ΕΚΤΑΚΤΟ – ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΒΙΝΤΕΟ – “ΚΛΕΙΔΙ” ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ….

    Κοινοποίηση:
    foititria

    Στα ίχνη του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές.

    Κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

    Όπως γράφει η Ροδιακή, η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

    Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

    Σφίγγει ο κλοιός 

    Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει ο αρχισυντάκτης της Ροδιακής Μιχάλης Μαστής, σε ενημερωτικό πόρταλ, για το θάνατο της φοιτήτριας που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα!

    Συγκεκριμένα αναφέρει: “Οι κάμερες ασφαλείας έδωσαν χθες το βράδυ νέες εικόνες, καθαρές εικόνες που σε συνδυασμό με τα κινητά τηλέφωνα και την άρση που έγινε από την αρμόδια αρχή, οδηγούν τους αξιωματικούς του λιμενικού σώματος που χειρίζονται την υπόθεση, σε πιο καθαρά αποτελέσματα. Και βέβαια, σφίγγουν τον κλοιό για τους ανθρώπους που πήραν μέρος σε αυτή την δολοφονία. Και μιλάμε για τουλάχιστον δύο άτομα…”

    Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, υπάρχει εικόνα από κάμερα, που αποκαλύπτει ακριβώς πού και με ποιον ήταν η άτυχη κοπέλα, λίγο πριν χάσει τη ζωή της.

    “Η εικόνα δείχνει τον έναν από τους δύο δράστες με το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει κατάστημα εντός της πόλεως της Ρόδου και μέσα στο αυτοκίνητο να βρίσκεται και η νεαρή φοιτήτρια” είπε μεταξύ άλλων.

    Ο Αλέξης Κούγιας στην εκπροσώπηση της οικογένειας

    Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας

    «Θα ασκήσω το λειτούργημά μου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο της Ρόδου και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ο δικηγόρος.

    Συγκλονίζουν οι γονείς της

    Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται απο χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

    “Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…” είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

    Νωρίτερα, η μητέρα της περιέγραψε κι εκείνη με συγκλονιστικό τρόπο τις στιγμές που βιώνει από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της δολοφονήθηκε

    «Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της», είπε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, κατά τη διάρκεια συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

    Σε ερώτηση για το αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε: «Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

    Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελένη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

    Η μυστηριώδης μαρτυρία

    Την ίδια στιγμή η μαρτυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης προκαλεί ερωτηματικά. Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

    Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ…!!!

    2. dioxtetous olous piso ti perimenete ti magali albania ehtri eine ohoi mono i politiki alla kai esois oli elines ehete pathi malakinsi engefalou

    3. Αλβανος την εκανε την δουλεια για να παει ο ΚΟΥΓΙΑΣ …..

      Μια Ελληνιδα νεκρη …ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.

    4. Στην τηλεοραση μιλησαν για εναν Αλβανο.
      Οπως και να εχει , οι γονεις που διδασκουν στα παιδια τους τον πολυπολιτισμο , την ισοτητα των ανθρωπων , και ολες τις λιμπεραλ σαχλαμαρες πρεπει να ξερουν οτι καθιστουν τα παιδια τους προσιτους στοχους των χιλιαδων εγκληματιων.
      Εμεις , που μας λενε φασιστες , παντως στα παιδια μας μαθαινουμε να κρατανε αποστασεις απο αλλοεθνεις αλλοφυλους αλλοθρησουκους. ΜΑΚΡΥΑ .

    5. ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ….ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ…”ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ”

    6. τουρκικά, αραβικά, αντιρατσισμός……..εκρηκτικό κοκτέιλ θανάτου για νεαρές κοπέλες…..

    7. Η οικογενεια έχει γερό πορτοφόλι….μάδησέ τους…..

    Comments are closed.