ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA»!

  Κοινοποίηση:
  nikosmanesis

  Στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας» και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος αποκάλυψε πως πρόσφατα ένας πολιτικός ζήτησε από τον Alpha να απολυθεί.

  Γ.Π: Έχεις ενοχλήσει κάποιους πολιτικούς, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον σταθμό να σου γίνει σύσταση;

  Ν.Μ: «Κάποιοι πολιτικοί έχουν ζητήσει την κεφαλή μου επί πίνακι. Μάλιστα, πρόσφατα ένας δικομανής πολιτικός ζήτησε να απολυθώ, διαφορετικά απειλούσε να κάνει σειρά αγωγών για να με τελειώσει. Τελικά, ούτε αγωγή έκανε ούτε με τέλειωσε. Αλλά και όταν παρουσίαζα το «60 λεπτά Ελλάδα» και κάποιοι δήμαρχοι ήθελαν την κεφαλή μου επί πίνακι, επειδή δεν πειθαρχούσα στο σενάριο που είχαν ετοιμάσει.

  Μου έλεγαν «θα δείξεις τα έργα που έχω κάνει για να επανεκλεγώ» και αρνιόμουν να το κάνω. Αυτά τα πέντε χρόνια, λοιπόν, δέχτηκα πολλές πιέσεις από τους τοπικούς παράγοντες που ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν το image τους. Αυτό που τους απαντούσα ήταν ότι υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες διαχείρισης της εικόνας και δημοσίων σχέσεων και ότι θα μπορούσαν να απευθυνθούν εκεί αν ήθελαν.»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Μανεσης,ενας εξαιρετος δημοσιογράφος.

   το δικομανης πολιτικος,,, φανταζομαι ότι το μυαλο ολων πηγε στο ιδιο παρταλι

  2. Έγκριτος, σωστός με πολύ ωραίο λόγο και αξιοπρέπεια.παραδειγμα προς μιμηση πρέπει να αποτελει για τους δήθεν δημοσιογραφίσκους.

  Leave a Response