(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ! ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    5

    Τραγικός επίλογος στο θρίλερ της Μεσσαράς…

    Αυτό που όλοι φοβόντουσαν επιβεβαιώθηκε. Οι 4 αγνοούμενοι που είχαν χαθεί τα ίχνη τους την Κυριακή τα ξημερώματα οπότε και προσπάθησαν να διασχίσουν τα ορμητικά νερά ρέματος στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, εντοπίστηκαν τελικά νεκροί.

    5 8 9 10

    (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν

    db3bccc5cc94b2b148098a64c3d8c8b4_xl

    erevnes-aftokinhto5

    Το τηλεφώνημα και οι έρευνες 

    Όλα ξεκίνησαν στη 1:00 τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

    Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

    erevnes-aftokinhto7

    erevnes-aftokinhto2

    Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες 

    Μέχρι και φορτηγά για χωματουργικές έρευνες έφτασαν στην κοίτη του ποταμού, ενώ τηλεσκοπικός γερανός δια της αφής αναζητούσε το αυτοκίνητο της οικογένειας. Ελικόπτερο της αεροπορίας αλλά και drone της Πυροσβεστικής αναζητούσαν το όχημα.

    Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, ενώ από νωρίς το πρωί πεζοπόρα τμήματα έχουν ξεκινήσει έρευνα στις όχθες του ποταμού, όπου αναμένεται να βουτήξουν και δύτες, προκειμένου να ερευνήσουν κάποια από τα σημεία που υπέδειξαν κάτοικοι με μεγάλο βάθος και με το σκεπτικό ότι ίσως εκεί έχει εγκλωβιστεί το όχημα.

    erevnes-aftokinhto3erevnes-aftokinhto4

    erevnes-aftokinhto

    Με πληροφορίες από cretapost.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: