“ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ” Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Αυτό που όλοι περίμεναν από ώρα σε ώρα συνέβη πριν από λίγα λεπτά. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Υπαρχηγός. Αμφότεροι δεν κλήθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο νέος Υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης  το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου.

    Ο κ. Ανδρικόπουλος φέρεται να πλήρωσε τις συνεχείς παρουσίες του σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις αβρότητες με τον τέως Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

    Περισσότερα σε λίγο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ9 ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΙΟ !
      ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
      ΒΡΩΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ…ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ , ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ …….ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ,
      ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ …..

    2. το γελιο ειναι οταν διαβαζω τα σχολια και διαπιστωνω οτι κυκλοφορει πολυ χαζομαρα εκει εξω. Ρε ξυπνατε πιστευεται οτι θα παταχτει η ανομια, ετσι απλα;;;; μη σας κανει εντυπωση γιατι εισθε αυτοι που εισθε… η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ φταιει.

    3. Nεα Δουλα ψηφισατε,πασοκ εσκασε μυτη,ζητω ο χρυσαλιτης,η τζακρη και σε λιγο ο ακαρος.

    4. Αν και θα προτιμούσα έναν δεξιό, δε βαριέσαι, βάρα τους Χρυσοχοΐδη αλύπητα. Ξέρεις εσύ. Και τον βρωμερό αμετανόητο φονιά που παριστάνει τον απεργό πείνας, κόψ’ του και το συσσίτιο. Οικονομία.

    5. Ρουβικωνες, αναρχοαπλυτοι, βαπορακια, και γενικα ολοι εσεις οι βρωμυλεοι των συνθηματων στους τοιχους εναντιον της Ελλαδας, της θρησκειας κτλ, ετοιμαστε βαλιτσες με τα κυλοτακια σας μεσα, να περασετε λιαν συντομως ευχαριστες διακοπες στα σωφρονιστικα καταστηματα της Ελλαδας που βριζετε. Η αναρχοτσιπροκυβερνηση σας ψοφησε, τωρα ειναι σειρα μας να σας γλεντησουμε..

    6. Ρουβίκωνες στις γιαφκές σας και πλύντε κώλο. Ήρθε καυλωμένος αυτός!

    7. Ισως ο πιο αχρηστος αρχηγος της αστυνομιας τουλαχιστον τα τελευταια 30 χρονια.ενα αχρηστο υποκειμενο που ελεγε πως με το πλεγμα και τα μπλοκα, τα στατικα μπλοκα, παταξε την εγκληματικοτητα και παρουσιαζε με τις συλληψεις για διαφορα κυριως αδικηματα του κοκ, πως κανει σοβαρη αστυνομευση ανα την ελλαδα.ευγε στον υπουργο και συνεχισε τους αποκεφαλισμους μεχρι πολυ κατω τουλαχιστον μεχρι και τους ταξιαρχους…

    8. Τουλάχιστον ο νέος υπουργός ΔημΤαξ. μοιάζει να είναι σοβαρός.

    9. Εεεεετσι!
      Πουτσ@!
      Απερκατ!
      Ντιρέκτ!
      Κροσέ!!!

    Comments are closed.