ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΥΣΗ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΗΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ “ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ”! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    kougias

    Ο Αλέξης Κούγιας μετέφερε σύμφωνα με τους γιατρούς τα τελευταία νέα της υγείας του διαιτητή. Όπως είπε ο Τζήλος κινδυνεύει με παράλυση.

    Σε δηλώσεις του στον Arena FM ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου και για το ποδόσφαιρο γενικά.

    t1 t2 t3 t4 t5

    Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

    «Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος.

    Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη.

    Το ποδόσφαιρο είναι Νο1 παγκοσμίως, αλλά λόγω αδιαφορίας εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, που την στήριξαν παράγοντες που ανεβάζουν κυβερνήσεις, το ποδόσφαιρο αφέθηκε στην τύχη του. Σε συνδυασμό με διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, γίνανε πλούσιοι από το παράνομο στοίχημα όλοι».

    Ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο!

    Nέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς καταγράφηκε ακόμη ένα κρούσμα βίας στον χώρο της διαιτησίας.

    Το πρωί της Τετάρτης (περίπου στις 9:30) ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του, στη Λάρισα από τρεις κουκουλοφόρους!

    Ο διεθνή ρέφερι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας -όπου και νοσηλεύεται- για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό.
    Άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.

    Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η ΕΠΣ Λάρισας:

    Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

    Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία,  δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εμένα μου άρεσε που μίλησε για αδικία του Ολυμπιακού από τη διαιτησία ο μπαρμπα-Σάββας!!!Αυτοί που διαλύσανε το Ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για διαιτησία!!!.Δε μετάνιωσα ποτε που σταμάτησα να βλέπω Σούπερ λίγδα τα τελευταία 4 χρόνια…Δεν έχουμε ποδόσφαιρο..πάρτε παράδειγμα την Εθνική…τον καθρέφτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου..have a nice day..

    2. Το λαμογιο ο Εβραιοσπορος με τα λαθραια τσιγαρα .Αυτος που εβαζε τουρτες στα αμαξια προπονητων που μπουκαρε με τα πιστολια και ηγειται της 2ης τουρκικης ομαδος εν ελλαδι

    3. Αυτο που έγινε περυσι στην τουμπα με τον πιστολέρο αν υπηρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να παιζει στην γ η ομαδα τους. Απειλή διαιτητή την ωρα του αγωνα, να του λενε εισαι τελειωμενος και να μπουκαρουν με οπλο. Ποιος διαιτητής πλεον δεν θα τους παιξει 80 με 20; ειδατε φετος τι διαιτησιες εχει ο παοκ. Τα ίδια και Ολυμπιακός ποιος διαιτητης θα ρισκαρει την ζωη του δίνοντας πέναλτι σε αντιπαλη ομάδα. Αυτες οι ομαδες δεν εχουν σχεση με τον αθλητισμό ειναι η ντροπή για το άθλημα

    4. εξυγίανση ήθελε και τον κανόνισαν τα καρντάσια…

      1. εξυγίανση ήθελε και τον κανόνισαν τα καρντάσια του 6ου στόλου…

    5. ΟΠΩΣ ΤΑΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΑΝΤΙΦΑ,17Ν,ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΑΣΟΚ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ…ΤΗ ΓΑΥΡΙΕΛΑ,ΤΟΝ ΟΣΦΠ,ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ…ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΤΟ 90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ…ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΑΝΤΙΦΕΣ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ…ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΟΠΛΑ,ΠΟΙΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ??ΕΙΠΑΜΕ…ΤΟ ENDGAME ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΤΟ ΜΑΡΤΗ-ΑΠΡΙΛΗ ΘΑΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!

      1. Έχεις θέμα ταραχή στο κρανίο και συμπτώματα στέρησης ουσιών

    6. σκατα σε ολους σας με τις μαλακιες τα ποδοσφαιρα σας και τριχες κατσαρες εσεις ρε ανθρωποι τι κερδος εχετε αλλοι τα αρπαζουν εσεις σαν ζωα γκαριζετε και γαβιζετε ασταματητα κοροιδα

    7. Πιαστε τους χθες…..Τα λαμογια ειναι πουθεναδες και το μονο που τους αξιζει ειναι η ΦΥΛΑΚΗ….Τα ναρκωτικα και οι απειλες τυπου σε δερνω ειναι περασμενων ετων…

      ΦΥΛΑΚΗ ΧΘΕΣ απο καμερες και απο μπραβους σε χρονο dt θα τους βρειτε.

      Μολις τους βρειτε ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΟR1 πρεπει να μπει και αυτος μεσα.
      ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΧΘΕΣ ειναι πουθεναδες σαν τον αλλον που εγραψε εδω.

    8. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ

      1. Είσαι και πολύ Μ…..ς ο θρύλος μόνο θρύλος δεν είναι όλους πιασμένους τους έχει με πετσινα πρωταθλήματα……..

    Comments are closed.