ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ “ΕΔΙΝΑΝ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣ – ΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    xa1

    Εξωφρενικό!

    Έμμισθους χαφιέδες επιστράτευσαν οι Συριζαίοι για να… τηρήσουν την τάξη κατά την προχθεσινή ομιλία του Τσίπρα στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης.

    Φορώντας κόκκινα περιβραχιόνια σαν άλλοι Ες Ες τριγυρνούσαν αθόρυβα ανάμεσα στο πλήθος και υπεδείκνυαν ποιον να ξυλοφορτώσουν οι ασφαλίτες και στη συνέχεια να τον πετάξουν έξω. Γιατί; Επειδή κρατούσαν ελληνική σημαία και θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την επαίσχυντη συμφωνία – ξεπούλημα των Πρεσπών.

    Μάλιστα όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, άνδρας με ελληνική σημαία που… τόλμησε να τραγουδήσει το “Μακεδονία Ξακουστή” έφυγε με τις κλωτσιές από το κλειστό γυμναστήριο αφού άπλυτοι υπάλληλοι – χαφιέδες του ΣΥΡΙΖΑ τον πήραν σηκωτό από τις μασχάλες. Η αριστερή χούντα σε πλήρη εξέλιξη.

    Όπως θα δείτε παρακάτω σε φωτογραφία που δημοσίευσε το σάιτ oparlapipas.gr ένας από αυτούς είναι εκπαιδευτικός από το Ωραιόκαστρο που ως γνήσιος κομμουνιστής τριγυρνούσε αθόρυβα στο πλήθος και έκοβε φάτσες. Θαυμάστε τον:

    παρλα

    Στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, αποκαλεί ναζιστές και φασίστες όσους ντύνονται με χλαμύδες και περικεφαλαίες και τους συνδέει με τη Χρυσή Αυγή. Τονίζει μάλιστα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών τερματίζει τη… παραχάραξη της Ιστορίας μας.

    Όμως δεν ήταν ο μόνος χαφιές που κυκλοφορούσε στις κερκίδες.

    Σύμφωνα με φωτογραφίες του seleo.gr, ολόκληρος στρατός με κόκκινα περιβραχιόνια περιφρουρούσε την ομιλία από… ανεπιθύμητους τρομοκρατώντας όπως μόνο καθεστώτα όπως των Ναζί και της ΕΣΣΔ έκαναν.

    xa1

    Tsipras_pale-1

    Για τον ρόλο και την δράση τους μάλιστα εξέδωσε  ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μακεδονικών Συλλόγων

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη φιλήσυχοι Έλληνες πολίτες (ΓΝΗΣΙΟΙ Μακεδόνες) εκδιώχθηκαν, προπηλακίστηκαν και συνελήφθησαν επειδή απλά ανταποκρίθηκαν στο δημόσιο (;) κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για να ακούσουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για την Μακεδονία (;) και την Δημοκρατία (;). Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για σεβασμό στην ύπαρξη γειτονικών λαών όταν ο ίδιος ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τον δικό του λαό. Μίλησε για Δημοκρατία την ίδια στιγμή που στην δήθεν δημόσια ομιλία του επικρατούσε καθεστώς τρομοκρατίας για τους εκατοντάδες γνήσιους Μακεδόνες που θέλησαν να παρευρεθούν. Μίλησε για πατριωτισμό την ίδια στιγμή που έκανε άσκοπες συλλήψεις Ελλήνων πατριωτών για … προληπτικούς λόγους, προφανώς για να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη στη δογματική του ομιλία.

    Στην είσοδο υπήρχε λίστα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ προσώπων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος, ο οποίος προσήχθη μάλιστα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για … προληπτικούς λόγους μαζί με άλλους 30 γνήσιους Μακεδόνες.

    Όσοι πατριώτες κατάφεραν να περάσουν από τον αυστηρό έλεγχο εθνικών φρονημάτων της εισόδου εντοπίστηκαν από μαυροφορεμένους εντεταλμένους του ΣΥΡΙΖΑ που φορούσαν ένα κόκκινο περιβραχιόνιο θυμίζοντας σύγχρονους χαφιέδες φασιστικού καθεστώτος. Το αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει η ομιλία περίπου 2 ώρες μέχρι να αδειάσει ο χώρος από τους εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες που σίγουρα θα εξέφραζαν αντίλογο στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια στημένη ομιλία/φιάσκο, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έπεισε τα ήδη πεπεισμένα 1500 κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρέμειναν στον χώρο ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας γίνεται για το καλό της … χώρας των Σκοπίων.

    Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κατάχρηση εξουσίας για να δείξει μια «μαγική» εικόνα στην ομιλία του. Έβαλε την Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Έλληνες πατριώτες και άφησε απροστάτευτους τους Έλληνες πολίτες στο έλεος των πραγματικών κακοποιών. Ήρθε να μιλήσει για την Μακεδονία και απέκλεισε με πρωτοφανή φασιστικό τρόπο του γνήσιους Μακεδόνες να παρευρεθούν. Συνεχίζει την καταστροφική πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας βασιζόμενος σε πρακτικές ολοκληρωτικού καθεστώτος.

    Έχει χάσει την στήριξη του Ελληνικού λαού και αυτό φαίνεται από το ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ στην στημένη ομιλία του στο Παλαί ντε Σπορ.

    Αλέξη Τσίπρα εμείς οι ΓΝΗΣΙΟΙ Μακεδόνες θα θυμόμαστε την αντιμετώπιση που είχαμε από τον κομματικό σου στρατό. Θα θυμόμαστε τις φασιστικές πρακτικές τρομοκρατίας που επέδειξες. Θα θυμόμαστε ότι θέλησες να τσαλακώσεις την αξιοπρέπειά μας. Να θυμάσαι όμως κι εσύ ότι θα διεκδικήσουμε το ΔΙΚΑΙΟ για την Μακεδονία και την Δημοκρατία μέχρι τέλους κι ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ξυλο στους κοκκινους οπου τους πετυχετε!

    2. Μόνο όταν βρεθούν στον πάτο της θάλασσας να μετράνε αχινούς θα ησυχάσουμε από τους προδότες κουμμουνισταί …

    3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ π παιδοφιλικος συριζαιος ταγματασφαλιτης καραφλας του συριζα που εδινε ελληνες…εχει φεισμππουκ και ειναι υπερ της δημοκρατιας της “μακεδονιας”..ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ο παιδεραστης καραφλας ναζιστερος απογονος του χιτλερ-σταλιν

    4. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ Β-Ο-Υ-Λ-Γ-Α-Ρ-Ο-Υ-Σ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ”…. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ “ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ” ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ “ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ” ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ…. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΒΑΡΒΑΡΟΙ” ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ…. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ Σ Ω Σ Τ Ο ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!!!!!!!!

    5. ΕΞΩ ΕΣ ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!!

    6. Είναι η συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ξεχνάνε και τίς παλιές συνήθειες……

    7. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (υποψιν ειμαι χριστιανος ορθοδοξος ΟΧΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ) ΡΕ 2018 ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΞΩΓΑΜΑ ΥΜΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    8. Αυτά τα κάνουν όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα όχι μόνο τα αριστερά ΟΛΑ

    9. Δεν βαριέσαι ποιος μαλάκας θα βρεθεί να τους ξαναψηφίσει ;

    10. Δείτε φάτσες χαφιεδων… Για πολλές κλωτσιές βρωμιαριδες… Τσιπρα από την Μακεδονία αθεε τα παπαρια μας θα πάρεις στις εκλογές… Και το τσόκαρο την Νοτοπουλου παρτην σπίτι σου να κάνετε παρέα.. Ουστ κοπριες…

    11. Αραγε ποσοι απο απο τους μακεδονες τον ψηφησαν και πηρε 34/%.Με γεια τωρα και ξυδακι.

    12. Κανονικά έπρεπε όλοι οι Έλληνες να Βαράνε τους άπλυτους ομαδικά όπου τους πετύχουν,σε λεωφορεία,μανάβικα,γήπεδα,παραλίες κλπ. Αλλά πιστεύω ότι οι νεοέλληνες είναι λίγο κότες μαλθακοί χωρίς αίμα θα έλεγα.

    Comments are closed.