ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ “ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ” – Ο ΒΑΡΔΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    PIC.jpg exo

    Μεγάλη απογοήτευση σκόρπισαν σε όλους τους Έλληνες τα πρώτα κιόλας λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνέντευξη του στο STAR και στην Μάρω Ζαχαρέα.

    Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάφερε ότι θα κινηθούμε σε ευρωπαικό επίπεδο για να στείλουμε ένα μήνυμα στην προκλητικότητα της Τουρκίας.

    Είπε δλδ ότι ακριβώς λέει και κάνει και ο Τσίπρας.

    Και μην ξεχνάμε, η Μάρω Ζαχαρέα που τον άκουγε σαν διακοσμητικό αγαλματάκι με το ακουστικό στο αυτί… θα είναι ανεπίτρεπτα και στο ντιμπέιτ;;;

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ ανακοίνωσε και ως επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ , τον Π.Πικραμμένο.

    Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ti περιμενατε απο την Κουλα Την Τουρκοφιλομουσιτσα,ξεπληρωνει ακομα γραμμάτια του Παππού Δρακουμελ.

    2. ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΚΟΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑ
      ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝΙΑΣΜΕΝΕΕΕΕΕΕ
      ΤΑ ΣΚΤΑ ΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΜΕΛΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΚΟΥΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ ΝΔ ΘΕΛΕΤΕ……..Κ ΤΣΙΠΡΕΣ Κ ΠΑΣΟΚΙΑ …..

    3. Συνεχίζουν το ίδιο βιολί και το ίδιο τροπάρι οι συριζαυγήτικες αμοιβάδες.
      Υπό πλήρη κατάρρευση ο ψυριζα, υπό διάλυση τα χρυσά αβγά, κι ακόμη φταίει η νοθεία, ο Ρόθτσιλντ, οι εβραίοι, ο Νιμπίρου, οι Ελ και οι χειρόγραφες επιστολές του Χριστού που τις έχει ο Φελόπουλος!
      ΘΑ έρθει ο Μητσοτάκης και ΘΑ γίνει σεισμός 10,3 Ρίχτερ, ΘΑ σηκωθεί τσουνάμι 200 μέτρων και ΘΑ καταστραφεί η Ελλάδα!!
      ΘΑ κάνει αυτό, ΘΑ κάνει εκείνο, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ διαλύσει το σύμπαν,,, τρώνε την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη τα συριζάβγουλα και νομίζουν οτι τους τσιμπάνε μύγες!
      Τους έφτυσε ο Ελληνικός λαός στις εκλογές και νομίζουν πώς βρέχει!!
      Χαμπάρι δεν πήρανε ακόμη οι μονοκύτταροι οργανισμοί τί ακριβώς έγινε τον Μάϊο, οι μεν αναρχοκατσαπλιάδες ζούνε σε νιρβάνα από τα ψυχοφάρμακα και τους μπάφους, όσοι ξύπνησαν από τις ντάγκλες πρόλαβαν να διορίσουν τα σόγια τους τελευταία στιγμή,
      οι δε εθνοκομμουνιστές/εθνικοσοσιαλΗστές της ΧΑ που το παίζουν δεξιοί, άρχισαν ξαφνικά να γαβγίζουν υπό τον ήχο γερμανικών εμβατηρίων μετά από 4,5 χρόνια σιγής και πλάτης στους συριζοσυμμορίτες.
      Μιλάνε για τους νεοδημοκράτες την στιγμή που οι μισοί χρυσαυγίτες ψήφισαν τον αρχιπαπατζή Φελόπουλο με τις κεραλοιφές και τις πλάκες του Μωϋσή…για να καταλάβετε πόσο φελοί είναι οι ίδιοι.
      Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
      Η σπορά των ηττημένων, των ορφανών του Στάλιν και του Χίτλερ θα ξαναηττηθούν για 3η φορά, οι 2 αλλόφρονες αρχηγοί θα αποκαλούν τους (πρώην) ψηφοφόρους τους “βλάκες” και “άτιμους” και τα λιγοστά μογγόλια με μονοψήφιο IQ που θα παραμείνουν στα 2 “σιαμαία” μορφώματα, θα τους χειροκροτάνε και θα πανηγυρίζουν για την συντριβή τους!!

      1. Εσένα πρέπει να σου δώσαν όλα τα ληγμένα της Νοβάρτις. Πάρε νανογιλέκο από τον Άδωνι να γίνεις καλά.

    4. «ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      ΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ??

    5. Ο/Η Γίνε ακόμα πιο φτωχός. Μπορείς! Ψήφισε Κούλη Μητσοτάκη λέει:

      Χαχαχα αυτό το κοράκι που η μόνη δουλειά που έχει κάνει είναι καφετζής τραπεζιτών θα αναλάβει να σώσει τους Έλληνες. Κλαίω με το πόσο χαζός είναι αυτός ο λαός.

      Και μιλάει για ανάπτυξη και για σκληρή δουλειά το άτομο που ηγείται ενός κόμματος που χρωστάει 400 εκ. δανεικά κι αγύριστα! Έξτρα από τα θαλασσοδάνεια των οικογενειακών του επιχειρήσεων και τις μίζες. ΑΡΙΣΤΟΣ! Εμ άμα είναι να δανειζόμαστε και μετά να τα πληρώνει ο λαός, και τον τελευταίο γιδοβοσκό να πάρεις θα σου φορέσει μια κοστουμάρα και θα το παίζει μυαλό…

    6. νεο ελληνες η λυση είναι μια, για να είναι πιο ευκολο το αυριο για εσας. Αρχιστε τωρα να μαθαίνετε τουρκικα. θα σας χρειαστουν. θα κανετε κατι που ξερετε καλα… να συνεργαζεστε με τους κατακτητες….το κανατε με τους γερμανους και αμερικανους. θα το κανετε και με τους τουρκους. Το αστειο είναι οτι πολλοι είναι και βλακες και ανθελληνες που δεν γνωριζουν ποτε τους χρησιμοποιουν οι ξενοι….τοσο ζωα βγαζει ο τοπος….

    7. Ο Κούλης μπήκε στην τράπεζα (τον έβαλε ο Σιμήτης) αξιοκρατικότατα μέσω ΑΣΕΠ γιατί λέει ήταν πολύ μορφωμένος πάρα μορφωμένος, ενώ άλλα παιδιά δεν είχαν τις δικές του ικανότητες, με λίγα λόγια δεν είχαν πατέρα τον γκαντέμη τον αρχαιοκάπηλο. Έπαιρνε το κουτορνίθι 100.000€ τον μήνα. Αυτόν θέλετε να μας κυβερνήσει? ( Οι Έλληνες είναι άξιοι των ανθρώπων που τους κυβερνούν. Πλάτωνας )..

    Comments are closed.