ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ! ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ». ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ – ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  aleksi

  Με την αιτιολογία ότι παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του

  Με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

  KANTE KLIK

  Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

  Το εν λόγω βίντεο, το οποίο ο Εμμανουήλ Μπούχλης απο τ’ Ασκύφου Σφακίων ανάρτησε αρχικά στη σελίδα του στο Facebook, κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω απο 500.000 προβολές μέσα σε μόλις λίγες ώρες, βοηθώντας έτσι ώστε να γίνει για μία ακόμη φορά viral το «Μακεδονία Ξακουστή».
  Η ευρεία δημοσιότητα που έλαβε το βίντεο είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο έπειτα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίζεται να αντιδρά αρνητικά, όταν, μεμονωμένα ή συντονισμένα, μέλη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων επιχειρούν να τραγουδήσουν το συγκεκριμένο εμβατήριο. Παρά το γεγονός ότι υψηλόβαθμες στρατιωτικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαταγή, γραπτή ή προφορική, που να απαγορεύει το «Μακεδονία ξακουστή» στις Ένοπλες Δυνάμεις, εντούτοις δεν έχει κοπάσει εντελώς ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει αναφορικά με το ενδεχόμενο να κοπεί από τις στρατιωτικές παρελάσεις το «Μακεδονία Ξακουστή» κατόπιν άνωθεν κυβερνητικής εντολής.

  Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, κύκλοι του ΓΕΣ τονίζουν ότι η αποβολή του στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τραγουδάει το γνωστό εμβατήριο, αλλά συνδέεται με την απερισκεψία του στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται να μην τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του.

  «Το να πραγματοποιείς άλμα με αλεξίπτωτο και ταυτόχρονα να τραβάς βίντεο με το κινητό σου είναι σαν να οδηγείς μηχανή με 180 χιλιόμετρα την ώρα, να κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι και ταυτόχρονα με το άλλο να μιλάς στο τηλέφωνό σου. Ο στρατιώτης, αν και νεοσύλεκτος, εμφανίζεται να αψηφά τους κανόνες ασφαλείας αφού κρατά τον ιμάντα με το ένα χέρι, δεν έχει την προσοχή του στραμμένη στη ζώνη ρίψης και στους γύρω του, ενώ ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συναδέλφων του που τον περίμεναν εντός της ζώνης ρίψης, δεδομένου ότι θα μπορούσε να του φύγει το κινητό από το χέρι και πέφτοντας να χτυπήσει κάποιον από τους τελευταίους» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι.
  Παράλληλα, επισημάνουν ότι ο συγκεκριμένος στρατιώτης, μην δίνοντας όλη του την προσοχή στο άλμα, κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά και ίδιος, καθώς προσγειώθηκε όρθιος στο έδαφος, μην τηρώντας τις σχετικές οδηγίες προσγείωσις με αλεξίπτωτο που είχε λάβει νωρίτερα από τους εκπαιδευτές του.

  Σε όλη την Ελλάδα ξέσπασε ένα κύμα συμπαράστασης υπερ του παλληκαριού μας

  ALEKS 7

  ALEKS 1

  ALEKS 2

  ALEKS 3

  ALEKS 4

  ALEKS 5

  ALEKS 6

  Την ίδια στιγμή ο ΥΠΕΘΑ Αποστολάκης έχει δώσει άδεια να κάνουν διαφημιστικές πτώσεις οι αλεξιπτωτιστές πάνω στο εμπορικό σήμα καναλιού Master Chef με το οποίο συνεργάστηκε ο γιος του σεφ Αποστολάκης.

  Δύο μέτρα και δύο σταθμά με λίγα λόγια.

  Δείτε το βίντεο:

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  27 Σχόλια

  1. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ . ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ .

  2. Έλληνα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους γονείς σου!
   Στην μητέρα σου και στον πατέρα σου οφείλεται η λεβεντιά σου!

  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! Ο Γ’ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  4. ΝΑΤΟΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΑ…… Η ΗΓΕΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣΣΟΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΜΕΡΙΑ ΚΥΦΗΝΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΟΛΟΙ…… ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ…………….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…………………

  5. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΝΕΑΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ 94Β ΣΕΙΡΑ .ΣΩΣΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ….ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

  6. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΖΩΑ Ε ΖΩΑ.
   ΑΪΝΤΕ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ.

  7. ΟΥΣΤ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ! ! !
   ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΡΕ ; ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ;
   ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ !
   ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ !

  8. Καλά του κάνανε του βλακουλη ψευτομαγκα κρητικου με το μουστακακι του λουγκρα. Πρώτα έπρεπε στρατοδικείο. Άντε έχουν κάνει το στράτευμα παιδική χαρά τα ζώα.

  9. ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  10. Αδερφε λυπαμαι που ειμαι απορος και δεν μπορω να κινησω διαδικασιες για να μας πουνε τι γινεται με τους αλβανικους αετους στο στρατευμα.Επισης λυπαμαι που για αλλη μια φορα δεν θα σε τιμησω με αυτο που σου αξιζει οπως θυσια και μπροσταρης εγω γιατι και λεφτα να ειχα αυτο θα προτιμουσα να δωσω σε καθε αδερφο οπως εσυ δηλαδη να τους κανω ενα Απριλιανο γαμηση μεχρι να μας πουνε για τους αλβανικους αετους.Επισης ολοι εμεις οι πατριωτες εδω που δεν ξερουμε να ενωθουμε Ισως θα επρεπε μαζικα να τους επιστρεψουμε τα στρατιωτικα μας φυλλαδια και να μεινουν με τους αλβανους κι οταν τους γαμησουνε τοτε θα πολεμησουμε τα φυλλαδια πισω τους αφηνουμε να τη φανε και μετα πολεμαμε.ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΚΤΟΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΚΤΟΝΟΣ εγω μπροστραρης και το αιμα μου Θα δινω για καθε αδερφο ιδιαιτερα νεοτερο

  11. Και ελαφριά την έβγαλε. Εμάς δε μας άφηναν να βάλουμε πολιτική εφημερίδα στο στρατόπεδο. Όχι να κάνουμε κυρήγματα «για αυτούς που τα πούλησαν». Επίσης η Λάρισα από πότε έγινε Μακεδονία;

  12. Αποστολάκη γαμιετε εσύ και η οικογένεια σου κωλοπουστα,όσοι ψηφηζουν πάλι τους ίδιους όπως εδώ και 40 χρόνια είναι το ίδιο προδότες,ο αληθινός εχθρός είναι οι ψηφοφόροι τους αυτοί συντηρούν τον καρκίνο

  13. Μπράβο αγόρι μου τους ξεφτιλησες παγκοσμίως και γι’αυτό σε έδιωξαν τρέμουν τα ζώα γιατί βλέπουν ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες έχουνε χεστει γιατί ξέρουν τι τους περιμενει

  14. Οι του ΓΕΣ είναι ανθελληνες προδότες και σκατοπουστες φοράνε τα στριγκακια των συζύγων όταν πέφτουν για πτώση ρε πανιβλακες εγγυηστεοτι θα φτάσουν κάτω ζωντανοί? Τι παπάρια προβάλετε ότι δήθεν έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του και τη ζωή των συναδέλφων του.ειστε εσείς οι καραβαναδες τελείως καραμαλακες όσο για τη βιντεοσκόπηση καραβάνομαλακες δεν ήταν στο στρατώνα ήταν αυτός και ο θεός σκατομαλακες

  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ; ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ; ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  16. Απ΄το Θεό (που δεν πιστεύετε) να το βρείτε μ@@νοσκυλα. Μη χαίρεστε.Θα το ακούτε πολλές φορές το τραγούδι αυτό. Και όσο και να κυνηγάτε κοσμό να ξέρετε ότι μας συσπειρώνετε και στο τέλος θα μας κλάσετε αυτά που δεν έχετε λούγκρες :τα @ρχίδι@!!!!

  17. Πλεον οι προδοτες συριζαιοι θα μας κλεινουν φυλακη και μονο που θα λεμε οτι ειμαστε Ελληνες!!Παιδια σωστε την πατριδα!!!!!Ψηφιστε Χρυση Αυγη!!!!!Ο κουλης ειναι κολος και βρακι με τον αριστερο φασιστα αλεξη.θα το δειτε αν βγει ΝΔ χειροτερα θα ειναι τα πραγματα

  18. Σκατά στα μούτρα σας ξεφτιλισμένοι, παράσιτα ανθέλληνες εξουσιαστές τους ΓΕΣ μάστερ των προδοτών και των τούρκων. Αυτά τα αρχίδια στήνουν κώλο στους τούρκους και τιμωρούνε τους μάχιμους Έλληνες κολλημένοι πάντα σε μια καρέκλα. Αποστολάκη μπινέ σαυρομούρη ούτε για να πλένεις πιάτα στο Μάστερ σεφ δεν αξίζεις όχι για αρχηγός. Αυτός θα δώσει εντολή για να μας σώσει απο τους τούρκους εεε; Το πιο πιθανόν είναι να αλοιφτεί με βαζελίνη ολόκληρος. Μπράβο στο παιδί και στους γονείς του που βγάλανε τέτοιο διαμάντι. Το καλό και το άξιο πάντα θα το κυνηγάνε οι ανάξιοι και πάντα θα σέρνονται στην βρώμα της ψυχής τους.

  19. Έχουν ένα δίκιο οι του ΓΕΣ εδώ που τα λέμε στο θέμα ασφαλείας. Αλλά δεν βάζεις γ@μω το κέρατό μου κάμερες και μαγείρισσες σε στρατόπεδο με καταδρομείς. Δε βγάζεις φορά παρτίδα τα πρόσωπα των καταδρομέων και δεν κάνουν πλάνα του στρατοπέδου οι κάμερες που θα τα πάρουν οι μογγολοι. Αυτός ο ανεγκέφαλος που έδωσε το οκ για τη μαγειρική, πότε και πώς θα τιμωρηθεί; Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι μερικές μέρες φυλακή και μια σύσταση για να πάει το παλικάρι πίσω στους γονείς του σώος και να μην κάνει τέτοια πράγματα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα.

  Leave a Response