ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ – ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ – “ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ”! ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ – “ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΩΣΕ ΜΕ” ΦΩΝΑΖΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ…

    Κοινοποίηση:
    kougias_lazo

    Άγριο ξύλο έφαγε τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος από τον Αλέξη Κούγια το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου στο Αθηνών Αρένα.

    Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον ρεπόρτερ μας Στέφανο Χίο, επιβεβαιώνει το επεισόδιο και δίνει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη στο κέντρο διασκέδασης.

    Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Κούγια, μόλις διέκρινε σε κοντινό τραπέζι τον Λάκη Λαζόπουλο θόλωσε και όρμησε πάνω του. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, “τον πλησίασα και τον βούτηξα από το κεφάλι”. Στη συνέχεια του έριξε ροχάλα στο στόμα και στη συνέχεια τον έφτυνε χωρίς ο Λαζόπουλος να προσπαθεί να προστατευθεί. Μετά, τον άρπαξε ξανά από το κεφάλι και τον χτύπαγε με δύναμη στο τραπέζι με τους θαμώνες να παρακολουθούν έκπληκτοι. “Θα πληρώσεις μωρή πουστ@ρ@ για όσα μου έχεις κάνει τα τελευταία τρία χρόνια”, του φώναζε ενώ τον έδερνε σαν τον Τσακ Νόρις.

    Μαζί με τον Λαζόπουλο, στο ίδιο τραπέζι καθόντουσαν η Μαρινέλλα, ένας γιατρός που εργάζεται στο Υγεία με το όνομα Πολιτάκης και άλλος ένας “σφουγγοκωλάριος” όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κούγιας περιγράφοντας όλα όσα συνέβησαν χθες βράδυ.

    Ενώ λοιπόν, ο Λαζόπουλος έτρωγε της χρονιάς του, φώναζε “Μαρινέλλα, σώσε με”. Βέβαια μάλλον δεν θυμάται ότι αυτή η μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού είναι κουμπάρα με τον Αλέξη Κούγια. Τον είχε παντρέψει με την πρώτη σύζυγό του και παιδικό έρωτα, η οποία ήταν Εβραία και βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί τον ποινικολόγο. Δυστυχώς η γυναίκα αυτή σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο μήνες μετά το γάμο τους. Ο κ. Κούγιας ήταν 32 χρόνων.

    Τελικά, τους δύο άντρες χώρισαν οι υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και μάλιστα αμέσως μετά δημιούργησαν έναν κλοιό ανάμεσα στα δύο τραπέζια ώστε να μην υπάρξει συνέχεια στον καυγά ενώ το πρόγραμμα συνεχίστηκε.

    Ο κ. Κούγιας ολοκληρώνοντας την εξιστόρηση των γεγονότων, είπε στον Στ. Χίο: “Περιμένω να μου κάνει μήνυση. Θα τον ξεφτιλίσω”. Επίσης, αποκάλυψε ότι από το πρωί που κυκλοφόρησε η είδηση στα ΜΜΕ, τον έχουν καλέσει αμέτρητοι πολιτικοί τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από την συμπολίτευση και του δίνουν συγχαρητήρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κουγια μην παιρνεις αερα γιατι εαν ξανασυναντηθεις μ τον μελισανιδη θα της ξαναφας

    2. Χρονια τωρα εξευτελησες και διεσυρες ανθρώπους που δεν σου εκαναν τιποτε συριζαιε Λακη,ηλθε η ωρα να υποστείς τις συνεπειες

    3. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κυριο ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΛΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΟΚΟΛΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΓΙΑ !ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ …..

    5. Ο κοντος σαουλιασε τον λαλακη πρεζονακη Γελανε και τα μπρατσα του τσακ νορρις

    6. Οταν ο Κουγιας τουλεγε θα σε Γαργαλησω ρε φουστη πιστευω ακραδαντα οτι ο λΑΛΑΚΗΣ θαλεγε ελα χρυσο μου να κανουμε μπανανα.

    7. μπραβο στον ηρωικον κουγια!
      επρεπε να την κλασει στα μουτρα και να την χεσει στο στομα την πουστρα παιδεραστη με τα κοτερα τις κοκαινες και ανωμαλιες της σιχαμενης μπολσεβικας!
      στεφανε βγαλτα ολα στη φορα!!!!!!!

    8. ‘Αλατις…ο κοντος…!
      Μπρους Λη…χα χα…
      Και δεν του το’χα…!

    Comments are closed.