ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ…

    Κοινοποίηση:
    1

    Καταγγελίες έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο, στις οποίες εμπλέκονται μουσουλμάνοι που κάνουν προσευχές σε πεζοδρόμια.

    Η παρακάτω εικόνα κυκλοφορεί ευρέως αυτές τις μέρες και υποστηρίζεται ότι είναι από την Ομόνοια, όπου δεκάδες μουσουλμάνοι προσεύχονται παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία.

    Δείτε την εν λόγω εικόνα:

    Εφόσον η εικόνα είναι πραγματική, κάτι που διόλου δεν αποκλείεται, θα πρέπει οι αρχές να μας πουν εάν έδωσαν άδεια να πραγματοποιηθεί. Κι αν όχι, γιατί η αστυνομία δεν παρενέβη; Θα πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Μονο τις εκπομπες αεριων καθε φορα που προσευχοντε σκυμενοι φτανει, γιαυτο βρωμοκοπαει η Αθηνα.

    2. τελευταια ελπιδα της αθηνας ο ηλιας…βεβαια δεν θα τον αφησουν να κερδισει αλλα αν βγει δευτερος, το σαπιο συστημα θα τα κανει πανω που και ισως θυμηθει οτι εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ!

    3. αεροβολα ολοι τωρα κ καθαρση απο σαβουρες κ σκουπιδια.η ελλαδα ειναι για τους ελληνες.τα σκουπιδια στην ασια.

    4. Μην αγχώνεστε..αφήστε τους να δείξουν κολο…το πολύ σε μια πενταετία τα ισλαμοχωρια θα γεμίσουν από ομαδικούς τάφους

    5. με το τζαμι που τους χτιζω αυτες οι εικονες θα ειναι παρελθον.

    6. ΛΟΙΠΌΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΣΙ…. ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΛΗΣ Κ 2000€ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΝΈΟ ΜΟΥΣΛΙΜ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΙΕΤΑΙ…. ΔΙΑΛΕΧΤΕ….

      1. Βρε ολη η Αθηνα να τον ψηφισει οι σιωνιστες τον εκλεκτο τους Μπακογιαννη θα βαλουν θελουμε δεν θελουμε τη δεν καταλαβαινεις………………………….και ακομα πιστευεις με εκλογες………………..

    7. Και μετα απορουμε γιατι ανεβαινουν τ ποσοστα της ΧΑ

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      1. ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ____ ΣΑΣ ΠΛΙΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΙΓΕΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΜΕ ΒΕΒΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ!_____ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΙΚΛΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΗ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!______ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ Η ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ….

    9. ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΤΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

      1. Πράγματι. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι είναι πανηλίθιοι.

    10. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    11. Η Ελλάδα δεν χάνεται, η Ελλάδα χάθηκε!!!!
      Η νεολαία μας αντί να πάρει με τις πέτρες τους άρρωστους αναρχο-αριστερούς που προστατεύουν και κανακεύουν τους λάθρο , απλά σιωπά και φοβάται μην την χαρακτηρήσουν ως φασίζουσα.

      Η Αθήνα δεν είναι πια Ελληνική αλλά ένα σημείο του πλανήτη όπου έχουν μαζευτεί και είναι σαν να περιμένουν κάτι ή την κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθούν άνθρωποι από ασιατικές και Αφρικανικές χώρες .
      Λες και πληρώνουμε τα αμαρτήματα κάποιας Ελληνικής αποικιοκρατικής πολιτικής.

      Για να καθαρίσει η Ελλάδα είναι πια πολύ δύσκολο.
      Μόνο και κυριολεκτώ , ένα θαύμα μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

    12. ναι περιμενε να σε σωσει ο κασιδιαρης που ψηφισε την Θανου του συριζα. ολοι τους μασωνοι ειναι ξυπνατε

      1. σωστη…………………..του συστηματος………….ελενγχομενη φουσκα…………………………….

      2. Και την Παπαρήγα την καλή να ψήφισε ποσώς μας νοιάζει. Μόνο η ΧΑ και ο Κασιδιάρης μπορεί να τους γαμήσει όλους τους προδότες και να πετάξει στη θάλασσα τα λάθρο. ΤΕΛΟΣ.

    13. ;Όποιος θέλει να προσευχηθεί, σπίτι του. Εμείς όταν προσευχόμαστε πάμε ή στις εκκλησίες μας ή στα σπίτια μας. Δημόσιο θέαμα για τις εντυπώσεις δεν κάνουμε. Σπιτάκια σας μεμέτια.

      1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ………………………….

    14. Που να ρθειτε και Πειραια μια βολτα να δειτε χαλι μαυρο. Κυκλοφορουν κατα ομαδες μερα νυχτα κ κανουν οτι θελουν. Ραγιαδες προδοτες ξυπνατε

    15. Κάντε μια βόλτα και στη Κυψέλη. Κάθε Κυριακή εκατοντάδες μαύροι βγαίνουν από διάφορες θρησκευτικές αίθουσες που υπάρχουν σε κάθε στενό. Σκεφτείτε πως αν υπάρχουν τόσες πολλές αίθουσες συγκέντρωσης για μαύρους πόσες ακόμη υπάρχουν για τους μουσουλμάνους; Σε κάτι τέτοιες “θρησκευτικές” αίθουσες οι μουσουλμάνοι κάνουν κηρύγματα μίσους εναντίον των αλλόθρησκων και κανονίζουν τις επιθέσεις τους στο εξωτερικό. Εδώ επειδή δεν πρόκειται ποτέ το κράτος να κάνει κάτι την έχουμε βάψει.

    16. ψηφιζουμε κασιδιαρη ολοι για δημαρχο, να απαλλαγουμε απο αυτα τα φαινομενα…

      1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ…….ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΠΟΡΑ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΜ…….. ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΚΑΒΑΝΤΖΟΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…………………………………………………………….

    17. Εικόνα μίας Ευρωπαϊκής πόλης? Για αυτό επαναστατούν οι Γάλλοι. Ρε τί είναι αυτά τα χάλια? Όταν έλεγα να μπαίνουν σε βαποράκια τηλεκατευθυνόμενα και να αποστέλλονται απο εκεί που γύρισαν όλοι με έλεγαν ρατσιστή. Έρχονται σε αυτή τη χώρα τώρα, εργοδοτούνται στις χειρότερες συνθήκες, μισθό, και τυγχανουν εκμετάλευσης. Αυτό δεν είναι ρατσισμός? Υποψήφιοι μελλοντικοί εκγκληματίες. Δεν υπάρχουν χρήματα. Βάρκα και πίσω.

    18. ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΓΑΝΙΑ ΠΑΚΙΑ ΒΑΛΚΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΛΒΑΝΟ……. ΝΕΓΡΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΑΡΑΠΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ…………………….ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ………… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΑΙΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ……….. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΝΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ………………. ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΟΝΤΕΥΗ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

      1. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕς ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ……………….ΑΛΛΟΣΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΥΠΝΑ 40.000 ΜΟΝΟ ΣΤΙΝ Β ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΙΝ ΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙς ΦΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ??????????

    Comments are closed.