(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ: ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    πευκη 7

     

    Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα έριξε την 5χρονη κόρη της στο κενό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Τραγική φιγούρα ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έμαθε τι είχε συμβεί μόνο όταν έφτασε πια στο σπίτι, όπου διέμενε η 32χρονη με την κορούλα τους.

    Αρχικά, του είπαν πως έχει γίνει ληστεία στο σπίτι. Ο άνδρας έφυγε εσπευσμένα από τη δουλειά του στο Πικέρμι και έφτασε γρήγορα στην Πεύκη, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τη φρικτή αλήθεια.

    Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη ανέβηκε στην ταράτσα του τριώροφου κτίσματος, όπου διέμενε με την κόρη της, και πέταξε την 5χρονη στον φωταγωγό. Στη συνέχεια, η ίδια πήγε στο μπροστινό μέρος του κτιρίου και έπεσε στο κενό. Αφού χτύπησε στην τέντα στη συνέχεια κατέληξε στον δρόμο, όπου και ξεψύχησε.

    Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι και οι δύο νεκρές, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

    Ο πεθερός της 32χρονης και παππούς του παιδιού, πάντως, είπε στους δημοσιογράφους πως η 32χρονη έπεσε στο κενό αγκαλιά με το παιδί της.

    Οι αρχές ερευνούν εάν η μητέρα είχε αφήσει κάποιο σημείωμα όπου να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 32χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ και το 5χρονο κοριτσάκι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της;» συγκλονίζει ο παππούς της 5χρονης

     

    πευκη 1 πευκη 3 πευκη 4 πευκη2

    πευκη 5 πευκη 6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Oδός Κολοκοτρώνη 67. Το 67 είναι καρμικό νούμερο 6+7= 13 (καρμικά χρέη) = 4,
      .
      Καρμικό Χρέος 13.
      Η λέξη Κάρμα προέρχεται από τα Σανσκριτικά (ιερή λογοτεχνική γλώσσα του Βραχμανικού πολιτισμού) και μεταφράζεται πολύ συχνά σαν «τιμωρία» ή ανταπόδοση.
      Το 13 συμβολίζει τον Θάνατο και την Ανάσταση, την μετατροπή. Η αρνητική πλευρά του 13 είναι η ακαμψία, η ανάγκη για έλεγχο, ο δογματισμός και η ρίψη ευθυνών στους άλλους.
      Σε αυτή τη ζωή συναντάτε αρκετές και σημαντικές δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα εργασίας και δεν είστε απαραίτητα πιστοί στο πρόγραμμά σας. Ο αριθμός 1 στην προκειμένη περίπτωση δηλώνει τον εγωισμό και την εγωκεντρική θεώρηση που είχατε κάποτε και ο αριθμός 3 υποτασσόμενος στο 1 συμβολίζει τους ψεύτικους τρόπους και την επιπολαιότητά σας.
      Προσπαθήσατε να πετύχετε επαγγελματικούς σας σκοπούς χρησιμοποιώντας τους άλλους και δεν σας εμπόδισε καθόλου σε αυτή τη διαδικασία κανένας ηθικός φραγμός ή κοινωνικός περιορισμός.
      Ίσως πάλι να προσπαθήσατε και να αποφύγατε ολωσδιόλου να κοπιάσετε και να εργαστείτε όπως και οι υπόλοιποι καταναλώνοντας τον χρόνο σας άσκοπα σε επιφανειακές απολαύσεις και τερτίπια της στιγμής.
      .
      Αν και σε αυτή τη ζωή ακολουθήσετε τον δρόμο της τεμπελιάς, τα προβλήματά σας θα πολλαπλασιαστούν. Πρέπει να δίνετε βάρος στις λεπτομέρειες και να μη δυσανασχετείτε από την εργασία σας αλλά να την κάνετε με χαρά όσο δύσκολη και περιοριστική και αν σας φαίνεται. Πιθανόν να υπάρξει ο πειρασμός να «κόψετε δρόμο», και ο δρόμος κόβεται όταν δεν θέλεις να το περπατήσεις και σταματάς να υπάρχεις…

      1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΑΦΝΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΑΑΧ.

    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΝ ΜΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Γ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤ ΚΕΡΔΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ Κ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΡΙΜΑ Γ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΟΥΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Τ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ.

    3. Πού ξέρεις ρε ηλίθιε μανάβη τι ιδεολογία είχε η μάνα? την ήξερες?
      Με τόση αναισθησία θες να λογίζεσαι και άνθρωπος? Ούτε ζώο δε θα
      σε πω, γιατί θα προσβάλλω τα ζώα. Είσαι κατηγορία βόθρου και κτηνωδίας
      απο μόνος σου. Όσο για τη μάνα…λυπάμαι αλλα ήταν επιλογή της.
      Το παιδί τι της έφταιγε? Οσα ψυχομπουκώματα και να είχε, ποτέ δε
      θα καταλάβω πώς μπορεσε να το κάνει αυτό στο παιδί της…
      Τι κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν επιλογές
      για τη ζωή άλλων και ειδικά των παιδιών τους?

      1. Δυστυχώς παρότι δεν μου αρέσει να το πω ήταν όντως της ιδεολογίας της Χ.Α.. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που έκανε.

    4. Για όσους βρίζουν εδώ μέσα τη γυναίκα που είχε άρρωστο παιδί και ψυχολογικά και βγάζουν τόση κακία, προσέξτε γιατί δεν ξέρετε πως θα σας τα φέρει η ζωή και ίσως κάποτε βρεθείτε στη θέση της. Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει.

    5. Είναι δυνατον;μια μητέρα,ποιος ξέρει σε τι απόγνωση βρισκόταν, αυτοκτονεί έχοντας προηγουμένως σκοτώσει το παιδί της και τα μονα σχόλια που διαβάζουμε είναι ότι ήταν η αριστερή η χρυσαυγουλο;χάθηκε τελείως η ανθρωπιά μας;τίποτα δεν νιώθουμε για τον συνάνθρωπο μας;ντροπή μας

    6. Δυστυχως….το παιδακι ηταν ΑΜΕΑ,,,,o Ελληναρας την χωρισε για να μην σηκωνει βαρη προφανως,κι ετσι εμεινε η μητερα με τα ψυχολογικα της ,που δεν αντεξε…..ΚΡΙΜΑ!!!!!

      1. Ναι νόστιμα είναι αλλά δεν έχω πλέον γιατί είναι όλα στον κώλο σου.

    7. Τους ήθελε κοντά του ο Θεός. Έτσι δε λέμε εμείς οι ορθόδοξοι

      1. Είσαι μεγαλος μαλακας και το κακο είναι οτι θεωρεισαι και έξυπνος.

      2. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Ε; ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ.

    8. κλασικός μαλάκας αριστερός που και σε μια οικογενειακή τραγωδία βγάζει απωθημένα

    9. Κλασική αριστερή .ακόμα μια παιδοκτονία από αριστερή.οπως χιλιάδες εκτρωσεις.την καλύτερη έκτρωση έστω και με καθυστέρηση την έκανε ο Ρουπακιας.

      1. Για θύμησέ μου εκείνα τα ναζιστάκια έξω από το κόμμα των χρυσαύγουλων τι είπαμε ότι έπαθαν; Εκτρώθηκαν και αυτά….χα χα χα…

    10. Κλασικό μαλακισμένο χρυσαύγουλο η μάνα. Το παιδί όμως τι φταίει;

        1. Εσένα αγαπάω Γρηγορία οπότε θα ψοφήσεις σύντομα. Καλή κόλαση λουγκρίτσα.

          1. Βρωμερό ανθελληνικο, σάπιο, συφιλιασμενο υποκειμενο. Αντε στον αφέντη σου τον διάολο. Σε περιμένει με ανοιχτες αγκαλιές.

            1. Μην μου αγχώνεσαι γιατί από τα πολλά αααχ που κάνεις σου έχει γίνει Φ200 από πίσω.

      1. Αντε να χαθείς βλακα. Η γυναικα σιγουρα υπέφερε απο καποια ψυχολογική ασθένεια. Δεν εξηγείτε αλλιως. Με νεκρους δεν σπάμε πλάκα, ηλιθιο υποκειμενο.
        Καλο ταξίδι και στις δυο.

      2. μαναβη βγαλε τα αγγουρια απο τον κωλο σου ρε να φυγουν οι καποτες!!

    Comments are closed.