ΕΚΤΑΚΤΟ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ” ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΑΞΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO DIAGRAFH GIANNAROY

    Tην διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά το σχόλιο που έκανε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».

    Έτσι, με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή

    Τι έγινε ακριβώς

    Στέλεχος της ΝΔ «λέει τα πράγματα με το όνομα τους» σε ότι αφορά παράνομους αλλοδαπούς και οι προοδευτικοί «πέφτουν να τον φάνε». Συγκεκριμένα, πολλά σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του νεοδημοκράτη Θεόδωρου Γιάνναρου- συστήνεται στα social media σαν «Νομικός-MSc Διοίκηση Υπηρεσιών & Μονάδων Υγείας-Μέλος Τομέα Υγείας Ν.Δ».

    Αφορμή για την οργίλη αντίδραση του κ. Γιάνναρου, ο οποίος συχνά αρθρογραφεί σε δημοσιογραφικά σάιτ, ήταν μια ανάρτηση του αλλοδαπού Arash Hampay που έγραψε στο twitter:

    «Ε, φασίστες, Είμαι οκ στη νέα μου πατρίδα, δεν θα αποφασίζετε εσείς πώς θα κινούμαι, θα συνεχίσω να αλλάζω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα της νέας μου πόλης. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από φασίστες«.

    Αρχικά ο Θεόδωρος Γιάνναρος έγραψε:

    Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhon του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του? Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί να τα πει αυτά στην αστυνομία

    Ακολούθησε μία ανάρτηση που πλέον δεν υπάρχει στον λογαριασμό του και όπου γράφει- σε απάντηση στον Arash Hampay- ότι θα τον διώξουν με τις κλωτσιές και τον αποκαλεί πίθηκο.

    Και μετά τον σάλο πρόσθεσε:

    «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε«!

    Λίγο αργότερα και ύστερα από τις αντιδράσεις, ζήτησε από τον Hampay να εξηγήσει και να διευκρινίσει οτι δεν αποκαλεί όλες τους Ελληνες φασίστες. Πρόσθεσε δε οτι σε αυτήν την περίπτωση είναι έτοιμος να ζητήσει συγνώμη.

    «Ποτέ δεν θα είχα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη, αν έκανα λάθος, να το παραδεχθώ & βέβαια να το κατεβάσω αμέσως! Πάντως όταν πας σε μία χώρα, δεν ανεβάζεις με το καλημέρα στα social media της χώρας ένα post που γράφει: “Hey Fascists” Δεν είναι & το πιό αγνό Hallo! Το μνμ που εστειλα»

    Και ακολούθησε ένα ακόμα tweet του Θόδωρου Γιάνναρου,από το προφίλ του Hampay:

    «Βρείτε μου τώρα εσείς ένα λόγο που ο τύπος αυτός ο άτεγκτος, που διαμαρτύρεται παριστάνοντας τον πρόσφυγα που τον προσβάλουν οι κακοί, έχει αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ του για την Αθήνα, που θέλει να αλλάξει & να καθαρίσει από φασίστες? Ποιοι είναι φασίστες -οι κάτοικοι μήπως«?

    Οι αναρτήσεις του Θεόδωρου Γιάνναρου για τον Arash Hampay προκάλεσαν αντιδράσεις από την πλευρά προοδευτικών και των αλλοδαπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    70 Σχόλια

    1. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
      Ο. ΜΠΛΕ ΣΥΡΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
      ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ. ΧΩΡΑ
      ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    2. Συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν Ν.Δ. Έδιωξαν τους ΣΥΡΙΖΑίους χωρίς γραβάτες, για να δώσουν την εξουσία σε ΣΥΡΙΖΑίους με γραβάτες…..
      Όσο για το χαρακτηρισμό “πίθηκος”, εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να προβάλουν έτσι τα καημένα τα πίθηκάκια, που και συμπαθέστατα είναι και δεν έβλαψαν ποτέ την πατρίδα μας.

    3. Να τελειώνουμε με την πολιτική ορθότητα.
      Κυριάκο έκανες χοντρή μαλακία. Πατριώτες σε ψηφίσανε όχι Συριζαίοι. Μπάς και ξεχάστηκες και νομίζεις ότι προεδρεύεις στο Σύριζα ? Για να σώσεις τα προσχήματα, άμεση απέλαση του Ιρανού και όλων όσων ασχημονούν έστω και στο ελάχιστο, χωρίς ελαφρυντικά οικογένειας κλπ. Όποιος ξένος ασχημονεί και δεν σέβεται την Ελλάδα ΟΥΞΩ ΑΜΕΣΑ. Ακόμα και ευρωπαίος όχι μόνο λάθρο. Θα αδειάσει η Ελλάδα σε χρόνο dt και δεν θα μπορούν να πουν τίποτα οι ΜΚΟ, το UNHCR και οι λοιποί τάχα φιλεύσπλαχνοι οργανισμοί. Οι παρανομούντες έξω.
      Γιάνναρε εύγε. Και λίγα του είπες.

    4. ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ……

    5. Παρακαλούνται οι αναρχοκομμουνισταί που έχουν μεταδώσει τις απόψεις τους σε όλα τα κόμματα όπως επιδείξουν σύνεση στους χαρακτηρισμούς που μοιράζουν δεξιά και αριστερά. Η συνέχιση αυτής της τακτικής τους υπάρχει δυστυχώς η πιθανότητα να εξισώσει το φασισμό με το πατριωτισμό στις συνειδήσεις των Ελλήνων και μερικά εκατομμύρια να δηλώνουν απο αγανάκτηση όντως φασίστες. Λίγο μέτρο παιδιά μην ξεχειλώνουμε τους όρους τόσο γιατί θα την πατήσουμε όλοι μαζί στο τέλος.

    6. Να φοβόμαστε να μιλήσουμε στη χώρα μας!!!
      Ζητούν δημοκρατία οι εισερχόμενοι φασιστες που δεν σέβονται γυναίκες παιδιά και τις μάνες τους!!!
      Κάτι πρέπει να κάνουμε !!!

    7. Ρε που καταντήσαμε.Έρχεται ο ισλαμοπίθηκοs στη πατρίδα μου για να αρπάξει όλα τα επιδόματα και τιs ανέσειs και τον ελεύθερο χρόνο του να βιάζει και να σκοτώνει και μαs βρίζει και από πάνω.Βρέθηκε έναs πατριώτηs να του απαντήσει και αμέσωs να τον θάψουν οι προδότεs.Κούλη δε σε βλέπω ούτε χρόνο να βγάζειs,Το μεταναστευτικό θα γίνει ταφόπλακα για τη πουλημένη ΝΔ.

    8. πεσ με φασιστα πες με ναζιστη πες μς ηλιθιο πες με δολοφονο. κομμουναιο μη με πεις σ εβγαλα τ αντερα στο σφυρι

    9. Από τι βλεπο έρχεται νέο κόμμα στην Ελλάδα αυτό ονομάζεται για όσους θυμούνται ο παπάς από τη Λαμία που δεν είχε αλιωθη τόσα χρόνια και ποτάι προσοπικα ο κιριος προς εξέταση και όλος δια μαγείας εξαφανιστηκαι και δεν ξανασιζητηθικαι και Πίος δεν το θυμάται κούκου με τους αραπαδες πρεπη και είναι υποχρεωμένη η νέα κυβερνηση να ασχοληθη προτού ερθη το σαρανταήμερο ΓΙΑΤΗ αλιος με ξένα κόλλυβα κυδιες δεν γίνονται οκ

    10. μία. κλειστε το ιτνερνετ αι καντε σεξ χωρις προφυλακτικο!!! θα με θυμηθειτε

    11. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ , ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ , ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ , ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ , ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ
      ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ , ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ & ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ & ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ.

    12. Arash φέρε μου την μάνα σου, την γυναίκα σου και την κολρη σου και παίρνε μάτι να δείς πως γ@μάνε οι Έλληνες.Στο τέλος μπορεί να ζηλέψεις και να θέλεις και εσύ βρωμίλε.Ξυρισμένο κωλαράκι να έχεις και τα άλλα θα τα βρούμε όταν θα σε ξεσκίζω παλιοπούστη.

    13. Δημητρακη ?!! νου δουλα ψηφισες? ,ωραια κανε μοκο και αυριο να πας να πληρωσεις εφορια και ενφια …ετσι επειδή ειχε καλο ξεκίνημα ο Κουλης ,καληνύχτα ραγια μου!

    14. Ο Κουλης δεν εχει καταλαβει οτι με χαντρες στους Ιθαγενεις(δουλειες,οικονομια) δεν σωζεσαι αν θελει δουλειες ο Ελληνας παει σε κατεστραμενες χωρες Σουηδια,Αμερικη,Γερμανια οπου ειναι διαλυμενες απο την εισβολη διποδων Οι Ελληνες θελουν να ζησουν μονοι τους και ας εχουν Λιγα.Θελουν ανθρωπους γυρω τους και οχι διποδα Θελουν απογονους του Αδαμ και οχι των εκπτωτων Αγγελων

    15. Νομίζω ότι ήταν μία πολύ κακή κίνηση από Κυριάκο. Μέχρι στιγμής πάντως έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Αλλά αυτή όμως πολύ κακή κίνηση. Εμένα τουλάχιστον με ενόχλησε αφάνταστα. Στο τέλος θα πρέπει να λέμε σφαξε μέ αγά μού να αγιασω.

      1. oλους τους ναζι σας ενοχλησε, το ξερουμε

        1. Όταν λες ελλην με τιμή και βρίζεις τους Έλληνες, εννοείς ότι είσαι αριστεροάπλυτο γεννημένο εδώ, ψωνιζεσαι στα Εξάρχεια και έχεις συγκεκριμένη τιμή στη βίζιτα

    16. ναι ρε ειμαι και φασιστασ και ρατσιστησ και οτι αλλο γουσταρω μαλακεσ νεοδημοκρατεσ κοπανοι ζα ω ζα

    17. Κυριάκο πρόσεξε σε ψήφισαν όλοι οι δεξιοι για να φύγουν οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και πολιτικά κόμματα εξαφανίστηκαν για πάρτι σου. Μην τολμήσεις να του πουλήσεις γιατί την έκατσες.. και πρόσεξε μην τολμήσεις να ξανά φυμοσεις και να ξανά διαγραφεις δεξιό βουλευτή γιατί δεν σε βλέπω να βγάζεις την τετραετία.

      1. Περαστε απο αυριο αγαπητε κυριε να μου κλστ και τους ορχεις απο κοντα. Να χαρω να με αερισετε!

        1. Θα σε αερίζουμε μια και καλή…και όλους τους άλλους τλπαντων…. συνεχίστε να προκαλείτε…. απλά.

    18. ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.

    19. Η Νέα Εποχή είναι εδώ. Η αλήθεια διώκεται. Το αυτονόητο ειρωνεύεται. Το μαύρο μας το παρουσιάζουν σαν άσπρο. Η παγκόσμια αριστερά θέλει να στραγγαλίσει τους λαούς και αυτοί οι ηλίθιοι την χειροκροτούν. Άκου, βλέπε, μη μιλάς γιατί θα έχεις τη τύχη του Γιάνναρου. Αυτό είναι το μήνυμα.
      Όμως δεν θα πέσουμε.
      ΜΠΡΑΒΟ στον Συνέλληνα.
      Στο τέλος θα σας βάλουμε εμείς στα τέσσερα!

    20. Εκει καταντησαμε , θα βριζουν οι θρασυτατοι λαθρο και θα διοκωνται οι Ελληνες πατριωτες που αντιδρουν στις βρισιες τους!!!!!!!! Πεταξτε τον εξω απο την χωρα τον ελεεινο , μαζι με τους Ανθελληνες αλληλεγγυους!!!!!!! Αρκετα πια με αυτους, δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο, δεν σεβονται τιποτα στην χωρα που τους φιλοξενει!!!!!!!!

    21. Εαν δεν λύσει το μεταναστευτικό ο Μητσοτάκης, σε έξι μήνες θα έχουμε εκλογές!!!

    22. Ελληνιδες Ελληνες το κομμα του Κωλομπαρα είναι εδώ ενωμενο δυνατο ,φερτε και αλλους φερτε ,φερτε ,βαλτε μας και αλλους φορους και αλλα ενφια και αλλα γαμησιατικα…α ρε Στεφανε όταν τα ελεγες γελούσανε καποιοι τωρα το σκατο εχει φτασει στην καλτσα,αλλα δεν πειραζει μωρε να ναι καλα ο εθνάρχης κωλομπαρας που εβαλε την κακια χουντα στην φυλακη και εκανε νομιμο το κουκου εεεε….και αποκατεστησε την δημοκρατια!!! ΖΗΤΩ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ,ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΑ ΔΑΥΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ

    23. Δυστυχως η διαβρωση εχει αρχισει προ πολλου κα εχουν βαλει νομους που την επιβαλουν,
      οποτε εμεις ειμαστε απλοι θεατες και βαζουμε θιασους με μεγαλο υποκριτηκο ταλεντο να μας
      παιζουν οχι μονο εργα αλλα και στα δακτυλα τους.Αυτος που εχει τη γνωση ας καταλαβει τι
      δρομο πρεπει να διαλεξουμε.

    24. Δεν ειμαστε φσσιστες αλλα ουτε και θα δωσουμε αναφορα στον καθε λαθρεποικο αν γινουμε φασιστεε ,θα μας επιτρεψει τοποτε κακ το πως θα γινουμε φασιστεενα το αποφασισκυμε εμεις κατι τετοιοι προκλητικοι λαθρομεταναστες μαζι με αλκημεγγυους μας κανουν φασιστες.Απο το ιραν δεν ειναι προσφυγας πολεμου δεν εχει πολεμο το ιραν,αλλα και να ειχε πολεμο το ιραν,παλι δεν ειναι προσφυγας πολεμου,προσφυγας πλεμου αναγνωριζεται σε γειτονικη του ιραν χωρα και οχι σε εμας.Λαθρεποικος ειναι και μας τρολαρει προκλητικα αφου δεν υπαρχει εισαγγελεας να του ασκησει διωξη για ρατσισμο κατα των ελληνων να παει φυλακη ,οταν βγει απο τη φυλακη να απελαθει και να χαρακρητειτει περσονα νον γκρατα επικινδυνο για τη δημοσια ασφαλεια,δεν φταιει αυτος, η πασοκικη χολερα η συριζαιηκη καταρα η νεοδημοκρατικη πανουκλα φταινε που επιτρεπουν αυτην την επιδρομη αλλοφυλων

    25. Παιζει το σεναριο να τον εχουν βαλει οι Μ.Υ. του Χρυσοχο να κανει αυτη τη δηλωση-διαβατηριο εσοδου στο γκετο των Εξαρχειων?
      Η σχιζοφρενεια μου εχει χτυπησει κοκκινο!

    26. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΒΟΡΕΙΑ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΟΧΙ;

    27. Που είναι η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού εγκλήματος να συλλάβει τον Ιρανό τρομοκράτη;
      Κύριε Χρυσοχοίδη πάλι μεροληπτείτε σε βάρος των Ελλήνων.Το μουνόπ@νο από το Ιράν μας προσβάλει μέσα στην πατρίδα μας. Ιρανέ κλάσε μας τα @ρχίδια με πίεση κιόλας παλιομ@λάκα.

    28. χαχαχαχα …ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για την φωτο με τα ΟΠΛΑ τού φιδέμπορα – μαιμού ??
      τον ελληνα που εγραψε στο fb οτι θα σκοτώσει γείτονες αλλοδαπούς τόν τσίμπησαν αμέσως ,ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ η υπάρχει ΕΝΤΟΛΗ ???
      κρίμα πάει χάνεται η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ …
      ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ – ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

    29. Αγαπούλες μου τι εγινε? δεν σας αρεσε η κακια χουντα και μου θελατε δημοκρατιες και ευρωπες εεε? λαβατε δημοκρατια ,λαβατε και την ευρωπη σας γεμισαν με μετρητο ευρω,σας εδωσαν και δανεια και από μικομεσαιοι την ειδατε μεγιστανε ς με δανεικα λεφτα εεε? μετα τα παιδια σας ολοι βαλθηκατε να τα σπουδασετε να τα κανετε επιστήμονες γιατροι και δικηγοροι, βεβαια η κυρα σουλα δεν θα αφηνε τον κακανκαρη της να παει να δουλεψει στην οικοδομη ουτε στα καραβια και ουτε λογος για τα χωράφια ,σας αρεσε στην αρχη κουφαλες να εχετε αλβανα και πακιστανα εργατες γιατι τα καλοθρεμμένα ελληνοπουλα θα γινουν ολοι μανατζερ και δικηγοροι εεε? …τι να γινει τωρα που σφιξαν οι κωλοι θυμηθκαν καποιοι τους εθνάρχες ??? και την επανασταση του 67 εεε? ,τερμα αυτά ,η πατρις χρειαζετε και αλλα εργατικα χερια φθηνα και καλα,αυτοι αυριο μεθαύριο θα πληρωνουν και φορους και χαρατσια και της συνταξεις μας ,αμ πως μην τα θελετε όλα δικα σας αγαπούλες μου???!!!

    30. Εγώ δεν φοβάμαι μην με διαγράψει η Νέα Δημοκρατία. Το μουνόπ@νο ο Ιρανός Ισλαμιστής να πάει να γαμηθεί. Θα σου χώσω το I phone στον κ@λο πούστη Ιρανέ. Χωρίς να έχει εισφέρει ούτε ένα σέντ σε αυτή την χώρα, έρχεται να μσς προσβάλει και να μας βρίσει. Και πάλι άντε γ@μήσου Ιρανέ λαθροπίθηκε.

    31. Καλα του κάνανε…. Τι του έφταιγε η μαϊμού;;… Το οποίο είναι πανέξυπνο ζώο..

    32. Ευχαριστώ το μακελειό για την ίση μεταχείριση

    33. Δηλαδη η ΝΔ λεει οτι ο απογονος του ξερξηδαρειου εχει δικαιο ? Ρε που φτασανε !!!

    34. Όσοι ψήφισαν Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και λοιπά καθίκια …έχουν ευθύνη για την κατάντια της χώρας!!!! Ευθύνη!!!!!

    35. Δυστυχώς ο μόνος ρατσισμος και φασισμός που υπάρχει στην Ευρώπη Σήμερα είναι κατά τον γηγενείς πληθυσμό. Αυτό το ον που ήρθε στην Ελλάδα παράνομα από εχθρικά σύνορα…έχει το θάρρος να αποκαλεί τους Έλληνες φασίστες και η Έλληνες θα’πρεπε να κάθονται σούζα!!!! Δεν κατάλαβα;;; που ζω;;;;;

    36. Γιατί κλαίνε τα πρόβατα του Κούλη; Περίμεναν κάτι διαφορετικό από τον ανεπάγγελτο γκαντέμη; Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε τώρα.

    37. Δοξα καί Τιμή στόν λεβέντη Θόδωρο Γιάνναρο τόν καταδιώκουν γιατί ονόμασε έναν αράπη
      μαϊμού.Τό πρόσβαλλε τό “κατατρεγμένο προσφυγάκι”τόν ονόμασε μέ τό σωστό του ονομα
      μαϊμού.Ηρθαν τά άγρια νά διώξουν τά ήμερα.Ενα απόβλυτο έχει τό θράσος νά βρίζει τούς
      έλληνες καί τήν Ελλάδα.Τό κωλόπαιδο θέλει ξύλο καί απέλαση.Πού είσε ρέ Γιωργάκη Παπα-
      δόπουλε νά εκτελέσεις τούς λαθροπίθηκους.Ποιά πατρίδα σου ρέ απόβρασμα ρέ καθίκι.Ούξω
      Γιάννης Λάκων

      1. και αφου εισαι ελληναρας γτ γραφεις σαν jannis?

    38. Κριμα ρε κυριακο , δειχνεις πολυ μικρος και βαδιζεις στα χναρια των αριστερων διεθνιστων συριζαιων ….σε ψηφισα για να φυγουν οι ανικανοι μπολσεβικοι αλλα με απογοητευσες ……Τι ειναι για σενα προτιμωτερο η τιμη της πατριδας σου και της φυλης σου η το σαβουαρ βιβρ της υποδοχης των λαθρομεταναστων …..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ….ΙΔΙΑ.

    39. ΕΞΩ ΠΙΘΗΚΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΕΡΑΑΑΑ….

    40. Κρίμα που η ΝΔ διέγραψε τον κ.Γιάνναρο, που είχε την τόλμη και το θάρρος να εκφράσει ότι θα ήθελε να πει κάθε Ελληνας Πατριώτης! θεωρώ ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί ρατσισμό σε βάρος σωστού Ελληνα και απογοήτευσε όλους τους υπόλοιπους!

    41. ΕΞΩ ΠΙΘΗΚΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. ΑΕΡΑΑΑΑΑ

    42. Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΑΘΕΝΕΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΑΞΙΟΠΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ , ΤΑ ΠΙΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕΛΦΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΩΡΕ? ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΖΕΣΤΕ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ή ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ!!

    43. Νομίζω ότι εσφαλμένα διεγράφη ο κ.Γιάνναρος από την Νέα Δημοκρατία.
      Ο “σωτήρας” μας Ιρανός, ο αυτόκλητος σωτήρας , ήλθε κατά παραγγελίαν και κατ εντολήν κάποιων , να μάς αποκαλέση φασίστες.
      “Πολύ δυνατός αυτός ο Ιρανός” . Γιά ποιόν λόγο δεν παρέμεινε στην Χώρα του , στην οποία η Δημοκρατία και τα κοινωνικά δικαιώματα έχουν σοβαρό πρόβλημα , γιά να αγωνισθή γιά την επίλυσή τους.
      Εδώ ήρθε “να κηρύξη την επανάσταση”. Και μάλιστα από “μετερίζι” σίγουρο και ασφαλές: Τα Εξάρχεια.
      Δεν είναι “μέτρο ελευθερίας” να επιτρέπουμε σε “άρτι αφιχθέντες” λαθρο-εποίκους , να μάς κάνουνε κηρύγματα Δημοκρατίας και αποκαλώντας μας “φασίστες”. Μάς ξέρει?? Πώς μάς χαρακτηρίζει??
      Φαίνεται ότι τού είπανε ότι έτσι θα βγή πιό γρήγορα το “επίδομα”……………………………

      1. Δυστυχώς ο Βελόπουλος είναι της Ν.Δ και του παρακράτους τσιράκι…το οποίο είναι κύριος λόγος που η χρυσή Αυγή λυπεί από την βουλή της κατρακυλας

    44. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    45. Αυτα για να ξερουν καποιοι τι κρυβει η νου δου και ολα τα καλα δωρακια που θα μας σερβιρει απ εδω και περα.Θα συνεχισει οτι δεν τελειωσε ο συριζα. Με για και καλοφορεμενη σε οσους την ψηφησαν.Αυτους βασικα που πιστευαν οτι υποστηριζει την ελλαδα και την πατριδα.

    46. Αγαπητε Μαχμουτ καλως ηρθες στα μερη μας,εμεις εδώ δεν ειμαστε φασιστες ουτε εχουμε φασιστες ,αφου λοιπον εχεις ορεξη να πολεμήσεις τους φασιστες τραβα πισω στην χωρα σου να την καθαρησεις από του φαιστες.

      1. Έχει συριζο άναρχο αντιφα φασίστες μπολικους

    47. Hello φασιστες εγραψε ο ιρανος για τους ελληνες,ασχετως αν του σκιζουν οι αγιατολαχ την σουφρα στην Περσια.Του αρεσει εκει και δεν ποναει.Εμεις τον δεχτηκαμε,τον ταισαμε,τον ντυσαμε,τον χαρτζιλικωσαμε και κατα την γνωμη του ειμαστε φασιστες,ρατσιστες,ξενοφοβικοι κλπ.Ο τυπος θελει κλωτσιες και πακεταρισμα πισω στους χομεινι,που δεν ειναι τοσο οπισθοδρομικοι σαν τους ελληνες.Υπαρχουν παντως και προσφυγες που φωναζουν ευχαριστουμε Ελλαδα.Ανθρωποι που εχουν εκτιμησει την ελληνικη φιλοξενια και αλληλλεγγυη.Ο συγκεκριμενος παντως,ειναι ενας αχρειος,πιθανον πρεζεμπορας,που εχει αναδουλειες μετα τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ντου των μπατσων στα Εξαρχεια…

    48. Τα φιλιά μου στους ψηφοφόρους του Κούλη .μπεεεεε!!!!! πρόβατα σας έβαλε στο μαντρί και τώρα θα κλαίτε σαν κρυφοπουτανιτσες.

    49. Εφυγαν οι χωρις γραβατα προδοτες και ηρθαν οι προδοτες με ..γραβατα!
      Προβατα ξυπνατε, η σειρα μας ΕΡΧΕΤΑΙ!

    50. H ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑΠΑΛΜ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    51. ΜΌΝΟ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΆΞΗ ΣΤΟ ΧΆΟΣ
      ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΟΡΙΤΏΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΉΣ ΚΑΤΣΑΡΊΔΑΣ!

    52. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ…
      ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…
      ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ…

    53. τιμη και δοξα σε αυτον και σε καθε ρατσιστη σε οποιο κομμα και αν ειναι.Η σωτηρια μας θα ερθει οταν μαθουμε να ειμαστε ρατσιστεςκαι να ειμαστε περηφανοι

    Comments are closed.