ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΗΜΕΡΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Κ.ΚΑΤΣΙΦΑ. “ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

    Κοινοποίηση:
    KATSIFAS3

    Νεκρός είναι ο Έλληνας πατριώτης ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς ,που ύψωσε θαρραλέα την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για σοβαρό επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ του ιδίου και της αλβανικής αστυνομίας. Αλλά πάλι οι Αλβανοί φίλοι της ελληνικής κυβέρνησης ψεύδονται δολοφονώντας εν ψυχρώ έναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    Πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς ανάμεσα στην αλβανική αστυνομία και σε ομογενή, ο οποίος φέρεται να ύψωσε την ελληνική σημαία, μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ, η είδηση όμως δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από Έλληνες στην περιοχή. Οι Αλβανοί ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, αιματοκύλισαν το Αργιρόκαστρο για να μας προκαλέσουν. Άλλωστε εδώ και 78 χρόνια, δεν κατόρθωσαν να χωνέψουν ότι τους πετάξαμε στη θάλασσα με τους Ιταλούς φίλους και συμμάχους τους.

    Σύμφωνα με το Αλβανικό syri, συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά της αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτι στο Αργυρόκαστρο και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο άνδρας φέρεται να είναι νεκρός.

    Ο άνδρας φέρεται, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, να πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και έπειτα κατά των αστυνομικών, όταν τον πλησίασαν. Επίσης, γίνεται λόγος για καταδίωξη της αστυνομίας, προτού ο 35χρονος χάσει τη ζωή του.

    Όλα ψέμματα. Είχαν στήσει την προβοκάτσια, προκάλεσαν και σκότωσαν τον ομογενή.

    Νεώτερα σε λίγο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙ Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΔΗ

    2. Τίποτα δεν θα γίνει. Ούτε θα διωχτούν οι αλβανοί, ούτε νεκρό θα έχουμε.
      Ποιος θα τους διώξει? Οι γερμανοτσολιάδες ή οι νεοέλληνες? Εδώ ξεπουλήθηκε η Μακεδονία και ο λαός ξύνει τα @ρχίδι@ του.
      Ότι έγινε με τον Ισαάκ & τον Σολωμό στην Κύπρο θα γίνει και εδώ. ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
      Δεν θα ασχοληθεί η λαοφιλής κυβέρνηση με ένα εθνικιστή, φασίστα & νεοναζί που ήθελε να υψώσει το πανί (όπως αποκάλεσε ο χοντρός ο Πάγκαλος και η σκατοπαρέα του την σημαία μας) στην κατεχόμενη Ηπειρό μας.
      Εδώ ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε σύνορα με την τουρκόσπορη Αλβανία, εμείς ζητάμε την Β. Ηπειρο?

      Ο λαός και οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ξεσηκώνονται μόνο όταν χάνεται οι Ζακ.
      Με ένα φασίστα-εθνικιστή θα ασχοληθούν?

      Τιμή και δόξα στο παληκάρι που σκοτώθηκε για την σημαία μας. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    3. Θα έχουμε αντίποινα εδώ στην Ελλάδα. Πήραν το παιδί και θα πληρώσουν άλλοι εδώ στην Ελλάδα θα έχουμε νεκρούς Αλβανούς από ότι φαίνεται αυτόν και τον επόμενο χρόνο.

    4. Η Ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο είναι διεθνώς αναγνωρισμένη οπότε μπορούσε να αναρτήσει το σύμβολο της χώρας του.Με λίγα λόγια οι Αλβανοί αστυνομικοί δεν είχαν το δικαίωμα να τον αναγκάσουν να κατεβάσει την Ελληνική σημαία. Πρόκειται για δολοφονία…

    5. Το αίμα του θα γίνει ο σπόρος της λεφτεριάς για την Βόρειο Ήπειρο από τους τουρκαλβανούς. Οι τουρκαλβανοί πρέπει να εκδιωχθούν και να επιστρέψουν στο Νταγκεστάν του Καυκάσου απ’όπου προήλθαν ως ασιάτες εισβολείς.

    6. Και σας ρωταω, αν οι μεξικανοι γαζωναν εναν Αμερικανο πεζοναυτη στα συνορα, τι θα γινοταν?
      Αλλα αυτοι εχουν Τραμπ και μεις εχουμε τσιπρα..

    7. Γαμηδια σκιπιταρια απο αυριο θα ψοφησετε ενας προς εναν.Τον πουλο απο την ελλαδα και γρηγορα.

    Comments are closed.