ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ Ή ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ; ΚΡΥΒΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ Η INTERPOL

    Κοινοποίηση:
    lamia-ethnofilakas

    Εθνοφύλακας-τύραννος, που υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου της Φθιώτιδας, μεταχειρίστηκε σαν «αιχμάλωτη» σαραντάχρονη Γαλλίδα που την είχε γνωρίσει στο Facebook και την έπεισε για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια να τον επισκεφθεί στη Λαμία.  Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τις “εκπλήξεις” που είχε ετοιμάσει αυτή τη φορά ο αγαπημένος της Λαμιώτης.

    Ο σαραντάχρονος,  την περίμενε την Τετάρτη το απόγευμα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου, απ όπου την παρέλαβε και την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Παλαιολόγου. Το πατρικό του είναι τριώροφο και για να μην τον αντιληφθούν οι δικοί του, την κλείδωσε στο ισόγειο που είναι σαν «γιαπί». Πριν από δυο  χρόνια είχαν συνάψει ερωτική σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί αλλά τις τελευταίες ημέρες είχαν και έρθει και πάλι σε επικοινωνία και έτσι η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Τώρα  όμως όπως υποστηρίζει η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεββάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια με πλαστικές χειροπέδες, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα μικρό δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της οικοδομής. Η 40χρονη Γαλλίδα,  κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ. Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που είναι στον ακάλυπτο.

    Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο. Ο κατηγορούμενος Ν.Α, χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και είπε: «Τα πάντα έγιναν με την συναίνεσή της. Ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι, που της άρεσε και εκείνης. Είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα, πριν από δυο χρόνια και τότε κάναμε τα ίδια και φυσικά  όχι τόσο τραβηγμένα όπως τώρα λέει εκείνη την άφηνα να πηγαίνει στο μπάνιο ή να κάθεται μέσα στο σπίτι …» Στην προανακριτική της κατάθεση πάντως η Γαλλίδα είχε δηλώσει στην Ασφάλεια Λαμίας ότι:  «Μου έκλεινε το στόμα με πανί, για να μη φωνάξω  «βοήθεια» και με έδενε πότε στο κρεβάτι και πότε σε μια καρέκλα με πλαστικές χειροπέδες. Δεν με βίασε αλλά θα πρέπει να σας αναφέρω πως το 2016 που με είχε φιλοξενήσει κάναμε έρωτα αλλά με τη συναίνεσή μου …». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνοφύλακας  τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, “φιλοξενεί” στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη είναι μαζί με τον εθνοφύλακα. Η ίδια είναι ορφανή και από τους δυο γονείς. Ο  εθνοφύλακας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή. Εργάζεται ως ιδιώτης στο Στρατό με τρίμηνη σύμβαση και με καθήκοντα φύλαξης αποθηκών.

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ=ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    φωτο και βίντεο από Star Κεντρικής Ελλάδος 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: