ΑΤΤΙΛΑΣ 3 ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ImageHandler.ashx

    “Αναδιαμόρφωση” συνόρων έχουμε στην Κύπρο μετά το “πράσινο φως” της Βρετανίας στις τουρκικές δυνάμεις. “Ανοίγουν στόματα” πλέον για την “στρατηγική ψυχραιμία” Ν.Αναστασιάδη καθώς οι πολίτες ανέφεραν πως και επίσημα έχουμε την πρώτη απώλεια εθνικού εδάφους από το 1974!

     

    Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις προχώρησαν τάχιστα σε “οικιστική προέλαση” δηλαδή εποικισμό της περιοχής που κατέλαβαν!

    Ο «Φιλελεύθερος» σε οδοιπορικό κατέγραψε συγκλονιστικά ντοκουμέντα που δείχνουν οικιστική προέλαση του Αττίλα, μέχρι μόλις μερικά μέτρα από το φυλάκιο της Αστυνομίας των Βάσεων η οποία είναι υπεύθυνη για τη διέλευση των οχημάτων από το κατοχικό οδόφραγμα.

    Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον τέσσερα σπίτια Ελληνοκυπρίων, είναι ολοφάνερο ότι έχουν κατοικηθεί εδώ και ένα περίπου μήνα, καταγγέλλουν κάτοικοι. Και κανείς δεν μιλούσε.

    «Και όσοι είναι δυνατόν να μην το πιστεύουν, να έρθουν στην περιοχή να τους τα δείξουμε ή το βράδυ να ακούσουν τις φωνές των παιδιών των Τούρκων και τα φώτα που ανάβουν», λέχθηκε χαρακτηριστικά από Ελληνοκύπριο κάτοικο της περιοχής.

    Υπάρχουν περίπου δέκα σπίτια στην περιοχή, τρία εκ των οποίων οι ένοπλοι στρατιώτες και αξιωματικοί του “Αττίλα” τα επιδιόρθωσαν και τα έδωσαν προς κατοίκηση.

    Νέα εξέλιξη που εύλογα πλέον παραπέμπει στο ενδεχόμενο ανά πάσα στιγμή στο επόμενο διάστημα, οι “Αττίλες” να προχωρήσουν σε περαιτέρω ή και πλήρη εποικισμό του οικισμού των Στροβιλιών.

    Προσθέτοντας, ότι αυτό αποτελεί σαφή παραβίαση του μέχρι τώρα στάτους-κβο της νεκρής ζώνης, γιατί όπως ανέφεραν, το 1974 τον Αύγουστο μια ύλη τουρκικών αρμάτων μάχης είχε προελάσει πλησίον του οικισμού, πολύ κοντά στα σπίτια που έχουν κατοικηθεί αλλά ανακόπηκαν τότε από Βρετανούς στρατιώτες και ειρηνευτές.

    Την ίδια ώρα, η Εθνική Φρουρά βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, όπως γράψαμε νωρίτερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. (Διαβάστε εδώ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ, «ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ») και όλα μπορούν να συμβούν τις επόμενες ώρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ωρέ κουμπάρε μετά το 1974 επί 45 χρόνια… ακόμα ετοιμάζεται;;;

    2. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΜΑΧΗΤΟΙ ΕΔΑΦΟΙ ΘΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΗΚΑΝΩΝ…………………

    Comments are closed.