«ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΣ. ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΦΙΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ» – ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
voreios-hpeiros-interview1

Η περιήγηση και το οδοιπορικό στα Ελληνικά χώματα της Βορείου Ηπείρου, δεν σταματά για εμάς.

Η απεσταλμένη μας, Γεωργία Μπιτάκου, συνεχίζει άοκνα το ρεπορτάζ και την «αυτοψία» στα φτωχά και εγκαταλελειμμένα από τη μάνα πατρίδα χωριά μας και τους κατοίκους της , ζώντας σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες ζωής, καθημερινότητας και οικονομικής δυσπραγίας.

Πολιτικοί στην Ελλάδα, «Ομόνοια», το υποτίθεται διακοινοτικό όργανο της Ελληνικής μειονότητας που «εξελίχθηκε σε πολιτικάντηδες που ξεπουλήθηκαν στα συμφέροντα» , Αλβανικές κυβερνήσεις καθώς και εξωτερική πολιτική της «μητριάς» και όχι της μάνας μας, όπως λένε οι κάτοικοι που παρόλη την καταφρόνια από την Μητροπολιτική Αθήνα, είναι πιο Έλληνες απ όλους μας, θεωρώντας τον δολοφονημένο εθνομάρτυρα, Κωνσταντίνο Κατσίφα, έναν ήρωα που προσπάθησε να μας ξυπνήσει όλους μας.

«Εδώ είναι σκέτη Ελλάδα, σκέτη. Τι να μας πουν εκεί στην κυβέρνηση. Εδώ η φωτιά της Ελλάδος, δεν θα σβήσει ποτέ», αναφέρουν στην κάμερα της συναδέρφου, οι ντόπιοι, γηγενείς Έλληνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ! ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

  2. Φιλη ουτε για τα προβατα δεν εισαι…..ουτε για Τσομπανης δεν κανεις….ξεφτιλα…φτου σου τα πανεπιστημια σου….

  3. AΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς Ο ΚΑΤΣΙΦΑς ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑς Ή ΞΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑς ΕΙΝΑΙ.

  4. αλλο ελλαδα αλλο το καθεστως της ελλαδας
    το λαομισητο προδοτικο μισελληνικο σταλινικο κατοχικο καθεστως του 74 που καταστρεφει συστηματικα και μεθοδικα την ελλαδα

Leave a Response