ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΝΕΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    Apostoli_B_A

    Ύστερα από 10 ημέρες από την ημέρα που έπεσε νεκρός από αλβανικά αστυνομικά πυρά ο 35χρονος Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας στους Βουλιαράτες της Β.Ηπείρου, η σορός του  καλυμμένη με την ελληνική σημαία   μεταφέρθηκε πριν από λίγo  στο πατρικό του σπίτι ,όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο .

    Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία για να τον αποχαιρετήσουν και να θρηνήσουν τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του ενώ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας διακρίνεται να φορά στρατιωτική περιβολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ θα ταφεί με τα στρατιωτικά ρούχα του.

    Την ίδια ώρα χιλιάδες κόσμου αναμένονται να βρεθούν την Πέμπτη στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία για να πουν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 14:00 ( ώρα Ελλάδος).

    Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα τόσο στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας όσο και στο χωριό. Μέχρι στιγμής δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο των Τιράνων, δέκα ημέρες δηλαδή, μετά το θάνατό του. Για αυτό, ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα ταξίδεψαν από το χωριό Βουλιαράτες στα Τίρανα.

    Αν και δικαιωμένη η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα που πήρε την σορό του γιου της εκφράζει το παράπονό της ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν τους βοήθησε. Όπως είπε, περιμένει ακόμα, ένα τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό.

    «Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα ημέρας;», διερωτήθηκε, αναφερόμενη στην άρνηση της Αλβανίας να παραδώσει τόσες ημέρες την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο. Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια», ανέφερε , η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Διαλύθηκα, κουράστηκα», λέει με όση δύναμη της απομένει.

    Η κυρία Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και τους εύχεται «να έχουν όλοι την παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά γα το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

    katsifas

    kk
    Στις 13.00 τοπική ώρα  το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου  θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει  η ταφή του 35χρονου  στο κοιμητήριο του χωριού .
    Τραγικοί “πρωταγωνιστές” ο πατέρας του ,η μητέρα του, οι αδερφές του  αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος…

    epirus-tv-news.gr

    Δείτε λεπτομέρειες εδώ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Έχω μιά αδερφή, κουκλίτσα αληθινή

      την λένε Βορείο Ήπειρο την αγαπώ πολύ

      την λένε Βορείο Ήπειρο την αγαπώ πολύ!!

      Της κόψαν την φωνή, κουκλίτσα αληθινή

      Την πιάσανε αιχμάλωτη οι ΆΠΙΣΤΟΙ Αλβανοί

      Και τώρα που μπορώ, το όπλο να κρατώ

      Και ανήκω εις τον ένδοξο Ελληνικό στρατό

      Θα ανέβω ενά πρωί, με δόξα και τιμή

      Για να αγκαλιάσω στοργικά την δόλια μου αδερφή

      ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.

    2. Ω Θεε μου…τι τιμη. Ευτυχισμενη η μανα που χανει το παιδι της για ενα ιδανικο. Τρισευτυχισμενη για κατι Ελληνικο. Αδελφια που ταξιδευεται για την Βορειο Ηπειρο τιμηστε τον ΗΡΩΑ Κωστα οπως του αξιζει. Θα ειμαστε νοερα ολοι εκει. Καλο ταξιδι ΑΗΤΕ

    3. Καμιά επανάσταση δεν ξεκίνησε χωρίς αίμα.
      ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!

    4. τουρκοσποροι γαμημενη φυλη θα ερθει η ωρα σας και θα ειναι συντομα

    5. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ???ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΑΘΕΟΣ!!!

    6. καλο παραδεισο ψυχη μου ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει ,,,,,,,,θα ζεις για παντα στιν καρδια μας σαν ενας γνησιος ελληνας πατριωτης …………….αθανατος………………..

    7. Τουρκαλβανοι μια ζωή ψεύτες και τσάτσοι…

    8. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Comments are closed.