ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: AYTΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ! ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ… ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ Η ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dolofonos

    Δράστης και αυτόχειρας είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος που βρέθηκε νεκρός  το μεσημέρι της Κυριακής σε πολυκατοικία στην πόλη του ‘Αργους, ο οποίος προηγουμένως είχε πυροβολήσει την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, μέσα σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας.

    Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 25χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, για άγνωστους ακόμα λόγους, μέσα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου την 11χρονη, η οποία έπειτα από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά της.

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ – ΕΞ’ΕΠΑΦΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΪΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Στην συνέχεια, ο 25χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και κατευθύνθηκε σε δώμα της ίδιας πολυκατοικίας , όπου αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει επί τόπου.

    Όσον φορά στα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.

    giatros

    Απο το διαμέρισμα-μεζονέτα, στην οδό Ομήρου 3, κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, ακούγονταν φωνές γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια

    Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται οι φωνές της γυναίκας.

    Παιχνίδια της μοίρας: Η μάνα της 11χρονης στο Άργος ήταν η γιατρός που κράτησε στη ζωή την Άσπα Μπόγρη

    Περισσότερο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ το πρωί της Τρίτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Καλά μη σκας για τους αλλους. Αυτα παντου γινονται. Υπαρχουν και ψυχακηδες. Δεν μπορεις να τους ελεγχεις ολους αν προκειται να εγκληματισουν η οχι.

    2. ΣΤΈΦΑΝΕ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΩΡΈ. ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΔΕΛΦΟ. ΠΣΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΈΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΟΤΑΝ ΣΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΛΟΤΣΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕΣ. ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΑΚΙΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΓΏ ΣΑΣ ΑΝΗΚΩ.!!!!…ΑΠΟΔΙΔΩ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΑΥΤΗΝ. ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΑΡΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΠΟΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΧΛΗΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑΚΟΥΩ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΜΙΛΩ ΕΝΩΠΙΩΝ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΩΝ.!!!!….ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΦΕΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΈΡΑ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΠΟΛΛΈΣ ΟΙ ΠΑΙΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΜΑΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.

      1. Αεί σιχτιρ να πούμε…. βαρέθηκα….δεν υπάρχει πουθενα να νοιάζεσαι για έναν λαό και αυτός να σε φτηνει…..μόνο στο ελλαντα…..η μάλλον βαλκανοπιθηκισταν….ταχω πάρει…βράζω ρε πουστη….θα αυτοτραυματιστω γαμω την μου….βράζω…. τέλος…δεν τους αντέχω άλλο. …να πάθουν ακόμα χειρότερα γιατί αυτό θέλουν και αυτό έχουν…συγνώμη έρεε….από τα ζωα που σκοτώνουν ετεροθαλή αδέλφια 11 χρόνων…

    Comments are closed.