«ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ … ΕΥΡΩ» – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ «ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ «ΠΡΟΘΥΜΩΝ» ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ – ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ «ΚΟΜΠΑΡΣΑΔΙΚΑ» (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  exo 2

  Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει να πληθαίνουν οι «ψηφοφόροι» οι οποίοι συμμετέχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις αρχηγών κομμάτων αλλά και υποψηφίων για τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας και να βγάζουν έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό.

  Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι αν όλοι αυτοί οι «οπαδοί» κομμάτων και υποψηφίων είναι πραγματικοί ψηφοφόροι τους και αν γεμίζουν πλατείες και στάδια αυθόρμητα.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα-ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι γραφεία εύρεσης εργασίας «ψαρεύουν» ενδιαφερόμενους μεταφερόμενους οπαδούς μέσω των social media και εν συνεχεία ναυλώνουν πούλμαν με «αυθόρμητους» υποστηρικτές τα οποία ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας με προορισμό πόλεις της επαρχίας για λογαριασμό υποψηφίων.

  Όλα αυτά βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με το αζημίωτο καθώς για κάθε «κεφάλι» τα γραφεία δίνουν 20 με 25 ευρώ.

  Ορισμένοι εκ των υποψηφίων των Περιφερειακών και των Δημοτικών εκλογών καθώς και των Ευρωεκλογών, μέσα στην απελπισία τους να γεμίσουν τις πλατείες των προεκλογικών τους ομιλιών με κόσμο – αναφέρει ιστοσελίδα– ώστε στη τηλεόραση να φαίνονται αυθόρμητα πολλοί και δαιμονισμένα ενθουσιώδεις, δεν διστάζουν να πληρώσουν απ’ την τσέπη τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Πώς; Αναθέτοντας σε γραφεία ευρέσεως εργασίας ή στα γνωστά «κομπαρσάδικα», να βρουν κόσμο που θα δεχθεί με 20 – 25 ευρώ, να μπει στο λεωφορείο και να ταξιδέψει από την Αθήνα έως τη Χαλκίδα ή μέχρι τη Λαμία, στη Λάρισα, στο Βόλο και ακόμη παραπάνω, με επιστροφή την ίδια μέρα αμέσως μετά το τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης.

  Δείτε κάποια από τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  minimasocial-450x600


  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. Εγκω παιντως αυτο παιντι ερχετε μοιραζει προεκλογικο φακελλο λεω πες αφεντικο βαλει κανα ταλαρο μεσα τσιγγουνι.

  2. πες του με 25 ευρω δεν περναω ουτε το πεζοδρομιο απεναντι!
   να του δωσω εγω του κουβαρντα 26 ολοκληρα ευρω να μου κανει τη σεμνοτυφη εμμανουελα με δισκοπαθεια και αγκιλωση στο σβερκο

  3. Απορω με την δικαιοσυνη…απλοι παρατηρητες στην καταπατηση νομων κ συνταγματος! Πως μπορουν κ κοιμουνται τα βραδια;…

  Leave a Response