ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΩΚΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    4

    Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης στο Κολωνάκι.

    Το συμβάν έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού, έξω από το ναό του Αγίου Διονυσίου, ενώ η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε μεταλλικό κουτί.

    2 3

    Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε  ένας αστυνομικός στα χέρια και στα πόδια, ο οποίος διακομίσθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τραυματίστηκε και ο νεωκόρος της εκκλησίας

    Διαβάστε και: Αυτόπτης μάρτυρας: Ισχυρή η έκρηξη – Αν δεν ήταν αργία θα θρηνούσαμε θύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ο νεωκόρος και ο αστυνομικός φέρεται να μετακίνησαν το μεταλλικό κουτί.

    Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διεξάγουν έρευνα.

    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ΜΜΕ ή την αστυνομία.
    Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

    astynomikoi-skoufa-708

    Στο σημείο, ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Αθήνας, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συλλέγουν στοιχεία.

    Φαίνεται πως ο νεωκόρος αντιλήφθηκε την ύπαρξη του ύποπτου αντικειμένου και ενημερώνει την αστυνομία. Ωστόσο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, ο νεωκόρος μεταφέρει το μεταλλικό κουτί σε ένα παρτέρι. Σε λίγα λεπτά στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και μόλις είπαν στο νεωκόρο να απομακρυνθεί, σημειώθηκε η έκρηξη. Μάλιστα από την έκρηξη τραυματίστηκαν ο αστυνομικός και ο νεωκόρος. Το ωστικό κύμα έριξε στο έδαφος παρκαρισμένα μηχανάκια, μετακινήθηκαν και οι κάδοι απορριμάτων, ενώ μικρές υλικές ζημιές έχει υποστεί η είσοδος του ναού.

    Διαβάστε και: Εκτός κινδύνου ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από την έκρηξη στο Κολωνάκι

    Ο Νίκος Ρήγας, μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ είπε «είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με την έκρηξη, πρέπει να προχωρήσει η έρευνα». Αναφερόμενος στον τραυματισμό του αστυνομικού είπε πως «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι σοβαρός».

    Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Ο νεωκόρος του ναού μετακίνησε το κουτί με τη βόμβα 

    Ο  Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως έχει τραυματιστεί στα χέρια και το πρόσωπο.

    Είτε περνούσε τυχαία, είτε είχε ειδοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων και κατά την προσέγγισή του στο σημείο σημειώθηκε η έκρηξη.

    Παράλληλα επεσήμανε πως ο νεωκόρος του Αγίου Διονυσίου ενδεχομένως να μετακίνησε το μεταλλικό κουτί από την αρχική του θέση και όταν στο σημείο έφτασε ο αστυνομικός για να το ελέγξει, σημειώθηκε η έκρηξη. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε τι σοβαρότητα του περιστατικού, την έκρηξη βόμβας στην καρδιά του Κολωνακίου.

    1 2 3 5 6 7 9 10 11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    2. αναρχικοι-αντιφασιστες-δημοκρατες-κομουνιστες…ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ και ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ….

    3. Έχουμε τα αναρχοκουμουνια που έχουν αναλάβει τα ηνία για το κράτος …….

    4. Ζήτω η “δημοκρατία”. Ζήτω ο κομμουνισμός. Ζήτω η ανομία. Ζήτω το μπουρδέλο που λένε κράτος. Ζήτω οι αναρχικοί της ψwλής. Να μας πει κάποιος την εποχή διακυβέρνησης του Γεωργίου Παπαδόπουλου, πόσες βόμβες είχαν μπει; Πόσοι έσπαγαν και κατέστρεφαν κρατική-λαϊκή περιουσία και δεν έκαναν μετά δύο χρόνια να δουν το φως του ήλιου μέχρι να μάθουν να σέβονται; Πόσοι λαθροταλιμπάν είχαν μπει στη χώρα και απολάμβαναν παροχές σε είδος και χρήμα που οι γηγενείς ούτε καν μπορούν να ονειρευτούν; Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε με το πάνω κεφάλι και όχι με τις απολήξεις των εντέρων σας ηλίθιοι.

    Comments are closed.