ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    amartolos1

    Σάλο έχει προκαλέσει μια αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι “βλασφημίας”, το οποίο διοργάνωσε μπαρ στο Ναύπλιο την παραμονή των Χριστουγέννων.

    Στην αφίσα ο Χριστός εμφανίζεται μακιγιαρισμένος με σκουλαρίκια, ενώ το κείμενο-πρόσκληση που αναρτήθηκε στα social media σχετικά με το πάρτι αναφέρει:

    “Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε”

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, argolikeseidhseis.gr, η διοργάνωση του πάρτι προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εφημέριου του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου π. Διονυσίου Ταμπάκη, ο οποίος είχε και φραστική αντιπαράθεση με τους διοργανωτές.

     

    692682_e8d1fcc3bd-bd68dd384ec50c9f

    Αξίζει να σημειωθεί πως η εικόνα που επέλεξαν να διακωμωδήσουν θεωρείται από τους ειδικούς η πιο πιστή αναπαράσταση του πραγματικού προσώπου του Χριστού και περιέχει πολύ μεγάλους συμβολισμούς αλλά και ταυτίζεται σε πάνω από 200 σημεία με την Σινδόνη του Τορίνο.

    doc_20170418_1780832_untitled_1

    Η εικόνα του Σινά

    Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συμβατική μορφή του Ιησού, όπως την ξέρουμε σήμερα, έκανε την εμφάνισή της περί τα 300, όμως δεν υιοθετήθηκε παρά τον 6ο αιώνα αρχικά στην Ανατολή και κατόπιν στη Δύση.

    Τα σημάδια ταύτισης της μορφής της Σινδόνης με εκείνα του προσώπου του Χριστού από την εικόνα του Σινά εκτιμώνται σε πάνω από 200. Δεξιά η διάσημη εγκαυστική εικόνα από τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

    Για πολλούς αυτό δεν είναι σύμπτωση, καθώς προϋπέθετε ένα πρότυπο το οποίο ακολουθήθηκε από τους καλλιτέχνες. Και ίσως εκείνο να μην είναι άλλο από την πιο διάσημη εικόνα του Ιησού την εγκαυστική του Χριστού Παντοκράτορα, που σώθηκε από τις εικονομαχίες καθώς βρισκόταν στο απομακρυσμένο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, το οποίο ίδρυσε ο Ιουστινιανός.

    Η εκπληκτικής ομορφιάς εικόνα έχει φιλοτεχνηθεί με την αρχαία τεχνική που χρησιμοποιήθηκε στα πορτρέτα Φαγιούμ, με λειωμένο κερί πάνω σε ξύλο, και χρονολογείται στον 6ο ή στις αρχές του 7ου αιώνα. Αποτελεί, δε, το αρχαιότερο παράδειγμα εικόνας στο εικονογραφικό στυλ του Παντοκράτορα.

    Το ενδιαφέρον είναι ότι η μορφή διαφοροποιείται στα δυο της μέρη, αριστερά και δεξιά, κάτι που ερμηνεύεται ως παραπομπή στη θεϊκή και ανθρώπινη υπόσταση του Ιησού.

    Η Σινδόνη του Τορίνο

    Για πολλούς η εικόνα του Παντοκράτορα, η οποία φυλάσσεται στο Καθολικό της Μονής στο Σινά, θεωρείται ως το πρότυπο όλων των μετέπειτα απεικονίσεων του Χριστού, με τον καλλιτέχνη της να έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος ως πρότυπο τη Σινδόνη του Τορίνο, ερμηνεία που βεβαίως προτιμούν εκείνοι οι οποίοι επιλέγουν την εκδοχή της αυθεντικότητας του λινού υφάσματος το οποίο θεωρείται η «Σινδόνη καθαρά» που χρησιμοποίησε ο Ιωσήφ από Αριμαθαίας για την ταφή του σώματος του Ιησού.

    Στα 1930 ένας Γάλλος βιολόγος, ο Πολ Βινιόν, παρείχε επιπλέον επιχειρήματα στους υποστηρικτές της γνησιότητας της Σινδόνης και βεβαίως της σχέσης της με την εγκαυστική εικόνα του Σινά, συγκρίνοντας διαχρονικά τις απεικονίσεις του Χριστού.

    Η έρευνα του Βινιόν συνεχίστηκε από τον Αμερικανό Έντουαρντ Βινσέλ, ο οποίος συσχέτισε τις εικονογραφικές λεπτομέρειες με τη μορφή της Σινδόνης του Τορίνο σε βαθμό που καθιστούσε την οποιαδήποτε σύμπτωση σχεδόν απαγορευτική.

    Τα σημάδια αυτά, γνωστά σήμερα ως «σημεία Βινιόν και Βινσέλ», είναι τουλάχιστον είκοσι, με πιο χαρακτηριστικά μια εγκάρσια ράβδωση στο μέτωπο, το ανυψωμένο δεξί φρύδι, μια άτριχη περιοχή ανάμεσα στο κάτω χείλος και τη γενειάδα, δύο τούφες μαλλιών στο μέτωπο, τη διχαλωτή γενειάδα και άλλα.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι τα σημάδια αυτά, που εμφανίζονται με μια απίστευτη συχνότητα, αφαιρούν μάλλον παρά προσδίδουν κάτι στην εικονογραφική αρτιότητα των έργων, γεγονός που, σύμφωνα με τους ερευνητές, υποδηλώνει το προφανές: την αυθεντικότητα της Σινδόνης του Τορίνο ως το νεκρικό ύφασμα που τύλιξε το νεκρό σώμα του Χριστού και η οποία αποτέλεσε στην πραγματικότητα το εικονογραφικό πρότυπο ως η αληθινή μορφή του Χριστού, την οποία αντέγραψαν οι καλλιτέχνες της εποχής, δημιουργώντας το «πρότυπο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    79 Σχόλια

    1. Η κοσμολογική προσωποκρατία και κάθε μορφή θρησκείας είναι για βλάκες.
      Παρακολούθησε τις διαλέξεις του Wojciech Zurek (Εθνικό εργαστήριο του Λος Άλαμος) στο YouTube για την μη προσωποκρατική κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης και τον κβαντικό δαρβινισμό (διαδικασία σταδιακής επικράτησης των κλασικών ιδιοτήτων στον μακρόκοσμο).

    2. Είσαι μπινές που βρίζεις την Ελλάδα κωλοΑλβανέ αλλά που βρίζεις τους Εβραίους τον Ιησού Χριστό και το Ισραήλ είναι σωστό.

      Να πας στην Αλβανία κομμούνι άθλιο που τρως τα ΔΕΞΙΑ λεφτά μας.

      Αν δεν σου αρέσουν τα δημοκρατικά λεφτά, τρέχα στην κομμουνιστική Κίνα ρε!

    3. Ελλάς = Ισραήλ = ομοφυλοφιλία = Εβραϊκή αίρεση = Ορθοδεξιά

    4. Όλοι εσείς που βρίζετε τους αμαρτωλόυς συνανθρώπους σας, που χλευαζουν το δικό σας μίσος και στενομυαλια στη δική Μου εικόνα, λες και δεν ακούσατε το ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλετω, στην κόλαση…. Με αγάπη, Ιησούς Χριστός

    5. Κάποια στιγμή επιτέλους πρέπει να ξανανοιξει η Σπιναλόγκα να απομονωθούν οι πάσης φύσεως λεπροί των ημερών. βλέπε : Gay, αιρετικοί ( ειδικά χιλιαστές ), άθεοι ,βλάσφημοι από οποιονδήποτε αντιεκκλησιαστικο χώρο.

      1. Ξέχασες να αναφέρεις τον εαυτό σου Αιρετικέ Εβραίε (= διαφοροποιημένος από το αρχαιότερο δόγμα του Εβραϊσμού, δηλαδή χριστιανός). Τους Εβραίους θα σας αλέσουμε. Η προδοσία και η αίρεση σε καθιστά υπo-υπάνθρωπο, κι όχι σοφό!

    6. Ας αναρτησει τη φωτογραφια του πατερα του μακιγιαρισμενο πουστη,αν τον εβλαψε ο πατερας του.
      Ο Χριστος ,ο οποιος ειναι ο μονος αναμαρτητος
      τι σχεση εχει με τα αισχρα παθη του πατερα του και τα δικα του και του καθ ενος
      για να τον εμπεζουν και να πετανε λασπη στο καθαροτατο προσωπο του,
      περνοντας τη λασπη απο το δικο τους προσωπο .
      Αλλα ο καθε ανωμαλος τυπος στρεφεται εναντιον του Χριστου,διοτι ο Χριστος τους ελεγχει
      και αυτο δεν το υποφερουν γιαυτο λοιδωρουν και βλασφημουν το καθαρωτατο προσωπο του.
      Αυτοι που αποτελουν την αισχυνη της ανθρωπινης φυσης, αφου τους δωσανε δικαιωματα
      ξεφαντωσαν και γινανε τελειως αδιαντοποι οχι μονον απεναντι των ανθρωπων και και αυτου του Θεου.
      Τους χτυπησε η ανωμαλια στο κεφαλη και σαλεψαν τελειως,
      καποιος πρεπει να τους βαλλει φρενο ,
      αλλιως η τρελλα θα βγει πανω απο τα κεφαλια τους.

    7. Πούστηδες είναι στην ψυχή και στο σώμα. Αλλά το ζήτημα είναι πως ο Εισαγγελέας δεν τους τσάκωσε ακόμη σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο και τον ποινικό κώδικα περί προσβολής των θείων. Γιατί κύριοι Εισαγγελείς; Επειδή είναι πούστηδες δηλαδή προστατευόμενα ζώα;

    8. Υπαρχει; Η μπα; Διαλυμμενη χωρα, ξεφραγο αμπελι χωρις δικαιοσυνη κ κρατος!

    9. Στο Ναύπλιο λένε πως ο τύπος είναι θυμα βιασμού από τον ίδιο του τον πατέρα και ανέκαθεν εμφάνιζε συμπτώματα αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς. Εάν ισχύει δεν είναι και λίγο να σε πηδαει ο μπαμπάς σου.

      1. Ρε δεν πα να τον πηδάει και ο ίδιος ο παππάς της ενορίας δεν πα να ψοφήσει και σήμερα αυτός και όσοι δουλέυουν στο μπουρδελοαναρχικομάγαζο
        Αυτό που τόλμησε να κάνει δεν δικαιολογεί κανέναν και τίποτα και διώκεται ποινικά βάση συντάγματος
        Αλλά δεν νομίζω να προλάβει ούτε η αστυνομία ούτε ο εισαγγελέας να επιληφθεί του τραγικού αυτού θέματος. Θα τους αναλάβει ο κόσμος και πιο πολλοί κάποι άλλοι

      2. Αν όντως ισχύει ειναι μεγάλο κρίμα. Αλλά τα ψυχολογικά του στον ψυχίατρο να λύσει τα θέματα του, όχι όποιον κια ο, τι πάρει η μπάλα για να εκτονωσει το μίσος του

    10. Εύχομαι να του κάψουν το μπουρδελομάγαζο του αλήτη και να βρίσκεται και αυτός μέσα….

      Τέτοια σιχάματα, τέτοια κτήνη αποτελούν μόλυνση για την κοινωνία….Δεν υπάρχει λόγος να ζουν..

      Κάψτε του το μπουρδελομάγαζο μαζί με το σάπιο σώμα του…….Μόνο ετσι θα τους κοπεί η μαγκιά και θα αρχίσουν να σέβονται την Πίστη των Ελλήνων……

    11. Μακελειο θέσε θέμα επαναφορά στην Βουλή ο Νόμος για την βλασφημία

    12. Να υποβαλλουμε μυνηση για ρατσιστικη ενεργεια των ομοφιλοφυλων
      εναντιων του Αρχηγου της πιστεως μας.
      Τορα καθυβριζεται το πανιεροτατο ονομα
      του Κυριου και Θεου και Σωτηρος ημων Ιησου Χριστου του Βασιλεως πασης κτισεως
      και καθομαστε σαν χανοι και αφηνουμε τους βοθρους να ξερνουν τις ακαθαρσιες τους.
      Για αυτη την παθητικοι μας σταση θα δωσουμε απολογια.
      Ας συγγεντρωσουμε υπογραφες και ας κινηθουμε νομικα εναντιων τους ,
      πρωτου τρελαθουμε και γινουμε τσιγχανιστες.
      Διοτι ετσι τους αξιζει.

      1. Είσαι θεός ρε φίλε. Χαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα γράψε κι άλλα να γελάσει το χειλακι μας

      2. Καταναλώνω Εβραίους για πρωινό.
        Ο Ιησούς Χριστός δεν είχε γεννηθεί πριν τον Ιησού Χριστό.
        Δεν είναι δυνατόν να γεννήθηκε το αέναο συστατικό της κοσμογονίας!!!
        Κανένας Εβραίος δεν αναφέρεται στα κλασικά αρχαία ελληνικά κείμενα.

    13. Αναρωτιουνται ειρωνευομενοι φυσικά. Εσείς οι χριστιανοί οι καλοί που αγαπάτε απειλείται? Μα φυσικά, η ορθοδοξία και ο χριστιανισμός μάχεται το μίσος και την κακία για να έρθει η Ειρήνη επί γης και η αδερφοσυνη μεταξύ των ανθρώπων. Οι συγκεκριμένοι άθεοι είναι ρατσιστές κυρησουν το μίσος, διαφωνούν με τις έννοιες αγάπη αλληλοβοηθεια ειρήνη. Άρα η ρατσιστική γιάφκα τους που χλευαζει εκατομμύρια ανθρώπων και σκορπά το μίσος και την μισανθρωπια δεν βλέπω τον λόγο που μένει ανοιχτή. Το μίσος η κακία ο χλευασμός και νά μην σέβεσαι κάτι που άλλοι θεωρούν ιερό ειναι χαρακτηριστικά υπανθρωπων. Και τέτοια καθάρματα δεν έχουν θέση σε μια κοινωνία. Σκατα στους άθεους ρατσιστές που μισούν.

      1. Έτσι είναι πες τα !
        Μεγαλύτεροι ρατσιστές από αυτούς που προκαλούν την Θρησκεία μιας χώρας δεν έχουν καμια θέση και κανένα σοβαρό λόγο να βρίσκονται εδώ μέσα. Προσέβαλαν κάτι που για άλλους είναι κάτι ιερό και δεν ενοχλεί κανέναν σε αντίθεση με το επιτακτικό ισλάμ
        Άρα ποιος ο λόγος να δείξουν τέτοιο μίσος και έχθρα σε κάτι που δεν τους προστάζει να ακολουθήσουν?
        Τέτοια καθάρματα δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα
        Πέρα από την προσβολή προς τα Όσια και Ιερά κάτω από τα οποία χρόνια πίσω έχουν πολεμήσει Έλληνες για να μην καταντήσει η χώρα σε Ισλαμ με μπούρκες και σαριες, προσβάλλουν την τιμή και την υπόλειψη κάθε Χριστιανού ειδικά αυτές τις μέρες.
        Ποιοι θα τα καναν αυτά αναρχικοι – συριζαία μουνόπανα και άθεοι που χουν θράσσος σε μια Χριστιανική χώρα. Ε, λοιπόν δεν θα μένουν ατιμώριτοι πάντα.

    14. Ανατριχιάζω και μόνο που βλέπω την εικόνα. Αλλά σιγα_σιγα πάνε να το συνηθισουν στη ματιά μας. Σας θυμίζω όταν πριν κάποια χρόνια κάψανε πρώτη φορά σημαία μπροστά στο πολυτεχνείο. Εγώ τουλάχιστον είχα σοκαριστεί. Τώρα είναι ρουτίνα, δυστυχως

    15. Σκαντζόχοιρος; να τους μπουν τσο κ@λο τους. Αντε και βριζω χρονιαρα μερα

    16. Η δική μου η άποψη ειναι οτι πρέπει να τιμωρηθουνε με το ίδιο νόμισμα. Δλδ να χρησιμοποιήσουμε τους μουσουλμάνους υπερ μας τυπώνονται αφίσες με τον Αλλάχ στο ίδιο μοτίβο για κάποιο event στο μαγαζί και πετώντας τις αφίσες δεξια αριστερα μετα αραξτε και απολαύστε το θεαμα!

    17. Όχι πάτος, αποπάτος. Δεν ξέρω αλλά η προσβολή στα θεία δεν είναι παράνομη; το άλλαξαν και αυτό οι σύριζο_ιοί; ο αρχιεπίσκοπος και η αστυνομία τι έκαναν; έχουμε Χριστούγεννα ρεεεεεεεε. Ε ρε Χ. Α. Που σας χρειάζεται σιχαμενα ανθρωπιδια

    18. Ανέβασαν και άλλη ανάρτηση και…. κλαίγονται τώρα! Φυσικά η ειρωνεία συνεχίζεται. Ζητούν προστασία από την αστυνομία γιατί λέει δέχτηκαν (και πολύ σωστά) απειλές. Ο χλευασμός η βεβηλωση και η προσβολή με βάση τα θρησκευτικά πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι κακούργημα και θεωρείται ρατσιστική ρητορική μίσους εναντίον θρησκευτικών πιστεύω. Έτσι λοιπόν οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον τους θα είναι μια αντιρατσιστικη αντιφασιστικη ενέργεια. Γιατί ρατσιστές στην κοινωνία μας δεν θέλει κανένας και κάθε κίνηση τους πρέπει να απαντιεται. Οι ρατσιστές αφού δεν σέβονται τότε δεν έχουν και κάποιο λόγο να αισθάνονται ασφαλείς όπως λένε κάποιοι! Αυτοί το άρχισαν αυτοί είναι ρατσιστές με την ορθοδοξία αυτοί προκάλεσαν. Τα πρόβατα Καμμια φορά μπορεί να γίνονται και λύκοι!!!!!

    19. Βάλτε ένας που μένει ρε.
      Συντεταγμένες γράψτε. Μηκος και πλάτος.

      1. Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα γιατί ρε βόμβες θα ρίξεις??? Ή μήπως θες να πας ανωμαλιαρη μου ???

    20. Ανανδροι, θρασυδειλοι τυποι,τυφλοι και μωροι τεκνα διαβολου, διαολανθρωποι.
      Εμνευστη σους ο πατερας τους ο διαβολος.
      Αν αποκεφαλιζαν και οι Χριστιανοι σαν τους Μουσουλμανους θα ειχε σταματησει αυτο το αισχος.
      Αν και ο Αποστολος Παυλος λεει να αγιασει το χερι που θα ραπισει τον βλασφημουντα.

    21. 10 – 15 βλακες προσπάθησαν να προκαλέσουν, εντελώς άνευ σημασίας και άνευ ουσίας. Προσωπικά μου φτάνει η φώτο από το χαλεπι όπου χιλιάδες μικρά παιδικά Χαρούμενα ματάκια εορταζουν την γέννηση του Χριστού λένε τα κάλαντα κόντρα στους ισλαμοφασιστες. Και αυτή την χαρά από τα ευτυχισμένα ματια των παιδιών που με λαχτάρα τραγουδούν τα κάλαντα και υμνουν τον Κύριο κανένα άθεο μ@υνοπ@νο δεν μπορεί να την στερήσει.

    22. Ήταν να μην πέσει-πουστεύσει ο ναός (Βουλή-Κούγκι) της δημοκρατίας και γίνει της ανωμαλοκρατίας
      στολισμένος με τα εορταστικά πουστοχρώματα. Ποιος μας κρατάει τώρα. Πήρε η μπάλα και τον Χρ.
      και πού ‘ σαι ακόμα…
      ( Ο Μωάμεθ πάντως πήγαινε με αιγοπρόβατα και σέξι νιάνιαρα, δεν παίζει σ’ αυτό το γήπεδο.)

    23. Χαλαρώστε, αφού εισαγγελέας δεν επενέβη και κανένας πολιτικός δεν καταδίκασε τότε στο ραμαζανι ψήσιμο χοιρινού σε κάθε πλατεία σε κάθε χωρο που υπάρχει ισλαμοφασιστας. Και όποιος έστω κατηγόρησει απλά του δείχνουμε την αφίσα. Το ίδιο φυσικα και για τα ανώμαλα που την βρίσκουν βάζοντας διαφορα στο τόπο όπου αποβάλλονται τα υπολείμματα των τροφών. Αυτό είναι η επιτομή της ανωμαλίας και της ψυχικής νόσου.

    24. Ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού της αγάπης. Πόσο απέχουν από Αυτόν όλα εκείνα τα σχόλια περί εκδίκησης, τιμωρίας κτλ. Δεν είμαστε σε θέση οι κρινόμενοι να γίνουμε κριτές. “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”.
      Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν?
      Προσευχή.
      Για τον εαυτό μας και όλους εκείνους που αμαρτάνουν. Ο Χριστός ήρθε στη Γη για τους αμαρτωλούς. Οι υπόλοιποι δεν έχουν ανάγκη από την ενανθρώπισή Του. Άρα λοιπόν προσευχηθείτε και μετανοείτε μήπως σώσουμε τους εαυτούς μας πρώτα απ’όλα.
      Η κρίση θα γίνει από Άλλον και όχι από εμάς.
      Υ.Γ.: Ο Δήμαρχος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Και πλέον να θυμίσω δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύετε όμως εσείς ότι τους νόμους που θέσπισε, πρόκειται να τους καταργήσει η ΝΔ?
      Χριστός ετέχθη.

    25. Αφήστε τον Χριστο και τον Θεό στην ησυχία τους, γαμω τα σπίτια σας άθεοι! Θα σας κάψει όλους!
      Οσο για τους κατοίκους της Αργολίδας το 90% είναι σκατανθρωποι και σκατοψυχοι!

        1. Άθεος να επικαλείται την αγάπη και τον χριστιανισμό? Τουλάχιστον έκανες μια καλή αρχή, απέβαλε το μίσος από μέσα σου και την κακία κάνε καμιά προσευχή και θα βρεις το νόημα της ζωής. Το περιστατικό αυτό θα ξεπλένει οποίες ενέργειες ανεγκεφαλων γίνουν εναντίον της πίστης των μουσουλμάνων και κανεις δεν θα έχει δικαίωμα να τις κατακρίνει γιατί θα θεωρηθει εμμισθος πράκτορας ξένων πρεσβειων, στην προκειμένη περίπτωση ο Γιαννούλης του σύριζα. Καλά Χριστούγεννα

        2. Άντε στο διάολο ρε κουμούνια. όποτε σας συμφέρει είστε άθεοι και όποτε δεν σας συμφέρει “Ο Χριστός είναι αγάπη”. Αγάπη,αγάπη αλλά αν μου ζαλίσεις τ΄@ρχίδια θα σε γ@μήσω. Γελοίε. Και ο Χριστός είναι αγάπη αλλά όταν μπήκε στον ναό του Σολομώντος και είδε τους εμπόρους τα πήρε στο κρανίο και άρπαξε το φραγγέλιο και τα έκανε όλα λίμπα. Τι σας πειράζει ρε καθίκια ο Χριστός? Τα μάτια σας έβγαλε? Τον πατέρα σας σκότωσε? Στην τελική δεν σου έβαλε κανείς το περίστροφο στον κρόταφο να γίνεις Χριστιανός. Θέλεις να είσαι Χριστιανός, καλώς. Δεν θέλεις, μη σώσεις. Τι λυσσάτε? Εκμεταλλεύεστε την καλοσύνη των Χριστιανών και έχετε αποθρασυνθεί.

    26. Πάντως αμα ειμουν χριστιανός,θα εκανα χριστούγεννα σπάζοντας το εν λόγω μαγαζί.Οι χριστιανοί έχουν γίνει κλασομπανιερες απο την τουρκοκρατία και μετα.Εκεί που βάφτιζαν σε καυτο λάδι αιρετικούς και άπιστους τώρα μονο προφητείες και κομποσκινια

      1. Το να προκαλείς πόνο σε άλλους ανθρώπους και να σκορπας το μίσος και την κακία στον κόσμο δεν είναι γνώρισμα ενός χριστιανού. Οπότε καλά κάνεις και δεν είσαι χριστιανός.

        1. Λαθος οι Χριστιανοι Ρωμαιοι αυτοκρατορες φονευαν ακαταπαυστα επι 1123 χρονια τοσο Ελληνες οσο και αλλοπιστους.Μετα επι τουρκοκρατιας απο το τοσο οθωμανικο που εφαγαν εγιναν πουτανακια των τουρκων. Οι Επαναστες του 1821 δεν ηταν χριστιανοι ουτε ρωμιοι αλλα Ελληνες Εθνικοι .Αλλιως ακομα θα ευχαριστουσαμε τον σουλτανο γιατι μας αφηνει και ζουμε

          1. “Οι Επαναστες του 1821 δεν ηταν χριστιανοι ουτε ρωμιοι αλλα Ελληνες Εθνικοι”. Τότε για ποιο λόγο πήγαιναν και ζητούσαν ευλογία από ιερείς? Για ποιο λόγο χρησιμοποιούσαν το σύμβολο του Σταυρού? Στα όπλα και τις σημαίες τους. Για λόγους αισθητικής?

    27. Όπως ειπε και ο Χριστος,την ωρα της κρισεως η καταδικη στα Σοδομα και Γομορα θα είναι πιο ελαφρια,διοτι αυτοι δεν γνωρισαν τον Χριστο στην εποχη που ζουσαν.Αλλιμονο όμως σε οσους γνωρισαν και χλευασαν όπως τα χυδαια αντίχριστα τομαρια.

    28. Γαμημένες αδελφές αν έχετε μουνάκι Κάντε αυτό με τον Αλλάχ..καργιολια θρασσυδηλοι

    29. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    30. 6971760609 ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ
      ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

    31. Αισχος!
      Κυριε Ιησου Χριστε τι περιμενεις κ δεν ριχνεις φωτια να μας καψεις?

    32. Καλα ο εισαγγελεας τι κανει????? που ειναι αυτη η ρημαδα δικαιοσυνη εαν εβριζαν καποιον αλλο ο …..εισαγγελεας κατευθειαν θα ειχε προβει σε συλληψεις και κλεισιμο του…… μπουρδελου. Απο τοτε που ανελαβαν την εξουσια αυτοι οι Αθεοι πολιτικοι συμμοριτες του Συριζα αυτο το τρισαθλιο …παιχνιδη για την Θρησκεια μας γινεται,μουσουλμανοποιητε ολη η χωρα σιγα,σιγα,και εμεις χαμπαρι γιοκ,η “Εκκλησιατα” με τον Ιερωνυμο καμια αντιδραση ιδια σκατα γινεται και με το Μητσοτακεϊκο στο ιδιο βαγονι και αυτοι,αυτος ο ηλιθιος ο χαζοχαρουμενος ο ……….Κουλης μας με την φορα που εχει παρει δεν αποκλεται να κανει και HOT SPOT στην Ακροπολη για να εχουν θεα ολη την Αθηνα,για αυτο που γινεται στο Ναυπλιο απο μια μεριδα τσογλανια σιγα,σιγα θα εξαπλωθει σ ολη την χωρα,παντοτε με την ανοχη της …..Κυβερνησης των…….σφουγγοκωλαριων,της δικαιοσυνης,αλλα και της ανυπαρκτης εκκλησιας !!!!!! Ντροπη σας για το χαλι της καποτε ωραιας Πατριδας μας

    33. Αφου ο δήμαρχος αν δεν κανω λάθος είναι συριζαιος κι αν θυμάμαι καλά κι είχα επίσης σωστά παρατηρήσει τότε, στη παρέλαση δηλ της 25ης Μαρτίου δεν είχαν παίξει το Μακεδονία ξακουστή. Όποιος ξέρει ας γράψει σχετικά.

    34. Αλιμονο σε αυτα τα τα διαβολακια τους περιμενει ο Θεος που βριζουν θα βαλει το καθε αχρηστο στη θεση του….

    35. ….Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
      ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ.
      ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ…
      ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ] ΤΟΥΣ.

    36. Ειδατε να ξεσηκωθει κανεις?? Ποσους μονιμους κατοικους εχει το Ναυπλιο?? Η δημοτικη αρχη που ειναι?? Κανενας δεν ασχοληθηκε, ολοι ραγιαδες ολοι ζωα ηλιθιοι νεοελληνες…. Ουστ ρε ραγιαδες σας σιχαθηκα και εσας και αυτους που ψηφιζετε….

    37. Αθλια αντιχριστα αποβρασματα ξεκουμπισθητε απο την χωρα, αν δεν σας αρεσει η Ορθοδοξια!!!!!! Που ειναι ο εισαγγελεας να επεμβει για βλασφημια των Θειων!!!!!!!!! Ολη αυτη η σηψη εμφανισθηκε και θεριεψε με την διακυβερνηση των Αθεων κατσαπλιαδων!!!!!!!!!!!

    38. TO ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΚΡΙΒΩΣ…ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 71 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΠΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΝΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ Η ΜΠΑΛΑ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΙΩΝΑ…ΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ…ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΤ ΘΑ ΝΟΜΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

    39. ΑΛΗΤΕΣ ΙΕΡΟΝΥΜΕ Κ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ πουλησατε την Ελληνικη Ορθοδοξια για λιγα ευρουλακια. Τιποτα δεν θα παρετε μαζι σας …..Και οταν ψοφησετε σας περιμενει ο Χριστοδουλος .
      Εχουμε πολεμο Θρησκειας σε ολη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ . Τελικα ολα εκει καταληγουν . Ο ψευτο προοδευτισμος ειχε σαν σκοπο ο Ελληνας να αφησει την πιστη του στην ακρη και να πιασει δουλεια στα θελω του ληγδα . 1000+ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειχε την πιστη του και διατηρουσε το Βασιλειο του σε αντιθεση με την τωρινη κατασταση πιυ ειμαστε ενα βημα πριν την διαλυση και τον κερματισμο του παρακρατους.

    40. πρέπει όλοι οι πατριώτες να πάνε στον πόλεμο εναντίον των Τούρκων διότι αν οι Τούρκοι μπουν στην Ελλάδα μπορεί να σφάξουν άθεους, ανώμαλους, απάτριδες, αναρχικούς και τον Κουλη με τους βουλευτές όποτε θα καταστραφεί και το θαύμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, να πάτε όλοι στον πόλεμο πατριώτες οπωσδήποτε. Θα ερχόμουν αλλά δυστυχώς είμαι Αυστραλία.

    41. Ειδατε τι κανει η πολλη δημοκρατια- ασυδοσια,Ο καθε βλαμενος-πυροβολημενος βγαζει τα κομπλεξ που εχει μεσα του στα θεια.Τρελαδικο, ζουρλομανδια και χαπια με τον κουβα αμεσα.

    42. αισχος!!!!! λουκετο στο μαγαζι, ξυλο στους υπευθυνους, και φυλακη,

    43. Άμεση ενεργοποίηση του νόμου. Για να μην τον πάρουν οι κάτοικοι στα χέρια τους. Ξεφτυλες.
      Γαμημενοι!

    44. Πιο ντου να τους κάνουμε ρε παιδιά; Κατευθείαν αντιρατσιστικος νόμος,σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και μεεεεσααα.Ιερονυμε απόλαυσε τ αποτελέσματα της πολιτικής σου… Προδότη. Χριστόδουλε σε πάμε ποτέ δε σε ξεχνάμε

    45. Ας μαζευτούν οι κατοικοι κι ας κανουν μήνυση στους ιδιοκτήτες για ρατσιστική συμπεριφορά και πράξη μίσους. Ας ξυπνήσουμε επιτελους και ας χρησιμοποιήσουμε τους δικους τους νομους εναντιον τους.
      Ευχομαι και ελπιζω να εμφανιστει το σχόλιο μου, γιατι καποιες φορές, δεν…..

      1. Ποιοι κατοικοι να κανουν μυνηση?? Οι νεοελληνες ραγιαδες που ψηφιζουν Κουλη Αλ666 και Φωφη??

    46. ερχεται η ωρα σας σορριτικα καριολια.

      ..κι αν δειτε το name που βγαινω και γραφω,ειναι απο black death metal μπαντα..

      Η θρασυδειλία σας όμως να τα βάζετε με “ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ” θα το βρείτε μπροστά σας.

    47. Όλοι αυτοί όταν θα βγάλουν κανένα καρκίνο ή πάθουν κανένα τροχαίο θα ζητάνε βοήθεια απο τον Θεό, γιατί ξεχνάνε πως όλα ανατρέπονται και πως είμαστε θνητοί και πολύ μικροί μπροστά Του. Ήξερα έναν που έριχνε χριστοπαναγίες και όταν αρρώστησε χεσμένος απο τον φόβο του μπροστά στον θάνατο, που τελικά ήρθε, προσευχόταν σε Αυτόν που έβριζε όσο ήταν υγιής. Αυτούς τους τύπους πρέπει να τους λυπόμαστε για τα χάλια τους.

    48. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.
      Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.

    49. Που είναι αυτό;
      Δώστε μας διεύθυνση και θα χει καταστραφεί μέχρι τον επόμενο μήνα

    50. Ευτυχώς το ιερο πρόσωπο του Χριστού μας δεν προσβαλλεται απο τετοιου ειδους οντα.Αντιθετως αλιμονο σε αυτους κ σε ολους τους αμαρτωλους( και δεν εξαιρω τον εαυτο μου)την ωρα της κρισεως που θα ικετευουμε το ελεος του!

    51. Θρασύδειλοι. Αν έχετε τα @ρχίδια βγάλτε αφίσα και τον Μωάμεθ βαμμένο και με σκουλαρίκια και τότε θα σας παραδεχτώ. Αλλά τότε θα δείτε πως είναι τα πραγματικά πάρτι όταν οι μουσουλμάνοι θα κλωτσάνε τα κομμένα κεφάλια σας στην πίστα. Τότε να δείτε “κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα”. Γελοίοι.

    52. Έλα ρε Κασιδιάρη να ξεβρομίσουμε την Ελλάδα

    53. Το π.αλούκωμα θα το δουν σύντομα
      Όταν ρθούμε. Δεν θα αργήσει .

      1. μπαρ σκατζοχοιρος ναυπλιο
        6971760609
        εαν δεν επεμβει η αστυνομια
        θα επεμβουν οι Ορθοδοξοι
        φτανει πια
        Μετανοειτε

    54. Ντροπη και μονο Ντροπη…Μα γι αυτο ακριβως εχουμε πιασει πατο…Ακομα και τωρα δεν εχουν μεριμνισει καποιοι ετσι ωστε οταν εχουμε τετοια φαινομενα να πεφτεει χοντρος πελεκυς απ τον νομο..
      Η εκκλησια κοιματε τον υπνο του δικαιου και η πολιτεια εχει παραδωσει προπολου την εξουσια στην μαρξιστικη
      πανουκλα που εχει πνιξει τον τοπο…
      Ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα μπου τα πραγματα στη θεση τους..

    Comments are closed.