ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]]

    Κοινοποίηση:
    st4

    Η καταστολή της σταλινικής χούντας δεν έχει όρια.

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχουν προσαχθεί περίπου 40 άτομα, τα οποία έστησαν σήμερα το πρωί στη θέση Απελή στα Τσαμάκια ένα νέο Σταυρό, στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.

    Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί , μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.

    Δείτε τις φωτογραφίες του lesvospost.gr:

    st3 st2 st1

    Επίσης, αναγνώστες μας έστειλαν πριν λίγο κι άλλες φωτό:

    st1 st2 st3 st4

    st8

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μπράβο στα παληκαρια που παλευουν στα κόκκινα νησιά,να δουμε πότε θα ξυπνήσουν όλοι εκεί για να διώξουμε όλους τους ανθέλληνες και αν με το καλό βγουν πατριώτες να διώξουν τα λαθροπηθηκια γιατί χαθηκαμε…Χρυσή αυγή είναι η μόνη λύση,λένε μερική εγκληματική οργ..κ.τ.λ. βρε εγκληματική ξεεγκληματική σταρχ…δεν σωνωμαστε αλλιώς εδώ που φτασαμε!

      Υ.Γ. εχω στείλει πολλές φορές αυτό το σχολιο και δε το δημοσιευτε ,γιατί,δεν εμπεριέχει βρισιές!

    2. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ! ! !ΓΙΑΤΙ???ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ! ! ! ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙΑ !

    3. Δεν τους κάρφωσε κανένας στους μπάτσους.
      Ο ταξίαρχος Ντουρουντούκας ή κάπως έτσι τέλος πάντων, του νησιού διέταξε τη σύλληψή τους κατόπιν εντολής της προϊσταμένης του για τη μεταναστευτική πολιτική από την Αθήνα, εκείνη τη λεσβία, δε θυμάμαι το όνομά της…..
      Να λέτε εκεί στο μακελειό τα πράματα με το όνομά τους.
      Συγκεκριμένος ανθέλληνας αξιωματικός μεγάλος της αστυνομίας διέταξε τη σύλληψή τους.

    4. Μπράβο όλοι μαζί σας ο Σταυρός ψηλά όπως τον έχουμε όλοι πάνω από εμάς.Ορθοδοξεια αλήθεια οι αστυνομικοί σε τι πιστεύουν?

    5. Αν και δεν πιστεύω σε θεούς και δαίμονες ειμαι μαζί σας. Κόντρα στα αριστερά αποβλητα.

    6. Μπράβο σε όλους εκεί.Μπράβο.Μην μασάτε και να ξέρετε πως όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας.

    7. Δεν ειναι μονο οι χουντοσυριαζαιοι του νησιου

      Πανω απο 200 ΜΚΟ με γνωμονα την κονομα εχουν κατακλισει το νησι και κατευθυνουν ολους αυτους τους λαθραιους σε ακραιες καταστασεις

      Αυτοι που τους καλυπταν μεχρι σημερα βλεπουν το πατο στις εκλογες του Μαιου και αρχισαν την γαργαρα …

      Ειναι αργα ομως .,..,

      Το κυνηγι στον Ελληνα πατριωτη συνεχιζεται ,.,.,.ενω τα σκουπιδια της Ευρωπης κυκλογορουν ελευθερα

    8. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΘΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ……………………………………….

    9. Το σκουπίδι που κατήγειλε τους πατριώτες στους επίσης ξεφτιλισμένους αστυνομικούς-γενίτσαρους , θα πρέπει να το πιάσουν και να το πετάξουν στη θάλασσα με τσιμέντο στα πόδια.
      Ένα τεράστιο εύγε από τα βάθη της ψυχής μου σε αυτούς τους Έλληνες πατριώτες που έστησαν το σταυρό ξανά στη θέση του. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και δεν θα περάσει ούτε εθνομηδενισμός ούτε ισλάμ ούτε η ανωμαλία του κάθε εβραιομασόνου , να το βάλουν καλά στο γεμάτο σκατά μυαλό τους αυτοι που κυβερνούν.

    10. Προδοτική παράνοια .
      Οι Μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται που το τζαμί τους είναι σαν
      περίπτερο, την στιγμή που οι κάτοικοι της Λέσβου δεν έχουν το δικαίωμα να στήσουν στα πάτρια εδάφη τους ένα σταυρό που υπήρχε ανέκαθεν και κάποιοι τον γκρέμισαν γιατί προσέβαλε τους Μουσουλμάνους.
      ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΠΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΑΦΡΙΚΗ ΚΛΠ….ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΧΟΤΣΠΟΤ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΑΘΕΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΕΣ…

    11. Μπραβο παληκαρια οταν εχετε το χριστο διπλα σας μη φοβαστε τιποτα κατω τα αθεα αριστερα σκουληκια ζητω η ορθοδοξια!!!!!!!!!!

    12. Η ποινική δίωξη σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο του κου Σαμάρα.

    13. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΛΩ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΕ ΓΟΝΕΑ 1 ΓΟΝΕΑ 2 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΗΝΩΓΑΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΘΕΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΗΛΔΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΥΔΑΛΩΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΗ ΠΕΡΙΘΑΛΠΗ ΒΟΗΘΑ …….ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ……………. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΡΕΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΜΕΣΑ …………….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ……………ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ………..ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

    14. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΗΝΙΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΙΜΕΝΟΙ . ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΓΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΝΕΟ ΣΤΑΥΡΟ . ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΥΡΙΟΥ αλεκσι ΕΣΕΙΣ ΦΤΕΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!!!!

    15. Τους απλυτους αναρχικούς και τους ρουβικωνες ποτέ δε τους πιάνουν.Αλλά μόλις ένας πατριώτης κάνει κάτι αμέσως τον φυλακίζει ο προδότης Αλέξης και το σύστημα του τύπου Μαδουρο .Μη περιμένετε να κάνει εκλογές προβλέπω θερμό επεισόδια στημένο με τον Μογγολο τουρκο.Δυσκολα να ξεγατζωθουν απ την εξουσία Τώρα που γλυκαθηκαν.Το πρόβλημα ειναι Επίσης αυτή η μαριονέτα Ο ακατονομαστος Κουλης της νδουλας ο οποίος του κάνει πλάτες απ ότι φαίνεται και τον στηρίζει μάλλον για να μη βγάλει τα άπλυτα της νδουλας στη φορά.Πιστεύω ότι ο Αλέξης ο προδότης κρατάει τον Κουλη απ τα αρχ*δια με λιγα λόγια .Τώρα μόνο η Χρυσή Αυγή εμεινε η τελευταία ελπίδα να σωθεί η Ελλάς

    16. Μπράβο Στα παιδιά! !Κάτω η χούντα του αριστεροφασίστα Τσιπρα!

    17. όπου νά’ναι εγκαινιάζεται το τέμενος στο Βοτανικό και υπάρχουν τουλάχιστον 18 ακόμα οθωμανικά τζαμιά που πρέπει να ανοίξουν στην Αθήνα, ας εκσυγχρονιστούμε, ας γίνουμε επιτέλους ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!!

      1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΟΚΛΑΝΙΑΡΗ…ΚΑΡΟΤΑΚΙΑΣ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΑΚ

        1. Αχαχαχαχαχαχαχααααασσαα συρζοκλανιαρη!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΡΠΑΓΗ

      2. Πιστεύω ότι το λες ειρωνικά έτσι δεν είναι;

        1. Όχι δεν το γράφει ειρωνικά,είναι η δουλειά του αυτή.Ελα που ολημερίς θα χτίζονται το βράδυ θα γκρεμίζονται,η κατάρα που χτύπαγε το γεφύρι της Άρτας βλέπεις….

      3. Τι λες ρε αναρχομπιχλα καραγκιοπαιχτη συριζομαλακα.??Εισαι σοβαρός ρε τρόλ των 0,60???Σκατοφασισταριο του κερατά ειναι ολη αυτή η σαπίλα που εχει γαντζωθεί στην εξουσία κ προσπαθεί ν’αλλαξει την ελληνική κοινωνία χωρίς την ελληνική κοινωνία.Αυτο θα πει φασισμός αγράμματε Ουγκάνε που αυτή τη λέξη την έχετε κάνει λάστιχο,γιδοπροσκυνημενε ραγιά..

      4. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ…………………

        1. Ρε παιδια το γηπεδο καραισκακη ποσες χιλιαδες φιλαθλους χωραει μεσα; εχω μια ιδεα ευκολη μετα απο αγωνα με το δικο μας ΠΑΟΚ αντι να τσακονονται οι φυλαθλοι μεταξυ τους να κατευθυνθουν ολοι μαζι στη ΒΟΥΛΗ για καφε και…επεται συνεχεια…

    Comments are closed.