ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ. “ΜΩΡΗ Γ@ΜΙΟΛ@”. ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ. ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    katerini-parelasi

    Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

     

    Μετά το πέρας τής παρέλασης της 25ης Μαρτίου (2019) στην Κατερίνη, οι επίσημοι «έστριψαν δια του αρραβώνος» δίχως να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

    Ο βουλευτής τού Σύριζα Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, άρον άρον έτρεξε στο αυτοκίνητο του να φύγει ενώ τον ακολούθησε το οργισμένο πλήθος πετώντας του αντικείμενα και φωνάζοντας συνθήματα κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε ο εφιάλτης τής κυβέρνησης Τσίπρα.

    Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να προστατέψουν τον έντρομο βουλευτή αλλά το έκαναν με μεγάλη δυσκολία διότι η οργή τού κόσμου, μικρών και μεγάλων, ήταν ανεξέλεγκτη.

    Ο βουλευτής κατάφερε να μπεί στο αυτοκίνητο του και διέφυγε ανάμεσα από τον κόσμο που προπηλάκιζαν το αυτοκίνητο.

    Τέλος εφόσον κατάφερε ο κύριος Τζαμακλής να διαφύγει οδηγήθηκε σε άγνωστη κατεύθυνση.

    Δυστυχώς η οργή και ο θυμός τού κόσμου δεν αφήνει σε ησυχία τούς τρείς βουλευτές τού Νομού Πιερίας όπου ακόμα και τώρα αστυνομικές δυνάμεις φυλάττουν τις κατοικίες τους σε 24ωρη βάση επιβαρύνοντας τούς φορολογούμενους.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2011 όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε για το γιουχάισμα στις παρελάσεις στους πολιτικούς:

    «Οι σημερινές αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοηθούν. Αποτελούν τον καλύτερο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για τον τόπο. Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες».

    Κατά τόν ΣΥΡΙΖΑ (ώς αντιπολίτευση) η προπηλάκιση τού Τζαμακλή είναι φόρος τιμής σ’ αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για τον τόπο μας.

    Τώρα τί άλλαξε Συριζαίοι και τις αντιδράσεις τις κάνουν… «φασίστες»;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άντε γ@…σου προδότη» φώναζαν στον ΣΥΡΙΖαίο Τζαμακλή κι εκείνος κάπνιζε το τσιγαράκι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΠΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ…… ΚΑΙ ΜΟΙΞΟΚΛΑΙΝΕ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΕΧΑΤΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΤΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ….

    2. Και αυτά είναι μόνο η αρχή, όσο περνά ο καιρός τόσο θα χοντραίνει το πράγμα.

      Άθλιοι άθεοι και απάτριδες πολιτικοί, κοντοζυγώνει η ώρα σας. Όσο προλαβαίνετε κάντε την εκτός χώρας, Τουλάχιστον μετά θα σας κυνηγά σύσωμος ο Ελληνικός Λαός μέσω ίντερπολ με νόμιμες διαδικασίες. Άν μείνετε εδώ δεν βλέπω να γλυτώνετε το λυντσάρισμα.

    3. Παλιογ@μιώλες θα μας βρείτε μπροστά σας, ειδικά αυτός ο γιδιβοσκός ο πολάκης

    4. Κάποιος πρέπει να πει στους Συριζαίους και λοιπούς κομμουνιστές που παπαγαλίζουν ότι “οι κομμουνιστές δεν έχουν πατρίδα” ότι και εκεί έχουν αυταπάτες. Οι πρώτοι διδάξαντες Ρώσοι όχι μόνο λάτρευαν την Ρωσία,όχι μόνο σκοτωθήκανε κατά χιλιάδες στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο για την πατρίδα τους αλλά και λυσσάγανε να υποτάσσουνε τους άλλους λαούς στην μαμά Ρωσία. Στον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα ’46-’49 στέλνανε χιλιάδες ρούβλια και πράκτορες για να κάνουν την Ελλάδα επαρχία της Ρωσίας. Και όταν κάποιοι από τους υποταγμένους πηγαίνανε να σηκώσουν κεφάλι (Ουγγαρία,Τσεχοσλοβακία) στέλνανε τα τανκς και τους λιανίζανε. Αφού οι κομμουνιστές δεν έχουν πατρίδα τι σε νοιάζει τι θα κάνει ο Ούγγρος και ο Τσεχοσλοβάκος? Οι μεγαλύτεροι εθνικιστές και πατριώτες στην ιστορία ήταν οι Ρώσοι κομμουνιστές.

    5. ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.. ΤΙ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ?? ΣΕ 2 ΜΗΝΑΚΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ…. ΕΚΕΊ ΤΟ ΞΎΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΧΑ, ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΉ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΊΣΩ. ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΧΑ.

    6. θα επρεπε να βρίσκεται εκει κάποιος με χοντρά δάχτυλα…σαν τα δικα μου…να του έβαζε κ ενα απότομο κολοδαχτυλο…μονο φωνές κ σουτια δεν φτάνουν…

    7. Μισές δουλειές πάντα….. γ@μίστε τους τα πρέκια ρεεεεε

    8. Οταν είσαι ανεπιθύμητος απο την Ελλάδα και δεν φεύγεις,
      οι κλωτσιές είναι το “ελάχιστο” και “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ”
      του κάθε Ελληνα να Αντιδράσει προς όφελος της Ελλαδας !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!
      Ελληνες αντιδράστε στους προδότες της πατρίδας
      γιατί έχουν στο μυαλό τους κι άλλες προδοσίες !!.!!.!!.!!.!!.!!

    9. Αυτό επρεπε να γινει παντου και σε ολους,αλλα δυστυχως δεν υπαρχει σθενος και θαρρος,μονο λογια

    10. TΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ;
      MΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ;

    11. Μπακαλιαρος με φραπε πανε? Πιασε σε παρακαλω μια μεριδα Μπακαλιαρο σκορδαλια και ενα εσπρεσσο γλυκο με αφρογαλα….

    12. Ο/Η ΤΕΛΗΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΠΑΜΕΝΩΝΔΑΣ Ψ. λέει:

      ΓΙΑ ΤΗΝ Γ@……ΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΑΧ! Ο ΕΡΗΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ. ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ!

    13. Ολο και γλυτώνουν στο τέλος. Μισές δουλειές πάντα κι ο παραδειγματισμός απο πού και πώς θα ερθει?

    14. Κυνήγι και ξεφτίλισμα στα αριστερά προδοτικά σκυλιά για πάντα !

    15. μετά να δούμε ποιος θα τους φυλάει.
      η αυτοκτονείς
      η μετανοεῖς

    Comments are closed.