ΕΚΛΑΨΕ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 23ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ – “ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ” ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ – ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mos1

    Απαγχονισμένος στο δωμάτιο του, στην φοιτητική εστία της Πάτρας, βρέθηκε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες ο 23χρονος φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος φοιτητής Β.Μ, έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό καθώς βρέθηκε κρεμασμένος από σωλήνες του καλοριφέρ μέσα στο δωμάτιο του στις φοιτητικές εστίες στο Ρίο.

    Τον άτυχο νέο βρήκαν οι γονείς του, σήμερα το μεσημέρι καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους στο τηλέφωνο από προχθές, ημέρα Τετάρτη, ενώ τελευταία φορά που είχαν επικοινωνήσει, τον άκουσαν παράξενο με υπερβολικές ανησυχίες.

    Οι γονείς του νεαρού φοιτητή, που μένουν στο Αγρίνιο, συνέχισαν τις μάταιες προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του και χθες και αποφάσισαν να μεταβούν στην Πάτρα.

    moss

    Όταν οι γονείς του άτυχου νεαρού έφτασαν στο δωμάτιο, ο υπεύθυνος της εστίας, άνοιξε την πόρτα και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέμα. Ο 23χρονος ήταν κρεμασμένος με ένα σκοινί ενώ είχε αφήσει ένα σημείωμα σε εμφανές σημείο που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

    Αμέσως οι γονείς του και οι υπεύθυνοι της εστίας κάλεσαν το ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη αργά. Ο 23χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ήταν νεκρός από χθες το βράδυ.

    Στο σημείωμα που άφησε ο 23χρονος Β.Μ ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και αυτοί δεν έχουν να κάνουν με ερωτική απογοήτευση ή μπούλινγκ αλλά σχετίζονται με ανησυχίες και προβληματισμούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΝΑΙ ! ΧΑΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ! ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ …..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…..Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
      ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ…..ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ……ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ …..ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…..
      ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ……..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΟΚ …..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΣΟΙ ΙΔΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΟΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΑΔΕ Η Η ΔΕΙΝΑ…….ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ…….

    2. Ο κυνικος σου λογος δεν εχει θεση σε μια αυτοκτονια ενος νεου ανθρωπου μολις 23 χρονων… κριμα… δεν θελω να πιστεψω οτι αυτη ειναι πλεον η Ελλαδα… του πολιτισμου, της θετικης και υγειους σκεψης και της θετικηςενεργειας που λειπει πλεον απο πολλους … πραγματικα κριμα…

      1. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ……..
        ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ; ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΕΣ ;
        ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…..ΔΟΥΛΕΨΕ , ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ,ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΑΙΡΕΙΑ …….ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
        ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ……..ΜΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΗΤΑΝΕΙΕΣ …..ΔΕΝ ΣΩΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ……ΞΗΠΝΗΣΤΕ !

    3. Ναι οι μαγκιές με τις καραμπίνες τον μαράνανε…

    Comments are closed.