ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ» ΠΕΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ! ΆΔΕΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΑΝΩ ΤΟΥ-ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ- Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    faliro-fonos

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του makeleio.gr, τουλάχιστον δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μία μοτοσυκλέτα ΚΤΜ και σε ένα παλαιό Alfa Romeo, είχαν στήσει ενέδρα σε γνωστό «επιχειρηματία» της νύχτας , όπως αναφέρουν ανώτερες αστυνομικές πηγές.

    Υπέκυψε στα τραύματά του ο “νονός” της νύχτας που μπήκε στο στόχαστρο αντίπαλης συμμορίας – Πραγματική μάχη με δεκάδες πυροβολισμούς το πρωί στο Παλαιό Φάληρο – Ο 45χρονος είχε αποφυλακιστεί τον τελευταίο καιρό, είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι και μέσα στη φυλακή – Όλα δείχνουν ότι οι δράστες έστησαν ενέδρα στον 45χρονο στο πλαίσιο του πολέμου μεταξύ νονών της νύχτας

    1

    Η εικόνα σοκάρει, το βίντεο έχει καταγραφεί λίγο μετά τους πυροβολισμούς στο Παλαιό Φάληρο. Ο 45χρονος “νονός” της νύχτας είναι πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος.
    Ο δρόμος στη συμβολή Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο είναι “σπαρμένος” από κάλυκες. Ένας γεμιστήρας από καλάσνικοφ είναι επίσης πεσμένος στον δρόμο, ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα, στην άκρη του πεζοδρομίου κείτεται ο 45χρονος που έχει δεχθεί “βροχή” από σφαίρες. Φέρει τραύματα στο στήθος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΆΔΕΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟ “ΝΟΝΟ” ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: