ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! “ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ, ΧΟΥΝΤΙΚΕ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kotzias_main03

    Έντονα αποδοκίμασαν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά Έλληνες της Γερμανίας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που ο ίδιος ήταν ομιλητής στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την Συμφωνία των Πρεσπών.

    Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πολίτες που παρακολουθούσαν εξέφρασαν την διαφωνία τους, διακόπτοντάς τον.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτός είναι πατριώτης που όρθωσε ανάστημα στον Κοτζιά: «Eίσαι υπόδικος – Με απειλείς;» (BINTEO)

    Ο κύριος Κοτζιάς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» όσους διαφώνησαν μαζί του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου»!

    Ο ίδιος μάλιστα θεώρησε ότι οι πολίτες, μέλη μακεδονικών συλλόγων τον απείλησαν.

    Τελικά η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Καλά του έκαναν οι πατριώτες μας στο Μόναχο αλλά ποιο καλά θα έκαμαν εαν δεν πήγαινε κανένας να ακούσει ένα σκουπίδι της πολιτικής γκάφας μας. Ελπίζω να μάθαμε τώρα!

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ
      ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ
      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
      ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ
      ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΦΟΔΡΑ

      ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
      ΣΤΑΖΕΙ Ο ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ
      ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟ ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΗΣΕΙ

    3. Α τώρα λύθηκε κ αυτός ο γρίφος!!
      🐥τσιου τσιου
      Χοντρε,όσο είναι καιρός λείαν επιεοκως μεταβολή και ΤΣΑΚΙΣΟΥ…μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια γιατί Μαλαματίνα μέσα στον βρωμικο κ@λο σου και ΘΥΜΗΣΟΥ ούτε το “κουμπαρακι” σου ο Κουταλιανός δεν θα μπορέσει να σε σωσει κ ας είναι καλό μαχήμι…ΔΡΟΜΟ μεθύστακα μπινε

    4. Αντί να σηκωθούν όλοι και να φύγουν , κάθονται τα χουφταλα , οι βρωμογεροι και τον ακούνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα . Ουουυυυστ σκουπίδια !
      Να ψηφίσετε σκουλήκια…

    5. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΝΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    6. Νομιζει ο κεφαλας οτι η Μακεδονια ειναι 120 δοσεις στην εφορια,ΕΝΦΙΑ και Κύπελλο στον Πυργο τον Λευκο…τοσο τον κοβει…μαλλον τοσο τους κοβει!!!
      Παρε 50 ευρω αυξηση στην συνταξη σου ρε χοντρε και πανε ψοφα μεσα σε κανενα γυραδικο τελευταια εικονα σου να ειναι οι πανσετες που θα ψηνονται και ο γυρος που θα γυρναει.

    7. Υπομονη 5 μηνες Ελληνες…. το βραδυ των βουλευτικων εκλογων θα αρχισουν οι φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ σε οοοοοολους αυτους και σε οοοοοσους τους υποστηριζουν

    8. «Βούλωσέ το εσύ και άκου, αμερικανοκομουνιστήρι»!

    9. Αντί να τον ξεχέσουν όλοι πατόκορφα ανέχονταν το βούλωσε το του προδότη, χωρίς να υποστηρίξουν τον άνθρωπο που λέει ότι λέει όλος ο ελληνικός λαός. Δεν φοβήθηκα είπε την φυλάκιση τότε θα φοβηθώ τώρα, κλάνεις μέντες σάκε με σκατά απλά έχεις μπράβους να σε φυλάνε. Επίσης τον είπε τον άνθρωπο μωρή. Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, άρα και προδότης και πούστης ο Κοτζιάς. Φτου σου σαβούρη κωλόχοντρε δεν θα προλάβεις να τα φάς αυτά που πήρες για το ξεπούλημα, ο θάνατος σου κλείνει το μάτι, απο αρρώστια θα πάς καταραμένε μπινέ!

    10. Στον ταφο σου θα πεταμε πανσετες πυτογυρα μοσχαρισια παιδακια κεφτεδακια χοιρινα…

    11. Φοβερο….μου θυμιζει κατι απαυτο που ειδα στις ειδησεις χτες.βριζει ο καθενας την κυβερνηση του φοιτητη και ταυτοχρονα περπατουσε στους δρομους και τον κερνουσαν φαγητο και σαλιαριζαν.λακεδες.επιπεδο κατο υπο του μηδενος.λιγοι μείναμε ελληνες

    12. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γουρούνι διοργανώνει ομιλίες. Περιμένει να του πουν μπράβο ?
      Μα τόσο μαλάκας ?

    13. ΕΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ Ν ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ………ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ .ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ; ΠΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

      1. Εσυ μην μιλας κρητικε κατσαπλια,30+ χρονια ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΤΟΚ και τωρα Συριζα,silance.

    14. ..γιατι δεν περασε το σχολιο που εκανα πριν;;;

    15. Όχι Έλληνες. Όποιος είναι ΕΛΛΗΝΑΣ δεν συμφωνεί με τον προδότη τουρκογυφτο Κοτζιά . Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ.

    16. …για να μαθετε μερικοι…αυτο το απλυτο ηλιθιο παρασιτο με τον ονομα κοτζιας ηταν καλεσμενος απο συριζαιους να παει εκει…και οι Μακεδονες πηγαν ευλογα να διαμαρτυρηθουν…και ουτε τον διεκοψαν…ζητησαν τον λογο να μιλησουν και τον πηραν…αλλα ως γνωστο οταν τα απλυτα ακουνε τις αληθειες που πονανε τοτε τα κανουν επανω τους…και επειδη το διποδο κοτζια δεν ηξερε η φοβοταν να απαντησει,αποκαλεσε χουντικο τον κυριο που ρωτησε και του ειπε βουλωστο…μετα οι γλυφτες συριζαιοι αρχισαν τα γιουχα και με το ζορι απομακρυναν τους Ελληνες απο την αιθουσα…..αυτα τα ολιγα και απο πρωτο χερι……..

      1. ΑΣΕ ΤΑ ”ΠΡΩΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ”…. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ… ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΡΟΜΠΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΑΛΑΚΑΣ. ΨΑΞΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ”ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ” ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. … ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΕΡΙ….

    17. Την ημερα πόσα σουβλακια τρως?Το ντεποζιτο που εχεις μπροστα γεμιζει με τεσσερα πυτογυρα και 2 μπυρες.

    18. Και τι δουλεια ειχαν να πανε να ακουσουν αυτον τον μα@@κα.Τι περιμεναν να τους πει διαφορετικο.Αρα ηθελαν και τα ακουσαν.

    19. Τι ειναι η Μακεδονκα ρε χοντροβουβαλε 120 δοσεις στην Εφορια ,ΕΝΦΙΑ ,η κύπελλο στο Πυργο το Λευκο…Αυτα να τα πεις σε τιποτα ανθρωπακια που περιμενουν τις εκπτωσεις να ψωνισουν απ τα ZARA.
      Παρε 50 ευρω αυξηση στην συνταξη και ψοφα σε κανενα γυραδικο μεσα.

    20. Τι νομιζεις βρε χοντρο Κοντζια οτι φοβομαστε τον Πολεμο με τους εβραιους και τους Αμερικανους η με τους Σκοπιανους και τους Αλβανους….Εισαι λιγος χοντρε πανε φαε κανενα Σουβλακι

    21. Τιμη και καμαρι σε οποιον αποκαλεσθει χουντικος απο αυτους τους βοθρους χαρακτηρες.Το μεγιστον αγαθον που εφερε η επταετεια ητο η ευημερια και η ευυποληψια του Ελληνα πολιτη σε αντιθεση με την μιζερια και ανυποληψια που που βιωνετε τα τελευταια χρονια 45 χρονια και ιδιως στο πιο κοντινο σημερα απο τους τσαρλατανους της επιλογης σας στη πολιτικη σκηνη.

    22. H Μακεδονια πουτανας γιοι δεν παραδιδεται θα πληρωσεται.Τι ειναι ρε βλακα κοντζια η Μακεδονια ρε βλακα εμεις στην Βαβυλωνα μπηκαμε αμερικανους και εβραιους θα φοβηθουμε…θα σου φαω την καρδια με το χερι.

    23. Κοτζιάς ένας κολοαλβανός που θα έχει άσχημο τέλος.

    24. Ακόμα κυκλοφορεί ελευθερο αυτό το προδοτικό ελεηνό δίποδο? Μαντρώστε τον! Ειναι επικίνδυνος!

    25. Μαλλον δεν τα ξερετε καλα…. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΑΝ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ??? ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΡΕΕΕΕ! ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    26. Ο/Η Βουλοσετο αριστερος? Ρε μηπως μπερδεψαν τα εδρανα λέει:

      Βουλωσετο…..οταν καποιοι αλλοι μιλουσαν μεσα στην βουλη με αυτον τον τροπο τους λεγανε ακρκδεξιους φασιστες…Αυτος οταν λεει βουλοσετο σε πολιτες οχι πολιτικους τι ειναι?

      1. Μπράβο, αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γω…. Βουλωστο? …. Πώς μιλάει έτσι ο πολύς “κύριος καθηγητής”, “ο κύριος υπουργός”? Που είναι οι τρόποι του, τα επιχειρήματα του, οι απαντήσεις του, οι εξηγήσεις του? … Αντίθετα, όλοι στην ίδια γραμμή, αυτούς που αντιδρούν προσπαθούν να τους μειώσουν χαρακτηρίζοντας τους “φασίστες”, “χουντικούς”, “εθνικιστές”…

    Comments are closed.