ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 1944! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia2-thumb-large

    Το κάλεσμα απευθύνει μέσω Facebook η Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας ενάντια στις “εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία”

    Κάλεσμα σε συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια απευθύνει η «Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας» ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία».

    Σε κείμενο – εκδήλωση που ανάρτησε η Πρωτοβουλία στο Facebook αναφέρει ότι «την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας».

    «Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού», προσθέτει.

    Η Πρωτοβουλία, τέλος, καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν «για να δώσουμε την πραγματική μάχη για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών μας» και για να μην αφήσουμε «τις παρακρατικές αυτές ομάδες να μας αποπροσανατολίσουν».

    mathites

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Ο παλιάνθρωπος πάντα βγάζει δηλητήριο, έτσι κάνουν οι ανθελληνες κ οι πολιτικοί σχεδόν όλοι τους . έρχεται η ώρα τους κοιτάξτε τα σχολεία μας Ανάσταση ξεσηκωμός τώρα στο διάολο οι αριστεροί όλοι!!!!

    2. Μπράβο ….λεβέντες μου….το θράσος τους ξεπερνάει ολα τα όρια. Άκου να βγαίνουν με Ελληνικές σημαίες μεσα στην Ελλαδα και να διαμαρτύρονται επειδη η …καλη μας… κυβερνηση θέλει να χαρίσει την Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανους!!!! Άκου θράσος που το εχουν. Ενω εσείειεις, τι καλα παιδια που ειστε. Τοσο μα τοσο γεναιοδωρα που θελετε να χαρίσετε την Μακεδονία μας. Το οτι βεβαια δεν σας ανηκει ειναι απλως μια μικρή λεπτομέρεια για σας. Ετςι κι αλλιως εχετε συνηθίσει να χαρίζετε πραγματα που κλέβετε απο αλλους.
      Στον αγύριστο να πάτε και ακομα πιο μακρια.

    3. Τσεκούρι και φωτιά στα αριστερά σκυλιά !
      Σε λίγο καιρό η χειρότερη λέξη θα είναι “αριστερός”.

    4. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ…..Η Μακεδονια θα σωσει την Ελλαδα γιατι καποιοι ανθελληνες, απατριδες, εθνομηδενιστες που πηραν την εξουσια στα χερια τους νομιζουν πως θα επιβαλουν στην χωρα μας την ατζεντα της παγκοσμιοποιησης, τον πληρη δηλαδη εκφασισμο της χωρας οπου οι μειοψηφιες θα εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο την πλειοψηφια, οπου η κρατουσα Ορθοδοξη θρησκεια θα ειναι ισοτιμη με λοιπες αιρεσεις που ξεπηδησαν στην Ελλαδα και θρησκειες που κουβαλησαν μαζι τους οι καθε λογης λαθραιοι που μπαινοβγαινουν ελευθερα….νομιζουν οτι με τις παρεμβάσεις τους στην παιδεια με την καταργηση Ιστορικων γεγονοτων του Εθνους μας θα αποκοψουν την νεα γενια απο τις ριζες τους…νομιζουν οτι με τις νομοθετικες παρεμβασεις τους θα μπορεσουν να δημιουργησουν μια κοινωνια ανηθικων αβουλων οντων, ενα μορφωμα αποτελουμενο απο ανελευθερους πολιτες που θα ζουνε χωρις ηθικη και αξιες και με μονη προσμονη να τους πεταξει καποιο χαρτζιλίκι ο εκαστοτε κυβερνητης…..ΠΗΡΑΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΤΟΙΧΟΣ που δεν θα διασπασετε ποτε….η αρχη εγινε με τα δυο μεγαλα συλλαλητήρια, την σκυταλη πηραν οι δημοι σε ολη την Μακεδονια με συγκεντρωσεις και τωρα οι μαθητες……ετοιμαστείτε για το τελικο χτυπημα …αν τολμησετε να φερετε αυτη την συφωνια-εκτρωμα στη βουλη επιταχυνετε ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ…..

    5. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΦΑ-ΣΟΛΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΕΣ…ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ+ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΘΕΛΛΗΝΑ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΝΕ…ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ 1 ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ

    6. Καιρος για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ολοι μαζι με τους μαθητες.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ….

    7. Ανήκω στην πατριωτική κίνηση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, αν τον έχεις ακουστά… Κι είμαι περήφανος Θρακιώτης και Πόντιος. Οι “ουρακοτάγκοι” είναι μάλλον αυτοί που με μια μπανάνα “περί έθνους” δε διστάζουν να ρίξουν στον Καιάδα το μέλλον της πατρίδας μας, τα παιδιά που σπουδάζουν. Όταν γίνεται γονείς και βγάλετε τα κομματικά καπνίστρια, θα δείτε ποιο είναι το συμφέρον των παιδιών. Στους δρόμους όλοι, στις πλατείες, στα συλλαλητήρια, αλλά όχι σε ωράριο σχολείου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός σ’ όσους έχουν πολιτικό μυαλό κι όχι πολιτική ημιμάθεια.

      1. Δηλαδη τι θες να μας πεις οτι τα μαθητουδια τα ξεσηκωνει η ΧΑ; Η δηδεν λογικη σου χανει ας αφησουμε τους ουρακοταγκους στο ζωολογικο κηπο και ας δουμε την προδοσια που μας την καλυπτεις με την μορφωση των παιδιων. Εχουμε δει πιο πολλα και εχουμε δει και το ξυλο
        που ετρωγε η νεολαια της Ελλαδας για το ζητημα της Κυπρου η νεολαια γυρευε την Ενωση
        και η Αστυνομια βαραγε, Τωρα εχουμε Λαικη αγορα κυβερνηση και τα παιδια που γυρευουν το
        σωστο ειναι φασιστες και δεν πρεπει να χανουν μαθηματα και τριχες καραφλου. Αξιος ο μισθος
        σου και σενα καλοθελητη.

        1. Προτείνεις λοιπόν να κλείσουν τα σχολεία “επ’ αόριστον”! Και γιατί δεν αποδέχεσαι δημοκρατικέ πολίτη οι συγκεντρώσεις και πορείες να
          γίνονται εκτός διδακτικού ωραρίου; Οι χαρακτηρισμοί περί “προδοτών” ή “φασιστών” δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Το διχασμό πάντα τον επιδιώκουν τα άκρα. Δεξιάς κι Αριστεράς ανοησίας.

          1. Και τώρα που είναι ανοιχτά τι ακριβώς μαθαίνουν τα παιδιά; Να μισούν την πατρίδα τους και να αποδέχονται τους λαθροεισβολείς ως φίλους; Ή το πως να αποκτήσουν “αντιρατσιστικό” και “αντιφασιστικό” χαρακτήρα , δηλαδή να μπολιαστούν με μαρξιστικό δηλητήριο; Ή ότι το σκατοϊσλάμ είναι ίδια θρησκεία όπως ο Χριστιανισμός; Επίσης τι μαθαίνουν για την Ελληνική ιστορία , ότι οι σκατότουρκοι ήταν φίλοι μας και ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική;
            Άσε μας ρε και αυτά πες τα στους όμοιούς σου ανθέλληνες.
            Και αν δεν το έμαθες η αριστερή ιδεολογία τελείωσε παγκοσμίως ….

      2. Δεν πείθεις ότι βλακεία και να γράψεις. Τα παιδιά βρίσκονται στο σωστό δρόμο , αγαπούν την Ελλάδα και το δείχνουν αυθόρμητα , όποιος είναι εναντίον τους είναι εχθρός της χώρας.

    8. Παντοτε τα κουμμουνια μισουσαν κάθε τι Ελληνικο και τωρα κανουν τα παντα για να διαλυσουν την Πατριδα μας.
      ΨΟΦΟ ΑΛΗΤΕΣ

    9. Για το 74 στο Πολυτεχνείο οι χρυσαυγιτες φασιστες χουντικοί επικροτούσαν το τανκ που μπήκε μεσα για να τελειώσει την κατάληψη. Τωρα γιατι δεν γράφουν να μπουν τα τανκ στις καταλήψεις των νεαρών φασιστών μαθητών που αμαυρώνουν τα σχολεία και εμποδίζουν τους κατα πολυ περισσότερους μαθητές που θέλουν να κανουν μάθημα;Αλλα απο μουλους ουγκ τι άκρη να βγάλεις ;

      1. Νιck λες αριστερες βλακειες. Τοτε ειχες πατριδα-θρησκεια-οικογενεια, και αν συμφωνησουμε στα λεγομενα σου αποδεικνυεται οτι η εξεργεση και μετεπειτα τα μεταπολιτευτικα κομματα μας εκαναν και χασαμε εντελως την πατριδα την θρησκεια και την οικογενεια. Τοτε ειχες ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τωρα εχεις ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. ειτε σου αρεσει ειτε δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αληθεια και παρε το τραγικο αποδεικτικο στοιχειο των 15.000 αυτοκτονιων Ελληνων πολιτων την τελευταια δεκαετια. Αμα μου βρεις 15.000 νεκρους Ελληνες επι επταετιας να μου το πεις… Αρκετα η καραμελα σας.Ελιωσε.

      2. Το να βρίζεις τα παιδιά αλλονών δεν σε τιμά αλλα δεν πειράζει που εχεις κάλο στο μυαλό καί
        δεν τον κόβεις θα αισθανεσαι καλυτερα άμα το κάνεις, Αχρείε ρατσιστή Ελληνων Υ.Γ. Οσο για τα
        τανκς πες στο παραπετασμα να στειλει οπως στειλατε και στην Ουγγαρια.

        1. Ουτε καν ελληνικα δεν ξερεις ρε μουλέ και πουλάς θεωρία;

          1. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΑΙΦΟΦΙΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΘΕΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ ΣΚΑΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

      3. Τί βλέπω ούτε το όνομα σου δεν θες να το γράψεις στα Ελληνικά, είσαι NICK THE DICK, λοιπόν
        μάθε οτι η ΧΑ ιδρύθηκε το 1/1/1980 και δεν ήτανε ΧΑ στο Πολυτεχνείο.Αλλά κα για άλλους που διαβάζουν εδώ μέσα πρέπει να μάθουν πως πήραν την ονομασία και την σημασια τους οι Φασίστες, οι Ναζιστές,οι Κομμουνιστές και τα υπόλοιπα πολιτικά κατακάθια κλπ. Γιατι οι
        πρωτοι ειναι δεξιοι, οι δεύτεροι είναι σοσιαλιστές και οι τρίτοι είναι οι σημερινές λινάτσες που κυβερνούν.

      4. Ρε φίλε πες μας που μένεις να έρθουμε για κάνα καφέ. Τα λες πολύ ωραία.

      5. Αν δεν το έχεις καταλάβει η αριστερή-μαρξιστική σαβουροϊδεολογία έχει τελειώσει , άλλαξε από τώρα μεριά γιατί μετά θα είναι πολύ αργά….
        Έχετε να πληρώσετε πολλές αμαρτίες και ο κόσμος είναι πολύ , μα πάρα πολύ οργισμένος…

    10. Ο αριστερός φασισμός είναι κοινωνιολογικός και φιλοσοφικός όρος που έχει χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει είτε ανθρώπους της αριστεράς, που θεωρείται πως έχουν φασιστικές συμπεριφορές ή ανθρώπους εντός του φασιστικού κινήματος οι οποίοι θεωρούνται πως έχουν σοσιαλίζουσες πεποιθήσεις, όπως π.χ. ο Ότο Στράσερ μια αριστερίζουσα ή σοσιαλίζουσα συμπεριφορά, που ωστόσο δεν θα μπορούσε να ονομαστεί «σοσιαλισμός», καθόσον ήταν περισσότερο ένας αντισημιτικός εθνικισμός με ζωτικά επαναστατικά και αντικαπιταλιστικά στοιχεία.

      Ο φασισμός θεωρήθηκε ιστορικά ως ακροδεξιά ιδεολογία, αλλά αναμένονται ιδεολογικές ομοιότητες με την ακροαριστερά σύμφωνα με τη Θεωρία του Πετάλου, οι οποίες μπορεί να είναι η τάση προς τον ολοκληρωτισμό ή/και η χρήση πολιτικής τρομοκρατίας.Ο όρος “αριστερός φασισμός” όπως και ο αναρχισμός και ο αριστερός εξτρεμισμός συνδέεται συχνά με το χάος, τη βία, την εσωτερική τρομοκρατία και τη διαφθορά σε πολιτικά πρόσωπα από τις αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι πολιτικοί αντίπαλοι της αριστεράς τον χαρακτηρίζουν ως απειλή για την εγχώρια ασφάλεια.Ο όρος δεν έχει καθολικά κατανοητή ή συμφωνημένη σημασία [4] και μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποτιμητικά για οποιαδήποτε αριστερή πολιτική θέση, ή όπου γίνονται αντιληπτές ασυνήθιστες (ή αντιφατικές) υβριδικές πολιτικές θέσεις.

      Ο όρος έχει τις ρίζες του στην κριτική του Βλαντιμίρ Λένιν περί του κινδύνου της αντί-Μαρξιστικής άκρο-Αριστεράς, προτού θεμελιωθεί ως θέση από τους κοινωνιολόγους Jürgen Habermas και Irving Louis Horowitz.

    11. πριν λιγα χρονια καποια νυν ευρωβουλευτης της” αριστερας και της προοδου”, ειπε σε καποια εκπομπη στην τv για την αναρχια . ”δεν αντιμετωπιζεται το φαινομενο-δεν ειναι 100 δεν ειναι 200. ειναι χιλιαδες” τα φασιστομουτρα της αριστερας και τις προοδου,των γονων καπηταλιστων των βορειων προαστιων, και θαμωνες των εξαρχειων.

    12. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ .

      1. Παρα πολυ βαθυστοχαστο αυτο που εγραψες ρε συ ΔΗΜΗΤΡΗ οποτε εχω δυσκοιλιοτητα
        θα το σκεφτομαι. Λες να με βοηθησει;

      2. Ενώ ο κομμουνισμός και η αριστερή “ιδεολογία” σε διδάσκει να είσαι περήφανος για εγκλήματα που έκανες σε γνωστούς ανθρώπους που μισείς και που κατοικούν στην ίδια χώρα.

      3. Ποιός σου είπε ρε βλάκα ότι θέλω να γνωρίσω από κοντά κλέφτες , δολοφόνους , βιαστές και κάθε τριτοκοσμικό ισλαμοσκουπίδι. Αρκεί που καθημερινά ακούω για δολοφονικές επιθέσεις στο όνομα του σκατοαλάχ , βιασμούς από “κακόμοιρους” λαθροσκατάδες και ότι οι φυλακές έχουν γεμίσει από κάθε καρυδιάς ξενόφερτο καρύδι. Μόνο ένας βλάκας θα έγραφε τέτοιες χαζομάρες . Τράβα τώρα στη φωλιά σου ξεφτίλα !

    13. Ο Τσίπρας και η μετρέσα του θα έχουν το τέλος του Τσαουσέσκου και της γυναίκας του

    14. Ο Τσιπρας ειναι ενας αριστερος μπασταρδος.Ο καμμενος μια κεντροαριστερη ζαχαροκουραδα.Χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους.Τα καθαρματα της κυβερνησης ειναι ικανοι ακομα και για εγκλημα.Τσιπρα, Καμμενε αντε και γ@μηθειτε μουνοπ@να.

    15. και πανος ξυνει παπαρια και λεει παπαριες και ο πακις σηκωνει δαχτυλο στο σουλταν για τη ρητορικη του…ενω για τη μακεδονια που εξελισεται σε ολεθρο για την ελλαδα τσιμουδια το ιδιο και ο χασαποταβερναμπεκρης ανηιψιος ο κουλις χεστης και βελοπουλαιοι δεν βγαινουν στο κλαδι,,,φβ και ναργιλεδες……..μαθητες ψηλα τη ασπιδα μαζι σας ολοι οι ελληνες λιγοι ειναι οι μπαχαλακηδες τους συντηρει το συστημα κατα πως λεει κι ο καβαφης ..και τωρα τι θα κανουμε που δεν ηρθαν οι βαρβαροι αγωνας μαζικος ολοι οι πατριωτες οι καρανικιδες στη κρεμαλα

    16. Δηλαδη για να καταλαβω. Τα παιδια που κανουν κατάληψη την κανουν για την Μακεδονία. Δεν δέχονται το ξεπούλημα της. Ωραία ως εδω. Τα ααααλλα καλόπαιδα που θελουν να κανουν διαδήλωση εναντιον του ταχα μου φασισμού, γιατι φασιστικό ειναι να αγαπάς την πατριδα σου, αυτο τουλάχιστον το καταλάβαμε, με ποιο αίτημα θα κανουν την διαδήλωση;;; Με ρο αίτημα να χαρίσουμε την Μακεδονία;;; Γιατι ουσιαστικά αυτο θα λενε. Εσεις οι κακοί φασιστες που κάνετε κατάληψη γιατι δεν θελετε να δώσετε την Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανους και εμεις οι καλοι αντιφασίστες που λέμε, οοοχι, εμεις θελουμε να την δωςουμε. Αυτο δεν ειναι το δίλλημα τελικα;;; οι κακοί που δεν θελουν να χαρίσουν την Μακεδονία εναντιον των …καλών…που θελουν να την δωςουν. Ωραιαααα!!! Τέτοιους γενίτσαρους βγάζουν τα σχολεία μας σήμερα;;;;; Να τα χαιρόμαστε λοιπον αυτα τα …καλόπαιδα….

      1. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

      2. Αψογη τοποθετηση συνελληνα!!!!

    17. Στην ελλαδα το χονευτηρι γραικυλων ελληνοφωνων σταλινοκατσαπλιαδων που φυλακιζουν ελληνες για να τιμησουν νεκρους πακιστανους γιατι ετσι θελει ο εχθρος εκ των εσω τυπου ανταρσυα, κεερφαδων, κτλ θυγωνται εεπειδη οι μαθητες ξυπνησαν και θελουν αυτο που οι μεγαλυτεροι δεν κανουν, την ελευθερια της ελλαδας και της μακεδονιας. Η κατασταση οδηγειται σε εμφυλιο και ορθως δεκεμβριανα του 1944. Αναμεσα τους ειναι και λαθροπακιστανοι, αλβανοι, τουρκογυφτοι και ολες οι φαρες της ανατολης. Η ελλας εαλω..

      1. Δεν τελείωσε τίποτα πατριώτη , μόλις τώρα αρχίζει και οι προδότες θα έχουν το τέλος που τους αξίζει…

    18. αν κατα την γνωμη σας ρε τσυριζοαπλυτα κουρελια οτι οποιος ενδιαφερεται για την πατριδα του ειναι φασιστας (με το φτωχο μυακλο σας το προδοτικο) ε τοτε ναι ειμαστε καραφασιστες φανατικοι αντε να πατε στο καλο χωρισατε δυο ειδων καταληψεις οι δικες σας (καλες) και οι αλλες κακες επειδη δεν σας συμφερει για τα συνθηματα που ακουγονται και θιγετε η προδοσια σας

    19. Σωστά είναι όλα αυτά που γράφετε όλοι σας, αλλά, θέλω να σας δω τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές! Εάν ψηφίσετε τον φιλελέ Κούλη, τότε πραγματικά έχετε δύο επιλογές: πρώτον, να ανεβείτε στην κορυφή του Ολύμπου (2.917 μέτρα) και να πηδήξετε από εκεί, και δεύτερον, να πέσετε να πνιγείτε στη θάλασσα…
      Υ.Γ. 1 Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή
      Υ.Γ. 2 Μποϋκοτάρετε και μη βλέπετε την ανθελληνική και νεοταξίτικη ΕΡΤ, που χρυσοπληρώνουμε. Είναι εντελώς άθλιοι και βαλτοί, αρκεί κάποιος να τους παρακολουθήσει για 10 λεπτά μόνο. Δε μιλάω για τα προγράμματά τους (που ούτως ή άλλως είναι για τα σκουπίδια), αλλά, στην κόκκινη (συριζαίικη και κομμουνιστική) προπαγάνδα τους. Προσπαθούν να μας πείσουν καθημερινά, ότι πρέπει να δεχτούμε τους λαθρομουσουλμάνους και τους ‘διαφορετικούς’-πισωβόληδες! Περιττό να πω δε, που καθημερινά υβρίζουν όσους αγαπούν την πατρίδα με τις γνωστές λέξεις ‘εθνικιστής’, ‘λαϊκιστής’ και ‘ναζιστής’. Μεταξύ αυτών καθυβρίζουν – όχι μόνο τους Έλληνες πατριώτες – αλλά, και τους ξένους ΗΓΕΤΕΣ όπως: τον Σαλβίνι, τον Ορμπάν, τον Πούτιν, τον Τράμπ, την Λεπέν και τον Μπολσονάρο! Είναι οι ‘κύριοι’ της ΕΡΤ που θέλουν να επιβάλλουν (κατόπιν εντολής του Σόρος) την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή, την νέα παγκόσμια δουλεία-δικτατορία…

    20. Κάθε κατάληψη σημαίνει χαμένες ώρες διδασκαλίας… Κάθε κατάληψη συνοδεύεται από ανυπολόγιστες ζημιές σε υλικοτεχνική υποδομή. Κάθε κατάληψη εξελίσσεται σε ετήσια εθιμική παρωδία. Εσείς που υποστηρίζεται τις καταλήψεις, δεν έχετε ιδέα από τις τραγικές ελλείψεις γνώσεων των παιδιών αυτών σε σύγκριση με τ’ άλλα παιδιά ιδιωτικών σχολείων ή σχολείων που λειτουργούν κανονικά. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι διαμαρτυρίας για το δίκιο των εθνικών μας θεμάτων. Εκτός κι αν η παιδεία κι η εκπαίδευση δεν είν’ πλέον εθνικό θέμα.

      1. θα συμφωνησω μαζι σου φιλε και θα προσθεσω οτι ειναι που ειναι η παιδεία σημερα στα ταρταρα και οι γονεις τρεχουν στα φροντηστηρια για να μαθουν στα παιδια κατι παραπανω, αλλα και μια φορα να κανουν μια καταληψη για εθνικα θεματα αξιζει ενα σεβασμο….οσο για εναν καταληψια του 90 που σημερα εγινε πρωθυπουργος θα ειναι αστειο εκ μερους του να προσπαθησει να σπασει τις καταληψεις επειδη δεν τον συμφερουν….σιγουρα ειναι εις βαρος των παιδιων η καταληψη αλλα δεν παυει να ειναι ενα δικαιο αιτημα…πιστευω πως συντομα θα τελειωσει γιατι αυτα τα παιδια εχουν αγνα αισθηματα σε σχεση με καποιους αλους..

      2. Εγω διαφωνώ μαζι σου. Αυτη η κατάληψη αξίζει τον κόπο. Εξ αλλου για ποια παιδεια μιλας;;; Γι αυτην που θελουν να της αλλάξουν τα φώτα;;; Γι αυτην που θελουν να διαστρεβλωσουν την ιστορία της Ελλαδας;;; Για την αλλαγή των ιστορικών μας βιβλίων και τόσα και τόσα αλλα;;; Γι αυτην την παιδεια μιλας;;; Οχι, αυτη η παιδεια δεν ειναι εθνική παιδεια, δεν βγάζει Ελληνόπουλα, αλλα γενίτσαρους. Καλα κανουν τα παιδια. Τετοια παιδεια δεν την αξίζουν. Τα παιδια μας αξίζουν κατι καλύτερο. Οςο για τις υλοτεχνικες υποδομές κλπ οταν καίνε τα πανεπιστήμια γιατι δεν μιλάτε;;; Τωωωρα σας πηρε ο πόνος ;;;;

        1. Επειδή δε με ξέρεις προσωπικά, μάθε λοιπόν πως μετά 35 χρόνια στα θρανία ως εκπαιδευτικός και γονιός μπορώ να έχω διαφορετική γνώμη. Εκτιμώ πως οι περισσότεροι δεν έχετε παιδιά σε Γυμνάσιο ή Λύκειο. Αν διαβάσεις προσεκτικά, δε διαφωνώ με την ουσία των καταλήψεων. Μεγάλωσα στα χρόνια της χούντας και της μεταπολίτευσης και ξέρω από αγώνες. Μπερδεύεις την παιδεία με την εκπαίδευση. Τη παιδεία συνέλληνα, τη έχουμε χάσει εδώ και δεκαετίες… Κι όπως πάμε δε θά’ χουμε ούτε εκπαίδευση σε λίγα χρόνια…

          1. Μα εκπαίδευση δεν σημαίνει εκ-παιδευση δηλαδη εκτος παιδείας;;; Ποια ειναι η διαφορά της παιδείας και της εκπαίδευσης;;; Αφου εισαι εκπαιδευτικός μπορεις να μου λύσεις αυτην την απορια;;;

          2. Ξέχασες να συμπληρώσεις “αριστερός εκπαιδευτικός” . Σάλτα χάσου τώρα ανθελληνικό σκουπίδι !

      3. Έχουν γνώσεις τα παιδιά και τα πτυχία τα έχουν βάλει σε κορνίζα ……

      4. Δεν αφηνεις αυτα τα ψοφια!! Τωρα σας επιασε συριζολεμεδες ο πονος για καταληψεις;; Θα βαλετε ο,τι δυνατο ή αδυνατο ψευτοεπιχειρημα οπουδηποτε για να μην ξεσηκωθει ο λαος για οποιοδηποτε Εθνικο ή αλλο δικαιο αιτημα κατα των προδοτων συριζανελ!! Οταν ομως ησασταν στο 3%, ελεγχατε καθε ανομη πραξη, οχι πως τωρα δεν το κανετε. Αρα, δεν ομιλεις σε ουρακοταγκους…

        1. Πεστα αδερφε ετσι ακριβως είναι. Τους πηρε ο πονος αει στο διαολο από κει χαφιέδες αριστεροι μια ζωη κανουν τα “λιονταρια” οπου τους παιρνει…..όταν στριμωχτουν νιαουριζουν σαν γατακια αθωα και μετα κλαααααμαααα…..και φυσικα κατά την μαρξιστικη αρχη χρησιμοποιουν ποταμους ψευδους μεμιγμένους με υποκρισια αφου …αληθινο για τα κομμουνια είναι ότι εξυπηρετεί τον σκοπο….δηλ την “επανασταση” η το κομμα.

      5. Οταν ομως τις καταληψεις τις κανατε εσεις μαζι με τον αλητη που κυβερνα τωρα,ηταν όλα καλα ετσι?

      6. Τις ζημιες γνωριζουμε παρα πολυ καλα ποιοι τις κανουν και ποιοι ειναι οι καταληψιες, ποιοι
        καινε μαγαζια και περιουσιες μη τα γυριζουμε οπως θελουμε καλοθελητη.

      7. Βλάκα τουρκαλβανέ , πιο σημαντικό θέμα από την πατρίδα δεν υπάρχει !
        Για ποιά σχολεία μιλάς , για εκείνα που διδάσκουν ψέματα και ανθελληνισμό , για τα σχολεία που δηλητηριάζουν με μαρξιστικό δηλητήριο τα νέα παιδιά; Δεν θα πάθουν τίποτε τα παιδιά αν δεν πάνε μια εβδομάδα σχολείο.
        Επίσης όταν γίνονται εκλογές γιατί κλείνουν τα σχολεία και γιατί δεν αναπληρώνονται οι χαμένες ώρες αφού είναι τόσο σημαντικές κατ’εσένα. Το κουτόχορτο δεν το τρώει πλέον ο λαός , μόλις χάσατε και οι δικαιολογίες σας πέφτουν στο αριστερίστικο κενό σας.
        Περαστικά σας ανθέλληνες !

    21. Οι πληρωμένοι ποτέ δεν νίκησαν την εθνική πραγματικότητα. Κάποτε περνούσε η μπογιά τους , τώρα όμως πλησιάζει η ώρα που θα τρώνε ξύλο και θα τρέχουν έντρομοι στα λαγούμια τους.

    22. Εάν πειραχτεί έστω ένας μαθητής Ελληνόψυχος, η εκδικηση θα είναι άνευ προηγουμενου.θα ματωνευε κάθε μέρα κομμουνια.

    23. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΟΠΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ.ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.. ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΕςΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.|

    24. Ειναι τα αναρχοκομουνια του σταλινοφασισμού..Λιγα ειναι μειοψηφια..Τσακισμα στον προδοτικο σταλινοφασισμο..

    25. Εντάξει, το μάθαμε το παραμύθι. Οποιος αγαπάει την πατριδα του ειναι φασίστας. Οι Αλβανοί βεβαια, οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι κλπ που διεκδικούν δικα μας εδαφη, δικα μας εδω και χιλιετίες, δεν ειναι φασιστες εεε;;;; Αι σιχτιρ πια. Α ρε Παπαδόπουλε, μισές δουλειές έκανες. Δεν τους έσφαξες οταν μπορούσες, τους έστελνες διακοπές στην Μακρόνησο. Να τωρα, τους εχουμε στο κεφαλι μας εμεις.

    26. Ολους αυτούς τους τύπους τους ανθέλληνες τους θυμώμαστε όλοι εμείς οι παλιοί φοιτητές, τα περασμένα χρόνια, τότε επί παντοδυναμίας Πασοκ, που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους να καταστρέψουν με τον ψευτοαγώνα τους και τις ”καπελωμένες” από αυτούς γενικές συνελεύσεις στις σχολές, να σταματήσουν την ολοκληρωμένη μάθηση και γνώση, όλο καταλήψεις επί καταλήψεων και ψευτοφιλοσοφία περί αν-υπαρκτού σοσιαλισμού. Ηταν οι οπαδοί της περίφημης θεωρίας της εντατικοποίησης των σπουδών, οτι δηλαδή οι υπεύθυνοι της Παιδείας και οι καθηγητές τους ζόριζαν με συνεχή μαθήματα, εξετάσεις κλπ , μάλλον θα ήθελαν χωρίς κόπο και χωρίς να ολοκληρώσουν τη γνώση τους να τους δόσουν έτοιμο το πτυχίο στο πιάτο!!! Τώρα δήθεν τους πείραξαν οι καταλήψεις και οι κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία. Μάλλον δεν αισθάνονται Ελληνες, ούτε δίνουν δεκάρα για την Μακεδονία, την Ιστορία, την Αλήθεια!! Προσπαθούν να σπιλώσουν και να αμαυρώσουν οποιαδήποτε κινητοποίηση και πρωτοβουλία έχει να κάνει με ιδανικά και την υπεράσπιση της Πατρίδος, πιπιλώντας ώς συνήθως την καραμέλα οτι δήθεν όλοι αυτοί που έχουν τη θέση αυτή είναι φασίστες, οπισθοδρομικοί, Χρυσαυγίτες κλπ !! Τι θα πει πρωτοβουλία για τον συντονισμό σχολείων και μαθητών Αθήνας, τι είδους συντονισμό ονειρεύονται, και γιατί βάλλουν εναντίον της ελεύθερης έκφρασης στα σχολεία, μάλλον δεν τους συμφέρει η ελεύθερη έκφραση, γιατί τα δικά τους ιδανικά και οι τρόποι τους είναι ολοκληρωτικοί και ψευτοπροοδευτικοί! Και τι εννοούν όταν λένε οτι αγωνίζονται για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών μας. Με το ..μας εννοούν μάλλον το δικό τους, να βαδίσουν πάλι δηλαδή στον αγαπημένο τους μπούσουλα-θεωρία της μη…εντατικοποίησης των σπουδών, και στην επιβολή των απόψεών τους!!!

    27. ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

    28. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ………..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ………..ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    29. τα περι sms και συνεννοησεων -ακροδεξιων οργανωσεων- με τους μαθητες ειναι παραμυθια της χαλιμας…
      βαφτιζουν καθε τι ακροδεξιο και φασιστικο γιατι ετσι πουλαει και συμφερει την αριστερα…
      Το Μακεδονικο ποναει ολη την Ελλαδα, μα πιο πολυ τους βορειοελλαδιτες που ειναι και η γεννετηρα τους…
      Αν ηθελαν θα μπορουσαν να κανουν ενα δημοψηφισμα απο την αρχη για την συμφωνια και το ξερουν το αποτελεσμα απο την αρχη…90% τουλαχιστον θα ηταν υπερ του οχι….αυτο τι σημαινει?? οτι ειναι φασιστες ο ελληνικος λαος?? …. νομιζω πως θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα με αυτο το θεμα και φοβαμαι πολυ μην την πληρωσει κανα αθωο παιδι απο κανα ανεγκεφαλο αποβρασμα…..εκει θα εχουμε τα ασυμαζευτα υστερα…

      1. ετσι ακριβως, τι μαλακιες ειναι αυτες χωριζουν τα παιδια σε αριστερα, και δεξια,,,, βρωμαει απο τα αριστερα, και γενικα αν δεις ολα τα παρατραγουδα φραγκατοι τα κανουν

    30. -Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ tsipras ΣΤΕΛΝΕΙ ή ΑΦΗΝΕΙ
      ΑΓΕΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
      ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ
      ΩΘΕΙ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΑΘΩΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ . ,
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ,
      , ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ -ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ..

    Comments are closed.