ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ»… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Διαβάζουμε δυο ειδήσεις που μας κάνουν εντύπωση.

    Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου θα αποδοθεί τιμητικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο η ελληνική ιθαγένεια στους τρεις μετανάστες ψαράδες που κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι επέδειξαν πρωτοφανή ηρωισμό και μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους έσωσαν δεκάδες ανθρώπους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να γλυτώσουν από τις φλόγες.

    Πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ελ Χαμίσι Εμάντ, 50 ετών, τον 46χρονο συμπατριώτη του Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούντ και τον Αλβανό Τζέκα Γκάνι, 35 ετών.

    Στην αυτοθυσία των τριών μεταναστών είχε αναφερθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην περιοχή στις 4 Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι η Πολιτεία όφειλε να αναγνωρίσει τις πράξεις τους και να τους δώσει την ελληνική υπηκοότητα.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης έδωσε εντολή στην Ειδική Γραμματεία Ιθαγένειας να προχωρήσει ταχύτατα τις απαραίτητες διαδικασίες και ακολούθως συνέταξε την προβλεπόμενη πρόταση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμητική πολιτογράφηση των τριών ψαράδων, επειδή, όπως προβλέπει ο νόμος, προσέφεραν στην Ελλάδα εξαιρετικές υπηρεσίες. «Είναι η ελάχιστη απόδοση ευγνωμοσύνης και τιμής από την πλευρά του ελληνικού κράτους σε αυτούς τους ανθρώπους, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με την αυτοθυσία τους και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο» έχει τονίσει ο υπουργός Εσωτερικών.

    Η απόφαση

    Στην απόφαση του Αλέξη Χαρίτση για την τιμητική πολιτογράφησή τους, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 21 Δεκεμβρίου, αναφέρεται:

    «… οι αλλοδαποί ΕΛ ΧΑΜΙΣΙ ΕΜΑΝΤ, ΜΟΥΣΣΑ ΜΑΧΜΟΥΝΤ και ΤΖΕΚΑ ΓΚΑΝΙ προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς την 23η Ιουλίου 2018 κατά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι Αττικής, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί έσπευσαν, ανάμεσα στους δεκάδες Έλληνες ψαράδες, αυτοβούλως με αυτοθυσία, αψηφώντας τον κίνδυνο, να σώσουν και έσωσαν δεκάδες συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, των οποίων οι ζωές κινδύνευσαν. Η αυταπάρνηση και η εξαιρετική συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο των συγκεκριμένων μεταναστών που διαβιούν μάλιστα νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα επί σειρά ετών, συνιστούν πράξεις που εμπίπτουν τόσο στη γραμματική διατύπωση του νόμου περί προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, όσο και στο πνεύμα του και συνεπώς συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 “τιμητική πολιτογράφηση” του ν.3284/2004…».

    Η απορία μας! Στον Τσίπρα που τους «έκαψε» και ανέλαβε και την πολιτική ευθύνη δεν πρέπει να αφαιρεθεί η  ελληνική ιθαγένεια;

    Και μια άλλη είδηση
    Το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που διενεργήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, Απόταξη ή αργία για τους οκτώ αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

    Η απορία μας! Στον Τσίπρα που πάει να προδώσει την Μακεδονία θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας, τι πρέπει να τον κάνουν; Απόταξη; Στρατοδικείο;
    Θεματοφύλακα της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλε, μπορείς να μας απαντήσεις;

    Πείτε μας την άποψη σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΜΖΤΕΡΝΤΑΜ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

    2. Μα δεν καταλαβενετε ρε παιδια ! Αυτοι εκτρεφουν το φασισμο. Αυτοι ειναι σε εντεταλμενη υπηρεσια . Αυτοι τα ξεραν ολα απο την αρχη . . Αυτοι ειναι δεμενοι στο αρμα της ΝΤΠ. Αυτοι ειναι οι αθρησκοι . Αυτοι ειναι οι απατριδες. Αυτοι αντιπρωσοπευουν το χρηματο οικονομικο συστημα . Αυτοι ειναι οι πρωην συγκαλυμενοι κουμουνιστες. Αυτοι συνεχιζουν να ξεγελουν τον απλοικο ανθρωπο. Αυτοι , σε συνεργασια με την παγκοσμια ΕΛΙΤ (βλεπε ΕΕ , -Ενωση Ανθρακα& Χαλυβα , βλεπε Μπενελουξ κλπ,κλπ,κλπ) προωθουν το σχεδιο Καλλεργη , οπως προωθουσαν το φασισμο μεχρι που βρηκαν τον καταληλο ανθρωπο (βλεπε Χιτλερ) και αιματοκυλισαν την ανθρωποτητα. Αυτοι με το υποκριτικο μισος για την πατριδα μας (οχι τους) και την αγραμματοσυνη που προωθουν διεθνως (βλεπε Ιστορια , παιδεια, ελεγχο ΜΜΕ, πλυση εγκεφαλου της νεολαιας κλπ,κλπ,) σπερνουν θυελλες .
      Και ξερετε γιατι ? Διοτι αισθανοντε μειονεκτικα, ειναι αυτοι που η Ιστορια τους αναφερει ως “…..μιαροι και μεμολυσμενοι…………..”
      Θα κανουν τα ιδια οτι εκαναν με το Χιτλερ μολις βρουν παλι τον κατα ληλο πρωθυπουργο οπως προωθησαν το Χιτλερ στην καγκελαρια .
      Αληθεια ξερετε τι εθνικοτητας ηταν ο Χιτλερ? Ξερετε πως εγινε καγκελαριος?

    3. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Γιατί αναγνωρίζει μόνο σε αυτούς το ελληνικό κράτος την αυτοθυσία και τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο ;;;;;;; Οι μοναδικοί ήταν που βοηθούσαν και έτυχε να είναι αλλοδαποί;;;;;;
      Κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό το σκηνικό που πάει να παιχτεί…………

    4. Εμετικό το σάιτ Σας ο Τσίπρας φταίει για το Μάτι? Έλεος! Τα έχετε ισωπεδωσει Όλα!

      1. Δημητρακη πηγαινε να γλυψεις τωρα το κεικ σοκολατα του πακη,μπορεις..

    5. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ,ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΗΘΑΓΕΝΕΙΑ , ΩΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ…….

    6. Επίσης να απαγορευθεί οταν πεθαίνουν οι Προδοτες να θάβονται σε Ελληνικο χώμα !!!

    7. Παυλόπουλε είσαι ο χειρότερος όλων…ο μεγαλύτερος προδότης. Καρεκλάκιας και τίποτα άλλα ούτε για εμετό δεν αξίζεις σίχαμα της ψευτοδημοκρατίας που στηρίζεις. Εξ άλλου και σαν πολιτικός ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΣΟΥΝ… ΑΙΣΧΟΣ ΓΕΛΟΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    8. Και σε αααλλον έρχονται οι χειροπέδες…..

    9. Ξεφτιλίστηκε η έννοια της πολιτογραφήσεως. Ας τους έδιναν ένα γραπτό έπαινο ή ένα τιμητικό δίπλωμα με τις ευχαριστίες του Ελληνικού κράτους. Κατάντησε η Ελληνική ιθαγένεια (ιθαγένεια = ιθύς + γένος, δηλαδή η απ’ ευθείας προέλευση) να γίνεται κάτι σαν το “πάρε κόσμε”. Κρίμα …..ισοπεδώθηκαν Ο Λ Α …..

    10. Πατριώτη στο εξωτερικό ζουν άλλα 10 εκατομμύρια Έλληνες από αυτούς τα 7ειναι όντως πατριώτες

    11. Μπορούσαν να τους κάνουν ένα άλλο δώρο, όχι όμως να τους δώσουν την ελληνική ιθαγένεια. Και στο ΝΑΤΟ, που κατά τη δήλωση του Καμμένου δεν επέτρεψε στις ΕΔ να επέμβουν για να σώσουν το κόσμο, τι πρέπει να κάνουν. Ασφαλώς να τους κυνηγήσουν από εδώ, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν, επειδή είναι σκλάβοι, επειδή είμαστε όλοι σκλάβοι, όπως μας κατάντησαν και το μόνο που κάνουν τώρα οι Μακεδόνες είναι να μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και να πηγαίνουν για ψώνια στη Τουρκία, για να ενισχύσουν το στρατό της Τουρκίας και να μας σκοτώσουν καλύτερα. Για να μας φάνε καλύτερα

    12. Συγγνώμη αλλά δεν υπήρξαν και Ελληνες ψαράδες και άλλοι που βοήθησαν εκείνο το βράδυ στις φλόγες και στην θάλασσα, όταν οι υπεύθυνοι ήσαν παντελώς απόντες και έχουν εγκληματικές ευθύνες, για να τους το αναγνωρίσουν και να τους τιμήσουν και αυτούς??? Παρότι όντως πρόσφεραν οι 3 τιμώμενοι αλλοδαποί και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, ο τρόπος και η συγκυρία που γίνεται η απόδοση της υπηκοότητας μπορεί να έχει μεγάλο λάκκο η φάβα, για όσα θα ακολουθήσουν με τις εξωφρενικές ελληνοποιήσεις για κομματικούς σκοπούς!!! Απόδοση τιμών κάνουν αλλά απόδοση ευθυνών για το Μάτι τίποτε!!!

    13. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !
      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ !
      ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ . ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ!!

      1. Μονο πουστρακι . Δεν νομιζω να ειχε προβλημα να του τον ακουμπησει κανα αφγανος . Παρε παραδειγμα τον φιλο του τον Μακρον με τους μαυρους στη Γαλλια.

    14. Μαλιστα. Τιμες για τους τρεις και φοροι και πλειστιριασμοι για τους δεκαδες ΕΛΛΗΝΕΣ ψαραδες.Ζητω το “ελλαδισταν” του συνταγματικου τοξου.
      Ο Προκοπτιτης καλα θα κανει να παρει αναρωτικη την ημερα εκεινη .
      Οσον αφορα με το μελλον μια ειναι η λυση καταληση του μπουρδελου που λεγεται βουλιη και αμεση εφαρμογη καθεστωτος με μονη βουληση την υπερασπιση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και της Πατριδας μας.
      Οσο για του Προδοτες κανενα οικτος, δικη και φυλακη για ολους απο το 74 και μετα.

    15. τουε εσωζαν ή σκυλευαν τους αναισθητους τραυματιες και νεκρους; Λες και μπορει κανεις να το πει; Αν πιστευει κανεις ότι αυτα μισελληνικα κτηνη που κυβερνανε διαπνεονται απο αισθηματα αποδοσης τιμης σε ηρωες ή οσους θυσιαζονται τοτε πρεπει καποιος να ειναι ηλιθιος. Αν ηταν ετσι θα τιμουσαν και τους ηρωες του 1940 ή 1821 και δεν θατους εξυβριζαν..

    16. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ” ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΔΟΚΟΥΝ; ΑΛΛΟ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
      ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ!

    17. Θα τους υποδεχτεί ο Πάκης στο Προεδρικό Μέγαρο; Όπως και ο Μακρόν είχε υποδεχτεί τον αράπη που έσωσε ένα παιδί που έπεφτε “δήθεν” από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του. Ο καλός “μετανάστης” και “πρόσφυγας”… Δεν τρώει η κατσίκα ταραμά ούτε ο Έλληνας κουτόχορτο. Στην προκειμένη περίπτωση οι δύο Αιγύπτιοι και ο Αλβανός παίρνουν υπηκοότητα και όχι ιθαγένεια. Ιθαγένεια έχει μόνο αυτός που έχει Έλληνες γονείς και προγόνους. Ας αφήσουν τα σάπια για τα “ψηφαλάκια” και ο κουτοΠάκης και ο ηλθιοΤσίπρας. Τους πήραμε μυρωδιά πια και δε μας συγκινούν. Δύο παλιομουσουλμάνοι και ένας κατσαπλιάς δεν γίνονται Έλληνες!

    18. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΩΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ .ΘΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ .ΑΛΗΤΕΙΕΣ .

    19. Τα πολλα λόγια ειναι φτωχια. Τους προδοτες τους εκτελείς και τελειώνει εκει το θεμα. Και απο προδοτες δυςτυχως η Ελλαδα ειναι γεμάτη. Απο τα δεκα εκατομμυρια …Ελληνων… πρεπει να μεινουν τα τρια η τέσσερα μονο, αλλα καθαροί Ελληνες που μπορούν να κανουν θαύματα. Με τοςους προδοτες ομως στα σπλάχνα της πατριδας μας, αυτα τα τρια η τέσσερα εκατομμυρια δεν μπορούν να κανουν τιποτα. Αντιθέτως θα κηνυγηθουν και θα εξοντωθούν απο τους προδοτες.

    Comments are closed.