ΕΓΙΝΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    astynomikh-epixeirhsh-vrady.GIF

    Νέα άγρια επεισόδια στην «πρωτεύουσα» των πολυπολιτισμικών συγκρούσεων έτσι όπως κινδυνεύει να εξελιχθεί Θεσσαλονίκη, μεταξύ αλλοδαπών «αιτούντων», οι οποίοι συμπεριφέρονται ως η πόλη να είναι προτεκτοράτο τους.

    Όλα άρχισαν όταν δύο αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια γι’ άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έξω από ξενοδοχείο επί της οδού Μοναστηρίου.

    Χάρη στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο με περιπολικά και μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αποτράπηκαν τα χειρότερα καθώς – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – στο συμβάν πήγαν να εμπλακούν και άλλοι αλλοδαποί που βρίσκονταν στην ίδια περιοχή.

    Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων, ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

    Δείτε βίντεο από τα επεισόδια

    Είναι το τρίτο κατά σειρά συμβάν τις τρεις τελευταίες ημέρες με συμπλοκές αλλοδαπών.

    Προχθές  περίπου δέκα άτομα συνεπλάκησαν επί της οδού Γιαννιτσών, λίγο μετά τις 22.30.

    Και την περασμένη Δευτέρα, ομάδες ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κρατώντας ρόπαλα και στυλιάρια σε καφέ επί της οδού Μοναστηρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ενώ αν ήταν η χρυσή αυγή, τα προβλήματα θα είχανε λυθεί ε;; Ε ΡΕ ΤΙ γίδια κυκλοφορούν.

    2. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, άμα αρχίζουμε να παραμιλάμε τώρα που τρώγονται μόνοι τους, τοτε τι θα λέμε όταν θα αρχίσουν να βιάζουν τα παιδιά μας.
      Γ@μησια που θέλουμε και χωρίς σάλιο αφού έχουμε καταντήσει για τον πόϊτσο

    3. Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση έτσι;;;;; Τώρα φάτε στη μάπα τους βιασμούς των κοριτσιών σας,των γυναικών σας, των μαναδων σας και των γιων σας και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κουφαλες,παρτακηδες,Ελληνόφωνοι ραγιάδες.Κι όλα αυτά για μια θέση ΠΕΙΝΑΣ στο δημόσιο,ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

    4. Καλά να πάθουν όλοι τους και οι νησιώτες και οι ενδοχώριοι. Τον πρώτο καιρό που η Χ.Α κυνηγούσε τα λαθροπιθήκια, αυτά είχαν εξαφανιστεί. Οι προδότες τους έσυραν στα δικαστήρια με σκοπό να εξαφανίσουν την φωνή των εθνικιστών & των πατριωτών. Αντί να τιμωρήσετε τους δημοκράτες για το ξεπούλημα & την ισλαμοποίηση της πατρίδας, πήγατε και ψηφίσατε Βελόπουλους, Κούληδες, Γιάνηδες (με 1 ν) και στείλατε την Χ.Α στα τάρταρα.
      Καλά να πάθετε. Μακάρι οι λαθροπίθηκοι να μπαίνουν μέσα στα σπίτια σας, να σας κλέβουν και να σας πηδάνε τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Μπορεί έτσι να βάλετε μυαλό.
      Ισλαμοποίηση μέχρι να εξαφανιστεί το ζώο που λέγεται νεοέλληνας ραγιάς. Θέλετε να το παίξετε και απόγονοι του Κολοκοτρώνη. Ούτε μια τρίχα από τα κάκαλά του δεν αξίζετε.

    5. Δεν θέλατε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί τρομάζατε μήπως αναστηθεί ο Χίτλερ και πάει σε καμιά παραλία.Πάρε τώρα Ταλιμπάν να έχεις αμυαλε λαέ

    6. Μονο στην Θεσσαλονικη, στην Αθηνα δεν βλεπετε τι κυκλοφορει;;;;;; Η Μιση Αφρικη και η Μιση Ασια και το κακο συναπαντημα!!!!!!!! Χωρις να ρωτησουν τον Ελληνικο Λαο απατριδες πολιτικαντηδες καταστρεφουν την χωρα αλλοιωνοντας τον πληθυσμο με ισλαμιστες!!!!!!!! Αλλα βεβαια δεν φταινε μονο αυτοι, φταινε και τα γιδοπροβατα που τους ψηφιζουν!!!!!!!!! Αθεους, ψευτες και Ανθελληνες!!!!!!! Να τους χαιρεστε κριαρια!!!!!!!!!

    7. Η διαφορα του εποικισμου της Θεσσαλονικης με της Αθηνας ειναι οτι εκει στην Θεσσαλονικη πανε ολοι οι αποπατοι. Τσετσενοι χασαπηδες ,Αλβανοι τζιχαντιστες και παει λεγοντας. Πριν πεσει το Βυζαντιο ειχε πεσει η Θεσσαλονικη πρωτα ;)Τωρα ετοιμαζονται να την δωσουν στο πιατο των δυτικων γυφτοβουλγαρων και τους ετοιμαζουν τον δρομο.

    8. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα λαθροόρκς ενώ μπορούσαμε να είχαμε ψηφίσει Χρυσή Αυγή να εξαφανιστούν ως δια μαγείας και μόνο που θα μάθαιναν πως η ΧΑ πήρε ένα ποσοστό 10%…. Καλά να πάθει αυτός ο γελοίος λαός που ψηφίζει τσιπροκούληδες…. Δεν ήθελαν Χρυσή Αυγή μη τυχόν και αναστηθεί κάνας Χίτλερ και τους χαλάσει την αριστερολαγνία τους…

      1. Ενώ η αθηνα τι να σου πω. Που έκανε ένας δημοσιογράφος ρεπορτάζ και ήταν όλοι τους ξένοι στην ομόνοια.

    9. Η περιοχη ειναι γκετο εδω και χρονια.
      Υπαρχουν πολλοι πακιστανοι και κινεζοι (οι οποιοι ομως δεν δημιουργουν προβληματα).
      Υποψιν πως ειναι απεναντι απ’τον σταθμο των τρενων και εκει βρισκονται το 90% των ΙΕΚ της πολης.
      Φυση αδυνατο να περασει απο τα στενα της συγκεκριμενης περιοχης εφηβος ή ηλικιωμενος το βραδυ.

    10. Η λαθρεποικη πλεμπα απο την Αθηνα μαζευεται στη Θεσσαλονικη. Και αρη Θεσσαλονικη οι μπατσοι πραγματικα ειναι ασχετοι με τα λαθρο.(εκτος αν τα τσεπωνουν καλα)

    11. Με αυτά που ψηφίζουν οι ραγιάδες κλ παθαίνουν σε όλους τους τομείς. Φάτε δημοκρατια

    12. Πλάκα έχουν οι ορτινάντσες των λάθρο (μπάτσοι) που τους πάνε με χειροπέδες εκδρομή στο τμήμα. Κάντε φροντιστήρια και δώστε πανελλήνιες με σκοπό να γίνετε μάγειρες και καθαρίστριες στα Πάκια. Μπράβο!

      1. Πιάσανε τον άλλον που κάπνιζε στις τουαλέτες του αεροπλάνου και αφήνουν ελεύθερα όλα αυτά τα πιθηκια. Αλλά τι να πει κανείς για το κωλοχανείο που ζούμε.

    Comments are closed.