ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ! “ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ…” – ΚΟΥΛΗ ΡΗΜΑΞΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-erdogan-2

    Oτιδήποτε δημοσιεύεται στην κατεξοχήν ερντογανική εφημερίδα Γενί Σαφάκ έχει μεγάλη σημασία διότι απηχεί τις απόψεις του ίδιου του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς ο διευθυντής της εφημερίδας Ιμπραχίμ Καραγκιούλ είναι εκ των πιο στενών φίλων και συμβούλων του.Έτσι η Άγκυρα μετά την ΑΟΖ της Κύπρου, το Αιγαίο και την ελληνική υφαλοκρηπίδα στην Κρήτη, ανοίγει μέτωπο στην Δυτική Θράκη της οποίας την απόσχιση ζητάει!

    Ετσι λοιπόν η ερντογανική εφημερίδα παρουσιάζει κάποιον Ferruh Ozkan, ο οποίος εμφανίζεται ως πρόεδρος της «Ιδρυτικής Βουλής Δυτικής Θράκης» και υπογράφει επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση, με την οποία ζητεί τη δημιουργία ειδικού καθεστώτος στη Δυτική Θράκη, έως την 21η Αυγούστου 2020.

    Αυτός ο απίστευτος τύπος, ο Ferruh Ozkan, ισχυρίζεται πως έχουν παραβιαστεί όλες οι συνθήκες που καθορίζουν το καθεστώς των μειονοτήτων και που αφορούν στη Δυτική Θράκη και προσθέτει: «Η Ελλάδα που συνομιλεί με τον Χαφτάρ καλά θα κάνει να μιλήσει και με την Ιδρυτική Βουλή της Δυτικής Θράκης για τη δημιουργία ειδικού καθεστώτος.»

    Δεν εξηγεί τι σημαίνει για αυτόν ειδικό καθεστώς ή τι θα προέβλεπε ένα ειδικό καθεστώς, ούτε σε ποιες συνθήκες το στηρίζει αυτό αλλά μπορούμε να φανταστούμε που το πάει.

    Το κείμενο του Ferruh Ozkan δεν κάνει καμία αναφορά στη Συνθήκη της Λωζάννης, ούτε βεβαίως και αναφέρεται συγκεκριμένα στα επίμαχα άρθρα είτε της Ευρωπαϊκής Συνθήκης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είτε στα επίμαχα κείμενα που καθορίζουν το λεγόμενο «Κεκτημένο της Κοπεγχάγης» που είναι και ο χάρτης συμπεριφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς τα μείζονα ζητήματα των μειονοτήτων.

    b7bdd-ghjkjkhgjkgh

    Η κυβερνητική «Yeni Safak» αξίζει να σημειωθεί πως είναι η εφημερίδα η οποία πουλάει περισσότερα φύλα στην Τουρκία και συνεπώς έχει μεγάλη διάδοση στα τουρκικά λαϊκά στρώματα τα οποία αποτελούν και την «δεξαμενή» των ψηφοφόρων του Ερντογάν αλλά και τον «πυρήνα» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων (τα περισσότερα στελέχη προέρχονται από την μικρομεσαία τάξη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ . ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ .
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      26/01/2020

    2. Τί να είπη κανείς
      Δεν βρίσκεται, καλά ελληνόφωνος ξενόδουλος πολιτικός, αλλά ένας πατριώτης ηγέτης στρατιωτικός, βρε παιδί μου, να πή το αυτονόητο: πού είναι οι Έλληνες της Κων/πόλεως, 150.000 ισόποσοι μ’ αυτούς τους μουσουλμάνους της Δ.Θράκης που βάσει συνθήκης Λωζάνης εξαιρέθησαν της ανταλλαγής ελλην. και τουρκ.πληθυσμών και έμειναν εκατέρωθεν στον τόπο τους; Αυτοί όχι μόνο εκδιώχθηκαν αλλά ούτε και περιουσίες δεν διέσωσαν. Και ήταν όλοι μεγαλοπιασμένοι όλοι αυτοί, όχι φτωχοχωρικοί όπως οι Τούρκοι.
      Φρίκη, απαιδευσία, προδοσία και ραγιαδισμός, χάλια αδιόρθωτα η σημερινή δημοκρατοκατοχική Ελλάς.

    3. Τα λαθη πληρωνονται!!!!!!! Οταν οι Τουρκοι εδιωχναν πανω απο εκατο χιλιαδες Ελληνες απο την Κωνσταντινουπολη, η τοτε Ελληνικη κυβερνηση, αντι να διωξει τους Τουρκους απο την Θρακη, που ποτε δεν παραδεχθηκαν οτι ειναι Ελληνες μουσουλμανοι, τους αφησε και τωρα να τα αποτελεσματα, θελουν και την Θρακη!!!!!!!!! Ουτε κλεινουμε το Τουρκικο Προξενειο στην Θρακη ,το οποιο αλωνιζει!!!!!! Γενικα οταν εισαι ενδοτικος και υποχωριτικος και διαλαλεις και το τροπαριο, οτι δεν διεκδικεις τιποτα, τοτε οι αλλοι αποθρασυνονται και διεκδικουν αυτοι, Τσαμουριες, νησια, Μακεδονια κλπ. !!!!!!! Γι ‘ αυτο καρποζοεισπρακτορες αλλαξτε ροτα οσο ειναι καιρος!!!!!!!

    4. Ενεκα του πιο βλαμενου λαου της υφηλιου του νεοελληνα δηλαδη δεν μπορει αυτος ο τοπος να.αναδειξει εναν ηγετη ακομα κι αν υπαρχει θαβεται κατω απ το βαρος της ηλιθιοτητας της τοιαυτης γενιας νεοελληνων. Αυτο φταιέι και μονον

    5. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ-ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ….ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΟΝΙΑ ΜΑΣ……ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ…

    6. Να ζητήσει η Ελλάδα, εξαιτίας των προκλητικων δηλώσεων της Τουρκίας, αποστρατικοποιηση της κατεχόμενης ανατολικής Θράκης και δημιουργία νεκρης ζώνης για την προάσπιση της ειρήνης στο όνομα της φιλίας των λαών.

      1. Ποια είναι η κατεχόμενη ανατολική Θράκη; όπως λέμε ανδριανουπολη;

    7. ΕΝΕΚΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    8. Έπρεπε τότε με την εισβολή στην Κύπρο να αδειασει τελείως η νησιωτική Ελλάδα από Τούρκους,με το ετσι θέλω και όχι οποίος επιθυμεί,γι’αυτό τώρα κουνιούνται τα μεμετια πχ όπως στην Ρόδο που έχουν τεράστιες περιουσιες

    9. Υπαρχει ενας ΕΛΛΗΝΑΣ που θα βαλει κωλοδακτυλο στον ημιτρελλο βεζυρη ?

      η ΕΛΛΑΔΑ τι διεκδικει απο τα μεμετια ?

      η το γνωστο παραμυθι της ειρηνικης χωρας .,.,.

    10. Οταν γεμιζει ο καθε τοπος μουσουλμανους αυτα θα λενε και θα απαιτουν οι κωλοτουρκοι.

    11. Μας βρήκαν μαλάκες όλοι και όλο και μας μαδάνε και από κάτι. Λαθροόρκς μπουκάρουν από όλα τα πέρατα του κόσμου να τους ταΐζουμε τσάμπα, πλακουτσοκέφαλοι αλβανοί θέλουν Τσαμουριές, γυφτοσλάβοι μας πήραν ήδη τη Μακεδονία, μόγγολα θέλουν νησιά και Θράκη, οι Βούλγαροι όπου να’ναι θα ανοίξει και αυτών η όρεξη για τις παλαιόθεν ιδέες τους… Μας βρήκαν μαλάκες όλοι για είμαστε ο πιο μαλάκας και γελοίος λαός του σύμπαντος και ψηφίζουμε αυτούς που μας αξίζουν.

    12. Η Μακεδονια ανηκει στης αρκούδες της,η Θρακη στα κατσικια της ,το Αιγαιο στα ψαρια του και η Κρητη στον Πολακη δωστε τα όλα να τελειώνουμε μωρε;!!!

    Comments are closed.