπή σαν την νύχτα εκείνη…

    6. Θα καθαρίσει το πολεμικό ⚓ναυτικό ⚓ και ο Αντωνάκης… Θα τους πάμε @αμιοντας μέχρι τον κόλπο της αλεξανδρετας…..

    7. Μόνο ένας Παπανδρέου θα έλεγε βυθίστε το άλοστε ειτανε ο μοναδικός πού τό έκανε καί θά τό ξαναέκανε αν χρειαστεί γιατί είχε κακαλα σήμερα ποιός θά τολμήσει νά τό κάνει; Όλοι η σημερινή είναι για κλάματα δυστυχώς

      1. Και ο Παπανδρέου το είπε γιατι πολυ απλα αυτες τις εντολες είχε. Τοτε δεν ηταν ακομα ο καιρός για πολεμο η κατι τετοιο. Αν ηταν σήμερα και ο Παπανδρέου, τα ιδια με τους σημερινούς θα εκανε. Ξυπνήστε επιτελους, ο Παπανδρέου ηταν ενας απο αυτους. Αυτος εκανε μπορδελο την Ελλαδα. Με τις ….προοδευτικές….του ιδέες. Μετα την μεταπολίτευση ολοι ηταν προδοτες. Ξυπνήστε γαμω το επιτελους. Πρεπει να φάμε βόμβες στο κεφαλι για να ξυπνήσουμε;;;

    8. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΕΨΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΟΤΕΣ!

      1. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ψήφιζαν πάντοτε οι χέστηδες νεοραγιαδες…

    9. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ….
      θα βγάλει 2-3 βαρυσήμαντους λόγους ο ….ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ο πρόεδρας …
      θα γράψει κ 2-3 επιστολές με @αλακίες ,θα φοβηθούν οι τουρκαλάδες …κ αυτό ηταν

    10. Ρε ανωνυμε ,παλι ξεχασες να παρεις τα ψυχοφάρμακα σου και μας λες και τα κουσυρια σου,οι αλλοι τι σου φταινε ρε αλητη και τους χαρακτηρίζεις ετσι? αι στο διαολο ρε ψυχακια!!!

    11. Το εχω ξαναγραψει,30/100 Ελλαδα,30/100 τουρκια 40/100 ΗΠΑ. Ολων των κοιτασματων που θα αξιοποιηθουν.

    12. Σαλαμίνα να μην έρθει και όλα τα αλλά να πάνε ΝΑ γαμηθουν.

    13. δεν ειμαι βεβαιος οτι αυτη τη φορα θα κιοτεψουμε. Πιστευω πς θα υπαρξει κτυπημα

    14. Στηστε κώλους αγαπούσες γτ θα τους κλάσουμε μια μάντρα,ποιος θα πολεμήσει ο γερασμένος λαός ο ανύπαρκτος στρατός με τις σφεντόνες κ με τα οχήματα σαραβαλα το ναυτικό π αντί να φυλάνε το Αιγαίο όλος ο στόλος φυλάνε των Πειραιά μέχρι τουρκική φρεγάτα από τον Ισθμό πέρασε.ποιος θα σ βγάλει τα πετρέλαια ο μητσοκλαμπανιας!!!όλοι ρουφιάνοι είμαστε Έλληνες για την πατρίδα κάνεις βολεψακιδες.γυναικες πουτανες άντρες κότες κοπριτες.μακαρι να μας γαμησουν οι Τούρκοι να βάλουμε μυαλό.αδερφες όλες θέλετε κ γκειπραιντ μασωνοι πρεζακιδες όλοι…

    15. Εγώ καί ό καθένας μας πιστεύω πώς άν έρθει ό γείτονας στήν αυλή μου νά νά σκάψει γιά οποιοδήποτε λόγο θά φάει τό λιγότερο τό ξύλο τής αρκούδας.
      Οπότε τί νά λέμε καί τί νά σχολιάσουμε τώρα.
      Έλεος πιά συνέλληνες.

    16. Ειμαστε οι ατρομητοι Ελληνες δεν φοβομαστε κανεναν οσο εχουμε τους φιλους μας αμερικανους ρωσσους ισραηλινους γαλλους αγγλους πορτογαλους γερμανους
      Ελα Κουλη μπιλντεμπεργκ δωσε το αιγαιο να ησυχασουμε

    17. ti na φοβηθεί ο άνθρωπος μπα δεν νομίζω είναι παλικάρι ο υπουργός μας

    Comments are closed.