ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΕΦ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤAI ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΑΠΟ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ… ΑΠΟ ΣΩΒΡΑΚΑ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tsip-gravata_main02

    ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Με μια κόκκινη γραβάτα (του Ζάεφ;) ο Τσίπρας έδεσε σε μια ημέρα Παυλόπουλο και Καμμένο…
    Μια γραβάτα (του… Ζάεφ;) είναι ικανή να ξεχαστεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας; Ναι, και όμως…
    Μέσα σε μια ημέρα, όλα γύριζαν τούμπα. Τα υπόγεια του Μαξίμου λειτούργησαν σχεδόν άψογα, με επαγγελματισμό, δημιουργώντας σύγχυση σχεδόν σε όλα τα κόμματα, πολύ δε περισσότερο στη Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν κατάφερε να “αποκρούσει” όπως έπρεπε τις επιθέσεις προπαγάνδας από την κυβέρνηση.
    Την ώρα που γινόταν ένας χαμός σε όλη την Ελλάδα, όπου οι πολίτες έβγαιναν για να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, μια απόφαση του eurogroup, για το χρέος και οι ταχυδακτυλουργικές κινήσεις του Μαξίμου, άλλαξαν σχεδόν τα πάντα! Ξεχάστηκαν τα πάντα.
    Για να καταλάβετε πώς παίζεται το παιχνίδι από τον “επαγγελματία” πλέον του είδους, Αλέξη Τσίπρα:
    – Έβαλε φιλικά ΜΜΕ από το πρωί να λένε πως θα κάνει διάγγελμα και πως θα φορέσει γραβάτα.
    – Πήγε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε την… πλάκα του με τον Ρέντσι και στο τέλος έδειξε ξεκάθαρα πως θα πάρει μαζί του – εάν πέσει – τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο εκθείασε για την στάση του στο θέμα του ονοματολογικού.
    – Και βεβαίως, το απόγευμα, στο Ζάππειο, αποθέωσε τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να τον χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο πρωθυπουργό!
    Καταλάβατε πως παίζεται το παιχνίδι;

    Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: