ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ MAKELEIO.GR – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΧΥΝΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    εαμ

    Για τον ύποπτο ρόλο του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια του αιματηρού εμφυλίου και τις σχέσεις του με τους ναζί έχουμε γράψει πολλάκις.

    Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ποιος ήταν πραγματικά ο ΕΛΑΣ και τα εγκλήματα που έκαναν κατά της πατρίδας που τα πληρώνει μέχρι σήμερα.

    Το makeleio.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Σύμφωνο Μελισσοχωρίου καθώς και ένα “Στρατιωτικό Σύμφωνο ΕΛΑΣ – Γερμανών που υπογράφτηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1944 λίγο μετά την κατάρρευση του Χίτλερ.

    Ας αρχίσουμε με το 2ο. Όπως θα δείτε παρακάτω, οι δολοφόνοι παιδιών του ΕΛΑΣ έρχονται σε συμφωνία με τους ναζί να μην… τους ενοχλήσει κανείς κατά την υποχώρησή τους και μάλιστα χαιρετίζει όσους από αυτούς προσχώρησαν στις τάξεις τους. Εκρπόσωπος του ΕΛΑΣ στην υπογραφή αυτού του συμφώνου ήταν ο Καπετάν Κίτσος γνωστός μακελάρης γυναικόπαιδων που ονειρευόταν την εγκαθίδρυση του κομμουνιστικού σφυροδρέπανου στη χώρα. Δεν δίαστασαν λοιπόν οι ΚΚΕδες να συνθηκολογήσουν με τους ναζί που σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες κατά την τετραετή γερμανική κατοχή ρημάζοντας τη χώρα.

    Διαβάστε το εν λόγω έγγραφο:

    image

    Ο βρωμερός ρόλος του ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ αποδεικνύεται και από το έτερο έγγραφο που αποκαλύπτουμε σήμερα. Το Σύμφωνο του Μελισσοχωρίου. Υπογράφτηκε λίγες ημέρες αργότερα από το προηγούμενο στις 29 Σεπτεμβρίου 1944 μεταξύ του ΕΛΑΣ και του Βουλγαρικού Στρατού Κατοχής. Προσέξτε το άρθρο 10. Αποφασίζουν ότι μετά το τέλος του εμφυλίου από κοινού να συγκροτήσουν μια “Διεθνή Μακεδονία”.

    Δείτε:

    image(1)

    Με λίγα λόγια, αν ο ΕΛΑΣ επικρατούσε στον εμφύλιο, σήμερα η Ελλάδα δεν θα υπήρχε καν. Παρόλα αυτά, η αντεθνική και εθνομηδενιστική των κατσαπλιάδων αποπαίδιων του Στάλιν υπόβοσκε για δεκαετίες με αποτέλεσμα σήμερα σχεδόν 80 χρόνια μετά η χώρα να απεμπολεί κάθε τι από την ιστορία της.

    Να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Σε αυτούς τους “αντιστασιακούς” του κ@λου ποιος έδωσε συντάξεις; Ποιος πολιτικός ήταν αυτός που τους αναγόρευσε σε ήρωες ενώ ήταν φονιάδες και προδότες; Ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τι δεν καταλαβαίνετε;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΆΝΤΑ ΚΆΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΆ ΚΑΙ ΑΣΓΧΟΡΗΤΑ ΛΆΘΗ!…ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΒΡΟΜΕΡΟΥΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ!…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΈΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ ΜΕ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟΎ!…ΑΛΛΑ ΈΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΕΠΡΑΤΑΝ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!…ΑΛΛΑ ΈΛΕΓΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΕΠΡΑΤΑΝ ΣΑΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ!…ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΜΑΣ ΈΝΔΟΞΟΙ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ: ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΊΝ, ΟΥΚ ΑΝΔΡΌΣ ΣΟΦΟΥ!…ΔΗΛΑΔΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΈ ΛΑΈ, ΈΚΑΝΕΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΛΆΘΟΣ ΔΎΟ ΦΟΡΈΣ ΕΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΌΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, Ε, ΤΌΤΕ ΕΊΣΑΙ ΒΛΆΚΑΣ, ΕΊΣΑΙ ΗΛΊΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΟΡΗΤΑΣ!..ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙΣ, ΞΥΠΝΆ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΌΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΣΟΥ!.. ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ!… ΨΉΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ. ΝΑΙ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΆ, ΕΣΎ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙΣ ΜΕΓΆΛΑ!… ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΤΡΙΩΤΗΣ, ΌΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ. ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΜΕ ΝΌΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΆ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΊΔΕΣ…

    2. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΟΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ….ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…..ΓΕΝΗΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ……..ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ?

    3. Εθνάρχης Καραμανλής με αμφίβολη καταγωγή τους άνοιξε την πόρτα διάπλατα.γραψτα καλά κ όχι όπως γουστάρεις μάγκα.

    4. χαχαχα διαβαστε ιστορια και πειτε μας την αληθεια για τα ταγματα αφαλειας ..????????

      1. Ποια ιστορια; Αυτη του ΚΚΕ; Εσυ να διαβασεις ιστορια χωρις παροπιδες και ιδεολογιες. Στα ταγματα ασφαλειας υπηρχαν αξιωματικοι αποτακτοι του 35 που ανηκαν στο βενιζελικο χωρο αλλα και πρωην ελασιτες διωκομενοι απο τον σκληρο πυρηνα του ΚΚΕ εκτος απο δεξιους και ακροδεξιους. Να μιλησουμε και για τους εγκληματιες της ΟΠΛΑ και της ΠΕΕΑ;

    5. Μισές αλήθειες μας λέτε. Οι Άγγλοι πετούσαν λίρες στα βουνά για τους κομμουνιστές καθώς και αυτοί είχαν εμπλακεί στον εμφύλιο με τον κατάσκοπο τους τον Μπαλφουρ. Αυτός ήταν Άγγλος ευγενής, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα σαν γενικός πράκτορας της Ιντελλιτζενς Σερβις δηλαδή της αγγλικής κατασκοπείας. Πήγε στο Άγιον Όρος σαν καλόγερος και μετά χειροτονήθηκε ιερέας από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Παπαδόπουλο.Σαν πάτερ Δημήτριος τοποθετείται σαν εφημεριος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σαν εξομολόγος έφτανε μέχρι το Παλάτι και μάζευε πληροφορίες που τις έστελνε στο Λονδίνο.
      Όταν έφυγε από την Ελλάδα προς την Αγγλία, αφού πέταξε τα ράσα, έγινε βουλευτής στη Βουλή των Λόρδων και ήταν αυτός που πρότεινε την δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ. Άλλωστε το όνομα του ήτανε Δαβίδ δηλ. εβραϊκό.
      Πληροφορίες από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία (29-6-1981) καθώς και από το βιβλίο του Προέδρου Διοικητικών Εφετών Σοιλεντακη Η ΑΦΕΛΗΣ ΕΛΛΑΣ- ο ρασοφόρος Αγγλος κατάσκοπος Νταιηβιντ Μπαλφουρ.

    6. Καλα… εδώ που τα λέμε.
      Η Αγγλία έκανε αυτή τη συμφωνία με του γερμανούς. (Η μοναδική σε όλο τον πόλεμο) Και κακός που ο ΕΛΑΣ ακολούθησε.
      Να λέτε όλη τη ιστορία.

    7. φταιει και ο Κ.Καραμανλης Ο Εθνάρχης μη χέσω…που έκανε νομιμο κόμμα το ΚΚΕ. Επισηε και Γ.Παπαδόπουλος που απλά τους εξόριζε αντί να τους εκτελούσε ενα ενα και τα παιδια μαζι.

    8. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΛΟΜΠΙΝΑ,ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕ,ΚΡΥΦΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΑΡ, ΕΦΟΣΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΚΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΖΟΤΑΝ,Ο ΓΕΛΟΙΟς ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΗΡΘΕ Ο ΥΠΕΡΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ROCKERFELLER,ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ..ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ,Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ..

    9. Δεν ειναι ελλην λαος ηλιθιος απλως ο πιο βολεψακιας.κανε ολη την οικογενεια μου δημοσιους υπαλληλους να τα ξυνουμε και θα σε ψηφιζω μια ζωη.Ετσι απλα.

    10. Το ζήτημα είναι πως αν και έχασε ευτυχώς τον πόλεμο το κομμουνισταριό, εντούτοις επικράτησε και συνέχισε να κυβερνά και να προδίδει στην ουσία την πατρίδα μας. Αλλά ποιος φταίει γιαυτό; Αυτός ο ηλίθιος λαός… Ο πιο ηλίθιος στο σύμπαν.

    Comments are closed.