«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! «ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ» – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ;;

  Κοινοποίηση:
  1

  Στην αποκάλυψη ότι «πολύ σύντομα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα φτάσει τον αριθμό 10» προχώρησε ο Κώστας Κατσίκης χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

  Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο Πάνος Καμμένος θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα.

  Διευκρίνισε, επίσης, στην ερώτηση αν οι ΑΝΕΛ θα στήρίξουν το επόμενο διάστημα νομοσχέδια της κυβέρνησης ότι «εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Εάν κρίνουμε ότι κάτι ωφελεί το δημόσιο συμφέρον θα το στηρίζουμε. Εάν είναι κάτι θετικό θα στο στηρίζουμε πάντα όχι μόνο με αυτή την κυβέρνηση αλλά και με τις επόμενες».

  Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «αποστάτες» για τους βουλευτές-υπουργούς των ΑΝΕΛ που στήριξαν την κυβέρνηση ο Κώστας Κατσίκης είπε ότι «δεν παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό αποστάτες. Όταν μπήκαν στην οικογένεια των ΑΝΕΛ μπήκαν στη βάση των αρχών και έδωσαν όρκο να τις τηρούν εντούτοις εν τοις πράγμασι το αντίθετο έκαναν».

  «Ας δούμε τα επόμενα βήματά τους, θα ενσωματωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνυπάρχουν απλά, θα βρουν κάποιο φορέα για να εκφραστούν;»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΙΚΗ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ».ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΟΥΧΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ «ΨΙΛΕΣ»ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ.ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

  2. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

  Leave a Response